עבור לתוכן

האם בעזרת צורב DVD אפשר לצרוב VCD על דיסק של DVD :P

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD :P, אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ?

כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון  :jump:, או שגיליתי את אמריקה ? :silly:

(הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)

פורסם

כעיקרון כן, במיוחד אם אתה מקודד את ה VCD עם פרמטרים שיתאימו ל DVD , כלומר GOP וסאונד.

פורסם

לא צריכה להיות בעייה אתה יכול גם לערוך את כל העונות ו"לחבר" אותן לקובץ אחד ואז עם תוכנות מסויומות אפילו ליצור תמיכה.

רק אנא! אנא למען כל המתורבתים תמחק את המילים "שאלה טפשית" מהכותרת שלך! שאלתך לא טפשית וגם שאלה "טפשית" כביכול בעיני אחד היא מידע מועיל לאחר וזאת אחת ממטרות הקהילה שיתוף אינפורמצייה בנושא המחשבים וכל מה שמתקשר אליהם.

פורסם

כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון :jump:, או שגיליתי את אמריקה ? :silly:

בהחלט אפשר

יעיד על זה פרצופו הסולד של Theporscher כשנאלץ לראות איתי ועם Topgun כמה פרקי איכות מהעונות של Wild Boyz :smile1:

ועדיף דווקא לא לעשות מהם קובץ אחד, בעזרת תוכנה כמו זו של TMPEG אפשר לעשות תפריטים עם כל עונה וכל פרק...

פורסם

השאלה אם הנגן DVD יקרא את זה?

הרי זה לא דיסק DVD-VIDEO סטנדרטי עם רזולוציה ודגימת סאונד כמו כולם

זה משהו מותאם אישית

וגם...ברוב הנגנים שאתה מכניס להם דיסק של DVD הם ישר מתייחסים אליו בתור DVD-VIDEO כך שכל חריגה הם מתעלםים ממנו כאילו הוא דפוק

פורסם

DARK MIND לא מדבר על לקחת קבצי VCD ולשים אותם על ה DVD בתור DATA. הוא מדבר על בניית DVD מקבצי ה VCD. כלומק VOBים IFO וכו'..

פורסם

DARK MIND לא מדבר על לקחת קבצי VCD ולשים אותם על ה  DVD  בתור DATA. הוא מדבר על בניית DVD מקבצי ה VCD. כלומק VOBים IFO וכו'..

אה טוב שהסבירו לי

לפעמים אני טיפש

וזה דווקא אני מבין אותך ב5 בבוקר אחרי 4 שעות שינה לפני עבודה

לך תבין איך המוח האנושי עובד

רצתי לקום על קפה

ויהי שלום

אגב רעיון חמוד.

פורסם
  • מחבר

לא צריכה להיות בעייה אתה יכול גם לערוך את כל העונות ו"לחבר" אותן לקובץ אחד ואז עם תוכנות מסויומות אפילו ליצור תמיכה.

רק אנא! אנא למען כל המתורבתים תמחק את המילים "שאלה טפשית" מהכותרת שלך! שאלתך לא טפשית וגם שאלה "טפשית" כביכול בעיני אחד היא מידע מועיל לאחר וזאת אחת ממטרות הקהילה שיתוף אינפורמצייה בנושא המחשבים וכל מה שמתקשר אליהם.

בדר"כ אני מתורבת, רק הפעם :silly: (מת על הסמיילי הזה)

בקשר לשאלה שלי, אני התכוונתי אם אפשר לעשו את זה עם קיבצי MPEG שתוכננו להצרב בVCD (MPEG1)

פורסם

תלוי איך קודדו, תלוי בנגן.

יש תוכנה שלא בדקתי אבל המחבר טוען שהיא הופכת MPEG כך שאפשר יהיה לצרוב אותו כ DVDMPEG , כלומר לא בדיוק DVD אבל בערך. הוא טוען שכ 90% מהנגנים מסוגלים לאכול את זה. זו ורסיה חינמית. יש לו גם ורסיה שממש הופכת את זה ל DVD אבל עולה כסף.

http://www.svcd2dvd.com/

תנסה

פורסם

יש גם תוכנה שבאמצעותה אפשר לצרוב DIVX כ-DVD שייקרא בנגנים?

פורסם

אפשר לקודד DIVX ל DVD כולל תרגום מוטבע ולצרוב אותו.

אם אתה מוכן להסתפק בסטריאו תקרא את זה (עד הסוף):

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.0

אם אתה רוצה לשמור על ה AC3 יש תהליך הרבה יותר מסובך. ל DARKMIND יש לינק לתהליך בדוק. תבקש ממנו שיוסיף את הלינק בהודעה אישית.

פורסם

תודה על המדריך, אבל לפי מה שהבנתי, הקובץ שמקבלים ממלא דיסק DVD.

אני מעוניין באפשרות לצרוב כמה סרטי DIVX על אותו דיסק DVD (כי אין כל סיבה שהסרט יתפוס מקום של DVD כשהאיכות שלו נמוכה הרבה יותר).

אם התשובה היא שצריך להשתמש בפורמט ה-VCD, אז אשמח לקבל קישורים להסברים בקשר לאיך עושים דיסק DVD מקבצי VCD (ואם אפשר גם תפריט כדי לנווט בין הסרטים...).

פורסם
  • מחבר

שוב, בקשר לשאלה שלי, בקט שקודד ע"י TMPGEnc ונוא MPEG1, אם בNERO אני אבחר מצב של VIDEO CD, ואזרוק לדיסק 5 סרטים מלאים, האים זה יעבוד ? או שאין תשובה חד משמעית ??? (ואם הבעיה בנגן, אז יש רשימה של נגנים שכן רוראין ורשימה שלא קוראים?)

פורסם

קובץ MPEG 4 (כלומר DIVX או XVID) מכווץ הרבה יותר טוב מאשר קובץ DVD (כלומר MPEG 2). כדי לקבל את איכות ה MPEG מבחינת BITRATE אתה חייב שטח איחסון קרוב ל DVD ב MPEG2.

אתה יכול עם אותה תוכנה להפוך את הסרטים ל VCD ואז לעשות כמו האחרים. אבל אז תהיה לך ירידה משמעותית באיכות.

פורסם
  • מחבר

האיכות של מה שצרבתי עד היום :'( כVCD הספיקה לי ביותר...

אז אפשר לדחור לדיסק DVD אחד עונה שלמה/טרילוגיה ? (באיכות VCD).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים