עבור לתוכן

למה מעבדים לא יכולים לעמוד בחום גבוהה?

Featured Replies

פורסם

אז כמו שכולם יודעים מעבדים לא אמורים לעבדו את ה 70 מעלות (פחות? יותר?) אבל מעבדים של כרטיסי מסך יכולים להגיע ל 70 אפילו בלי להתאמץ וגם לעבוד ב 100 מעלות בלי בעיה. למה מעבדים רגילים לא יכולים לעמוד בכזה חום? וגם המעבדים של הכרטיסי מסך הם הרבה יותר דקים למה? ולה המעבדים של המחשב לא דקים כמו בכרטיס מסך?

פורסם

הסיבה שמעבדים בכרטיסי מסך עומדים בטמפ' גבוהות יחסית היא שהם פועלים בתדר נמוך יותר.

המעבדים הרגילים לא יותר עבים ממעבדים בכרטיס מסך, הם רק נראים לך ככה בגלל הפינים וכיסויי המתכת עליהם.

פורסם

קודם כל אתה מתכוון גבוה(חום,זכר...),דבר שני הניסוח שלך צריך ליטוש...

טוב לניגש לעניין,חוץ מקהילה (די גדולה בשנים האחרונות),העולם לא מודע בכלל לקירור המאסיבי שלנו,מחשבים תעשייתים וביתיים רבים(רוב מוחלט בעצם)נשארים במעלות שייחשבו לא נתפסות בעייני הקהילה הנחמדה שלנו,אינ מדבר על 70 כקבע,אני בטוח שרבים מאיתנו נתקלו בכך שכשהלכו לחנות מחשבים\המעבדה במכללה נתקלו בפנים נורא מופתעות מצד המתבוננים ביצור המקורר להפליא בתוך המחשב שלנו,למעשה במעבדה במכללה שמחזיקה כ8-10 פול טאוורים מפחידים עם סקזי מטורף יש אולי מאורר אחד בכל סרבר לפי מה שהאדמין אמר,שיהייה הגבתי... :lol:

בקיצור אני לא מעוניין לבלבל לכם ת'מוח יותר מידי,למרות שכבר עשיתי עבודה לא רעה ;),אל תיהיו :oלגלות שמעבדים כן יכולים ולא עזבו את המפעל ללא בדיקה לעמידה בטמפרטורות של מינימום 70 מעלות והחיים שלהם לא יתקצרו כל כך(אותם מחשבים תעשייתים\ביתיים עובדים 3-4 שנים חוץ מהעובדה שהם עובדים 24\7(!!!))ורוב המשתמשים יסתכלו עליכם כפריקים מוזרים אם רק תתחילו לדבר על הקירור שלכם(יש לי 11 מאווררים מה שהוביל לא פעם ל"איזה משוגע זה""איזה שטויות")

טוב אני חושב שהבנתם ת'נקודה...

בהצלחה לשאיפה לsub zero

אייל(למרות שגם אני כמוכם,אל תשכחו את ה"אויב"...)

פורסם

כי הם נמסים? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים