עבור לתוכן

צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC - יש 73 חברות ענק תומכות ב BLUE RAY - סוני מנצחת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ההודעה הראשונה נערכה. נראה לי שה BLOOO RAI מתחזקים מאוד.

פורסם

שימו לב ככל שכמות המידע עולה על גבי אותה שטח שבו הוא נפרס הוא נהיה הרבה יותר רגיש

שימו לב לcd-r נופל על הרצפה 20 פעם עדיין עובד כמו גדול

הDVD לעומתו הרבה יותר רגיש ונהרס מהר

מעניין מה יהיה עם זה

נקודה למחשבה

פורסם
  • מחבר

לא מדוייק. תלוי מאוד באיכות שכבת הפלסטיק התחתונה. כעיקרון, בדיסק טוב יש עובי לשכבה התחתונה ואתה אפילו יכול לשייף טיפה מהשכבה התחתונה וזה לא ישפיע. סה"כ הצריבה עצמה מתבצעת על ה DYE או הצבע שמוגן ע"י שכבת הפלסטיק התחתונה. מה שכן, סריטה עמוקה בטוח תהרוס הרבה יותר מידע מאשר בדיסק רגיל. אני מאמין (ומקווה) שיחשבו על זה שיבנו את הדיסקים.

פורסם

דיסק DVD הרבה יותר חזק ועמיד מדיסק CD-R

תעשה כזה ניסוי, קח CD-R וDVD+-R ונסה לשבור כל אחד מהם, ה-CD יתנפץ בכיפוף של פחות מ-90 מעלות בעוד ה-DVD יעבור בקלות את ה-90 מעלות עם המון כוח בלי להתנפץ.

בכלל CD עשוי משכבה אחת של פלסטיק עם ציפוי צבעוני מאד דק ושביר בעוד DVD עשוי מ-2 שכבות פלסטיק מאד חזקות.

פורסם

30GB מונחות ביד שלך, תוך כדי שאתה מסובב את הדיסק על האצבע כאילו אתה סידירום - אררר בטח החלום הרטוב של רבים כאן.

אז מה אתם אומרים? 10 סרטים על דיסק אחד או סרט עם ביגוראפיה על כל עוצר צלם ודיבוב בצ'צ'נית?

פורסם

אני כבר מתאר לעצמי את ההפורום הזה עוד 6 שנים...

באופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 ב 80 שח... רוצו לקנות!!!

ואז איזה משהו פתאום שם טרד חדש...

500GB על דיסק אחד... בשנת 2015

ושוב ושוב ושוב...

אין לזה סוף חברה, אין אין אין

יניב

פורסם
  • מחבר

30GB מונחות ביד שלך, תוך כדי שאתה מסובב את הדיסק על האצבע כאילו אתה סידירום - אררר בטח החלום הרטוב של רבים כאן.

אז מה אתם אומרים? 10 סרטים על דיסק אחד או סרט עם ביגוראפיה על כל עוצר צלם ודיבוב בצ'צ'נית?

אל תדאג סוני או NEC או מי שזה לא יהיה ימצא לזה שימוש וכולנו נרוץ ונקנה.

חשבת למשל על שר הטבעות SUPER MULTI EXTENDED HD-DVD. :lol:

פורסם

האמת, ידידיי היקרים, אם אני משקף איזשהו טרנד בעצמי, אז השימוש בצורבים יפחת מאוד בשנים הבאות. התחליף: הרד דיסקים חיצוניים. היום יש לי אחד כזה, ולאבא שלי יש אחד ואנחנו מעבירים חומר בצ'יק צ'ק אחד מהשני. יש לזכור שבשנים הבאות רוב המחשבים יהיו מחוברים לטלוויזיה ויעבדו בתור מכשיר וידאו או מקרן תמונות משפחתיות וכו, כך שזה יהיה הרבה יותר קל להעביר מאות גיגות על הרד דיסק מהיר כשד (או דרך רשת פנימית מהירה) מאשר לצרוב על דיסקים.

גם בשביל גיבויים אני היום עובד רק עם הרד דיסק, פשוט כי אין לי זמן. אני מגבה מהרד דיסק פנימי אל הרד דיסק פנימי אחר, או משתמש ב-RAID. רק דברים ממש ממש חשובים אני צורב או מגבה על הרד דיסק חיצוני כדי לא להינזק מאיזה וירוס/טרויאן קטלני. דברים שאפשר "להשיג מחדש בקלות" אני אף פעם לא צורב, כי זה בזבוז כסף מבחינתי!

להתעסק עם דיסקים זה גם בזבוז זמן. יש לי בערך 1TB של הרד דיסקים כרגע, ואי אפשר להשוות את נוחות המציאה של החומר שם (בעזרת תוכנת חיפוש יעילה להבדיל ממה שבא עם ווינדוס) מאשר להתחיל לחפש את זה בסיפריית דיסקים על המדף. לכן אני מעדיף לקנות הרד דיסק חדש כל 3-4 חודשים מאשר להתעסק עם דיסקים (ברוב המקרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים