עבור לתוכן

מישהו מכיר את מדיות הDVD של SKC?

Featured Replies

פורסם

מדובר בדיסקים שנמכרים באריזות של 10 יח' (29.90 בקוסמוס, או בסקאל ב32.90) עם כיתוב של Dr Byte. הלכתי לקנות מדיות ולא מצאתי סילברליין אז החלטתי לנסות את אלה.

מישהו מכיר? יכול להמליץ? המדיה קוד מראה "SKC Co. LTD".

פורסם

לפי מה שהבנתי הסילברליין לא נמצאים בתצוגה של הקוסמוס אבל קיימים בחנות. נסה לפנות אל אחד המוכרים בבקשה לאחד

פורסם
  • מחבר

אני מניח שבהסתמך על הבדיקה שמופיעה שם אתה ממליץ להתרחק? למה בעצם? (אני לא ממש בקיא בפירוש של הגרף, ובטקסט לא הייתה שום הערה על איכות וכו').

פורסם
  • מחבר

תודה. קראתי והרצתי בדיקה על מדיה כזאת שצרבתי בעצמי. התוצאות נראות לי סבירות, מה דעתך?

בנתיים השתמשתי במדיות האלה רק כדי לגבות דברים באיכות TVRIP שפחות חשובים לי כי לא הייתי בטוח לגביהם... אני בכל מקרה מתכוון לקנות סילברליין לדברים היותר חשובים.

Clipboard02.jpg

פורסם

מהירות הקריאה מאד איטית

פורסם

מהירות הקריאה מאד איטית

העיקר קריא

כדאי שתבדוק את רגישות המדיה

כלומר תוך כמה זמן היא תהרס

האם תהיה קריאה בעוד זמן קצר (חודש למשל) האם המהירות שלה תהיה יותר איטית

האם החומר שעל הדיסק יתקלף וכו'..

פורסם

העיקר קריא?! ממש לא

אם הבדיקה נעשתה בתנאים אופטמליים (שום דבר לא עובד ברקע) והכונן קרא את הדיסק במהירות 3.5X זה מעיד על מדיה מאד לא איכותית.

כשכונן קורא דיסק ברבע מהמהירות שלו משהו לא בסדר, תחשוב שלקרוא את כל הדיסק יקח 15 דקות במקום 4 דקות.

פורסם
  • מחבר

וזה רק בגלל המדיות עצמן? מה מבחינת איכות כתיבה, איך בודקים את זה? חשוב גם לציין שגם בזמן הצריבה וגם בזמן הבדיקה המחשב עשה עוד דברים... אולי זה השפיע. גם לא עדכנתי פירמוור בכלל.

פורסם

תריץ בדיקה ב-dvdinfo מיד אחרי ריסט בלי להפעיל שום דבר אחר

פורסם
  • מחבר

מצורפת בדיקה אחרי ריסט (עדיין יש אנטיוירוס וכאלה ברקע, אבל זה לא משמעותי). אפשר לראות שיש שיפור עצום במהירויות, ואני מניח שאם אני גם אצרוב במצב דומה (ללא תוכנות שפועלות ברקע) גם האיכות תשתפר:

Clipboard03.jpg

פורסם
  • מחבר

Holy, מה דעתך על הגרף החדש? אני מתלבט אם לקנות עוד מדיות כאלו או לא... (השאלה מופנית גם ל-integral וכל שאר המבינים).

פורסם

אני לא מבין בשביל מה לקנות מדיות כאלה? יש מספיק מדיות במחירים טובים שיותר טובות.

יש אפילו מדיות של LG X8 +R עם הקוד CMC MAGE01 במחיר מצויין שבדקתי כבר פעם אחת. הזמנתי 25 כאלה מP1000 ואני מחכה להן. אם זה בדיוק אותן מדיות זו גם אפשרות מצויינת לדעתי (חוץ ומהוורבטים ואולי הסילברליין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים