עבור לתוכן

האם לשים מאוורר במארז קומפיוקייס?

Featured Replies

פורסם

אבא: אתה חייב?

בן: כן!

אבא: סתם להוציא כסף על זה?

בן: כן!

בזה נגמר הדיאלוג.. עכשיו הוא ילך לחנות ויקנה לך מאורר

תתחדש.

או שתעשה הזמנה, תשלם 40 שקל לחברת פדקס שיסעו 2 דקות להביא לך מאורר

או שתשלם 80 שקל לאורן שיעשה טובה ויקפוץ אליך הביתה...

הכותרת לא אינפורמטיבית, תשנה אותה ל "אני מתעצל לנסוע לזיגזג לקנות מאורר, מה האלטרנטיבות?" ותבקש שיעבירו את התארד לכללי..

כי תחלס זאת מטרת התארד....

כבר הובהר שכדאי לחבר עוד מאורר כי תמיד עדיף שמאורר יבצע את כניסת האוויר, מאשר מאורר מסכן שצריך גם להוציא אוויר וגם במקביל להחנק ולמשוך בכוח אוויר מבחוץ

פורסם
  • מחבר

אז למה זיגזג אמרו שאין צורך לשים ובכך שכנעו את אבא שלי לא ליסוע לשם ולקנות? הם לא יכלו להגיד שעדיף וזה?

פורסם

זיגזג מנסים להפיל את עצמם, גם שאני רציתי לקנות לפני חצי שנה מארז, אורן שלח לי אימייל "עזוב אותך מארז חדש, תעשה מודינג לשלך.. חבל סתם להחליף"

ובגלל זה אני עד היום עם פ**ינג סימבדה!

פורסם
  • מחבר

חח

הם אמרו לאבא שלי שלא לעשות OC זה שורף וזה

עכשיו הוא רותח עלי נראה לי

מה הם לא רוצים להרוויח בכלל? ;D

פורסם

אממ התארד נגרר לנושאים שלא קשורים לפורום א"ק, וגם לא לפורום כללי :\ האמת השיחה הזאת לא היתה אמורה בכלל להתבצע על גבי דפי הפורום

אז או שנחזור לנושא המקורי, או שפשוט נעזוב את התארד לנפשו

וחוצמזה לדעתי זיגזג רק רוצים לסכסך בינכם ולגרום למריבות במשפחה... !!!! חח סתם...

יום טוב (יום כתום ;D)

פורסם

תגובה אחרונה שלי

תחפש מאורר 120 מ"מ רועש תשים לו במארז ואז כשהוא יבוא לעבוד יכאב לו הראש מרוב הרעש ואז תגיד לו, אבא אתה רואה המחשב עצבני עלייך... חבל שלא קנית :lol:

פורסם
  • מחבר

עוד לא הבנת..זה למארז שלי, לא למארז שלו ;)

פורסם

אה... אז שוב קראתי מהר מדי :-\

פורסם

לא נראה לי שזיגזג היו אומרים דבר כזה, ואל תקשיב להורים כשהם מדברים על מחשבים, את כל הידע שלהם הם קיבלו ממוכר גיק שרוצה את הכסף שלכם

פורסם
  • מחבר

הם אמרו..

ד"א בכמה מעלות יוריד המאוורר הקדמי עם אני ישים? משהו כמו 5?

אני משווה אחד ג'נרי לאנרמקס נגיד.

כמה זה אמור להוריד? וזה טוב לשים מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר איפה שהפנלים בתוך המארז? כאילו ממש על הקצה בסוף של הסידירום

מקווה שהבנתם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים