פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז?אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינגואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120?כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשריתתודה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים 2 של 80ממ מקדימה - מכניסים2 של 80ממ מאחורה - מוציאאחד 120ממ בגג - מוציאאחד של 120ממ בדלת, מול המעבד-צ'יפסט-כ.מסך (מכניס)שגרילים ופאנלים כמה שפחות יפריעו לזרימת האוויר (לחתוך לנסר מה שבא לך העיקר שהאוויר יכנס ויצא בצורה חלקה)בהצלחה (:
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר 2 של 80ממ מקדימה - מכניסים2 של 80ממ מאחורה - מוציאאחד 120ממ בגג - מוציאאחד של 120ממ בדלת, מול המעבד-צ'יפסט-כ.מסך (מכניס)שגרילים ופאנלים כמה שפחות יפריעו לזרימת האוויר (לחתוך לנסר מה שבא לך העיקר שהאוויר יכנס ויצא בצורה חלקה)בהצלחה (:כשהמאורר מוציא אוויר אז הרגיל המובנה הזה שיש במארז גם חוסם או שזהוא חוסם רק שהמאוורר מכניס אוויר?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים פעם באה תקרא לזה "גריל מובנה" בשביל שנבין על מה אתה מדברגם דימויים כמו "חוסם אבק" וכו יתקבלו בברכהפשוט לקח לי שעה להבין מה רצית...וכן הוא חוסם גם יציאה וגם כניסה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אין לי תקציב מדוייק וגם לא בערך אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מארז חדש את ה קומפיוקייס או להישאר עם מה שיש לי עכשיו בחלון אני רוצה לדים ולמעלה אני רוצה מאווררי לדים וכל השאר רגילים יש בפנדס את הסט הזה של ה 4 מאווררי TT עם הריאו-באס. הם טובים?? אני רוצה שהמאוררים יהיו כמה שיותר שקטים אבל גם עם ביצועים טובים כאילו מאוורר עם 21 דציבל שבקושי דוחף אוויר זה לא שווה לי ועוד משהו... אם אני מקדימה אשים מאוורר 120 מ"מ במקום 2 של 80 זה טוב?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים זה טוב, אבל מכוון שבדרך כלל אין מקום לקמבן 120ממ מקדימה ומאחורה, אז הצעתי פשוט 2 של 80ממ שגם יעשו את העבודה בצורה טובהאתה יכול לקנות את הסט של ה TT, או לקנות כמה מאוררים של אנרמקס(שקוף)\קולרמאסטר(לדים) - אלה דגמים נחמדים עם 30-35CFM והם שקטים..120ממ רק דגם אחד בלבד אני ממליץ! וזה המאוררי לדים האדומים או הירוקים של טרמלטק (הם זורקים 80CFM בשקט כמעט מוחלט, 20-25 DBA!)
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר זה טוב, אבל מכוון שבדרך כלל אין מקום לקמבן 120ממ מקדימה ומאחורה, אז הצעתי פשוט 2 של 80ממ שגם יעשו את העבודה בצורה טובהאתה יכול לקנות את הסט של ה TT, או לקנות כמה מאוררים של אנרמקס(שקוף)\קולרמאסטר(לדים) - אלה דגמים נחמדים עם 30-35CFM והם שקטים..120ממ רק דגם אחד בלבד אני ממליץ! וזה המאוררי לדים האדומים או הירוקים של טרמלטק (הם זורקים 80CFM בשקט כמעט מוחלט, 20-25 DBA!)אם אני אשים 3 מאווררי 120מ"מ:אחד שאני מקבל עם המארז קופיוקייסועוד שניי מאווררי לדי של TT שאתה הצעת אחד מאחורהואת השני איפה לשים,למעלה או מול הכרטיס מסך והצ'יפ סט?השילוב הזה של המאווררים יתן קירור טוב?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים בגגבדלת מול המעבד תשים 80ממ.. אנרמקס!מה שחשוב זה שהאוויר יתחלף מהר , והאוויר שהתחמם במארז יצא מהר מאודמאורר מקדימה צריך להכניס אווירמאורר בגג צריך להוציא אוויר חםמאורר מאחורה חייב לפנות מהר אוויר שהתחמם בסביבות המעבדובדלת חשוב שיכניס ישר לכיווןן המעבד אוויר קר מבחוץ, המאורר מקדימה לא מספיק בשביל להכניס אוויר שיש 2 מוציאים..
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים יותר מידי!שים אחד למטה אחד בחלון אחד למעלה אחד מאחור ולא צריך איפה שהסידירום אל תהרוס מכסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.