פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים יש רשימה של לוחות מתאימים לכל מוצר של thermalright באתרם. http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_k8.htm ואין שם שום epox
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים THATS F*** UP ! חבל מאוד הרשימה לא אומרת כלום, זה רק הלוחות שנבדקו ע"י THERMALRIGHT. תנסה לשאול בפורומים בחו"ל של בעלי EPOX, בטוח למישהו שם יש נסיון עם הגוף ועם הלוח ויוכלו לעזור לך.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים כן אני באמת ישלח אימייל כי גם ראיתי כמה אנשים עם לוח כמו שלי שיש להם את זה :\ אז זה קצת לא הגיוני שזה לא יתאים
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים לא משנה מה רשום באתר - לשלוח לTR את דגם הלוח ואת הקירור שאתה מעוניין לרכוש ושאל האם הוא 100% מתאים -נורא פשוט.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים דרך אגב מישהו יודע עם יהיה ירידה במחירים של הגופי קירור בחודשים הקרובים ? כי אני מוכן לחכות ...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה עם הזלמן 7000 מנחושת?קניתי אותו ב210 בזיג זג..יש לי מערכת כמו שלך...אני עשיתי OC במכפלה 10 והפכתי תמחשב 2400..טמפרטורה 45 למעבד... והמחשב לא רועד (חוץ מה מאווררים של TT שיש במארז אין רעש..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.