עבור לתוכן

VS SF2 92 טורנדו 92 על XP-90

Featured Replies

פורסם

מה מהם עדיף ?

אני חושב שלא יהיה הבדל גדול כי זה גוף מאלומיניום ודק יחסית . אני צודק ?

ואיך הקירור הזה בהשוואה ל 948 שלהם ?

המעבד הוא A64 3000 (מתוכנן OC כבד יחסית 2500 ומעלה :P )

פורסם

הטורנדו יסחוט עוד איזה 3 מעלות יתרון על הSF2 :P

שילוב של דחיפת אויר גבוהה כמו המאוררים האלו ^ עם גוף קירור כמו XP90 זה סתם בזבוז , על הSLK948U המאווררים האלו יניבו ביצועים הרבה יותר טובים!

פורסם
  • מחבר

ע"פ ביקורת שראיתי SP-90 עם מאוורר שמפיק 40 CFM הוא היה קרוב עד חצי מעלה ל הייפר 6 :)

מה יתן תוצאות טובות יותר XP-90 או 948U שניהם עם SF2 ?

אני דיי מעדיף את ה SP-90 בעיקר ביגלל המישקל ::) אבל איך הוא בהשוואה ישירה ל 948 בביצועים ?

פורסם

ע"פ ביקורת שראיתי SP-90 עם מאוורר שמפיק 40 CFM הוא היה קרוב עד חצי מעלה ל הייפר 6 :)

** אחלה, זה יתרון טוב.. הוא יכול להסתדר גם עם מאוררים שקטים, אבל לפי שני המאוורים ששאלת עליהם שקט זה לא מה שחשוב לך..

מה יתן תוצאות טובות יותר XP-90 או 948U שניהם עם SF2 ?

על הSLK948U המאווררים האלו יניבו ביצועים הרבה יותר טובים!

אני דיי מעדיף את ה SP-90 בעיקר ביגלל המישקל ::) אבל איך הוא בהשוואה ישירה ל 948 בביצועים ?

** זה לא משנה, כי הXP90 (לא SP!) מתחבר על התושבת, והSLK מתחבר עם תומכת מאחורי הלוח אם ככה שהכובד לא מהווה בעיה

פורסם

אני חושב SKL 948U + הטורנדו 92mm

ולא לדאוג בקשר למשקל של הסינק - עם הקונטרות מאחורה אין מה לדאוג - מאוד מאוד יציב גם בהזזות :xyxthumbs:

פורסם

גם אין מה לדאוג בקשר לרעש, עם טורנדו92 תוך יומיים אתה חירש..

פורסם
  • מחבר

גם אין מה לדאוג בקשר לרעש, עם טורנדו92 תוך יומיים אתה חירש..

לכן חשוב לי שהקירור יהיה טוב גם מאוורר חלש יותר  כך שאני אוכל לכוון את למצב שקט יותר (שאפשר )ועדיין לקבל ביצועים טובים (כשצריך )

ואפשר להגיד ש ה948U  http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=7&artpage=517&articID=135 עם מאוורר חלש זו צרה   

אז שורה תחתונה מה יהיה יותר מתאים לדרישות שלי

פורסם

SLK + sf2

לבקרה בין ביצועי קירור מצויינים ובין מצב שקט כאשר המחשב לא זקוק לקירור מסיבי

אפילו שאני ממליץ גם על ה XP90+מאורר סביר וטוב, ככה שתקבל ביצועי קירור נחמדים מאוד וגם שקט תמידי

פורסם

תסתכל על המפרט שלי- נראה לי אני דוגמא חיה בשבילך

חשוב מאוד כשאתה קונה את הסינק אז תשים משחה AC5 (שיפור מאסיבי)

הגעתי ל2500 מגהרץ בקלות החום בOC כבדדד נע סביב 50-55 מעלות (וזה OC כ-ב-ד)

אם אתה מחפש ביצועים אז לדעתי הSLK יותר טוב

מה גם שקראתי באיזה מאמר (צר לי אבל אני לא זוכר איפה) שכל הפואנטה של הצינורות (HEATPIPES) היא בקרור שקט- כשזה מגיע לקרור מאסיבי אז ההיטפייפס לא ממש תורמים- ואתה כמו שהבנתי מחפש ביצועיסט.

בקשר לרעש אז יש את HELLWARRIOR עם אותה מערכת (כמעט) אבל עם טורנדו במקום SF2 והוא אמר שמתרגלים לרעש, אני אגיד לך יותר מזה בSF2 שלי שברתי בטעות את הבורר סל"ד אז הוא פועל תמיד על מקסימום מהירות (והוא נחשב למאורר מאוד רועש על מקסימום סל"ד) ו-וואלה מתרגלים ואני ישן איתו בכיף.

פורסם

תאמינו לי בדלטות בהרבה יותר רועשים מהSF2

היה לי DELTA 92

דחפתי אותו על VULCANO 8 עלוב ביותר :

35-37 מנוחה

42-45 מאמץ

בפאלומינו 1900+ שלי

אי אפשר היה לישון

פורסם
  • מחבר

יש לחבר שלי טורנדו 80 מ"מ אני לא אוכל להיתרגל לזה ה SF2 שקט ב 7-8 DB וכבר בא עם בורר

אם אני אלך על 948U אני אקך טורנדו

אבל אני עדיין מחפש סקירה שתשווה ישירות בין XP-90 ל 948

פשוט 948 עם מאוורר חלש הוא גרוע אפילו מ הקירור המקורי של A64 ועם טורנדו הוא עדיף אולי ב 2-3 מעלות מהSP

פורסם

יש לי שאלה שקשורה

לפי מה שהבנתי הקירור הכי טוב לסוקט 748 ולמעבדי A64 הוא XP120

בכל מקרה רציתי לדעת איזה מאורר צריך לשים עליו, כי אנשים קצת בלבלו אותי.. האם אני צריך לשים מאורר בעל CFM גבוה אבל RPM נמוך או הפוך בגלל שהוא עשוי אלומיניום ודבר זה יכול להשפיע ? מה יהיה יותר יעיל או שבכלל אין הבדל ?

ובכללי איזה מאורר אתם ממליצים שלא יהיה יותר מידי רועש (40 ומעלה דצב' ) ושיעשה את העבודה הכי טוב ? 

חשבתי על ה Tt thunder blade מה אתם חושבים ?

פורסם
  • מחבר

ה XP-120 הוא הטוב ביותר אבל לא מתאים לרוב הלוחות

הוא עשוי מאלומיניום מה שאומר שהוא ניפטר מחום מהר יותר מנחושת ולכן אפשר לשים מאוורר עם CFM נמוך וRPM נמוך וכתוצאה שקט יותר

ועדיין ביצועים טובים

פורסם

איך אני יכול לדעת עם ה XP- 120 מתאים ללוח שלי ? חוץ מהמידות שהם נותנים באתר..  האם יש איזה רשימה של לוחות תומכים ?

הלוח שלי הוא EPOX 8kda3+

נ.ב

אני כמעט בטוח שזה מתאים אבל אני רוצה לראות את זה רשום :\

פורסם

שלח מייל לחברה - אני שלחתי לפני שקניתי את ה948U - ענו לי תוך כמה שעות שהסינק 100% מתאים למרות שלא מצויין באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים