פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים רציתי לשים עוד מאוורר 120 מ"מ במארז מקדימה ואבא שלי פוחד שזה יהרוס משהו ואומר שזה לא נחוץמה אתם אומרים?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים השאיבה שהמאורר יעשה יכולה לגרום לשינוי בלחץ האטמוספרהאם לא תיהיה זהיר ותילך לפי חוקי פיזיקה מדוייקים אתה באמת מסוגל לפגוע במחזוריות סיבובי כדור ה"ארץ".. אז באמת כדאי שתקשיב לאבא שלך ותיהיה זהיראה כן ו... בהצלחה!
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר חחחאני יודע שזה לא יהרוס אבל אבא שלי אומר שזה לא נחוץ כי אפילו בחנות אמרו לו...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים חחחח בחנות אמרו לו חחחח לאבא שלי אמרו ש R9200 זה הכרטיס הכי טוב בעולם אה סליחה ... R9200 SE .. חוץ מזה המארז של אבא שלך? הוא משתמש בו כל יום? אז תחכה שהוא לא יהיה לידך תשים בלי שהוא ידע ואז תגיד לו - אבא, אתה צודק זה סתם לשים מאוור.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים כן אבל אבא שלי לא אוף מעצבן שהם לא מבינים אם אתה אישית מרגיש צורך בשיפור, לך לחנות תקנה את המאורר ותרכיב מה אבא שלך מבין עזוב אותו... והחנות הזאת עוד יותר צעצוע.. מקסימום במקרה הכי גרוע שהוא באמת לא יסכים תגיד לו "וואטוס אמר שזה בסדר"...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר זה המחשב שלי לאבא שלי יש אחד אחר ובוא נגיד שהחנות זה זיגזג : ואין לי איך להגיע לשם , אני גר בראשל"צ שזה די קרוב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים חחחחחחחחחח זיגזג אמרו לאבא שלך שלא כדאי להוסיף עוד מאורר כי זה יכול להרוס?????בכל מקרה מה אכפת לך מהמחשב של אבא שלך.. שיהנה עם הקירור הנוכחי זה לא אמור לשנות לך, תתעסק במחשב שלך ;Dחבל סתם להכנס לריבים וויכוחים על פרט כזה שולי
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר נו לא הבנתם? זה במחשב שלי לא של אבא שלי! זיגזג אמרו שאין טעם לשים עוד מאוורר כי המערכת טובה עם המארז הזה וכל זה ואחד אמר שהוא לא רואה צורך בזה לשים מקדימה נכון, או שתעשה כמו שאמרתי כשהוא לא רואה תשים והוא בחיים לא ידע. אין לי בעיה לשים. הבעיה שלי ללכת לשם לקנות (הבעיה שלו יותר נכון)
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים סליחה, קראתי את ההודעה מהר מידי ולא שמתי לב (:בכל מקרה זה לא בעיה עם האב, ולא עם החנותזה סתם עצלנות שלכם ללכת לחנותמה אתה מצפה שנעשה? שנקנה בשבילך ונביא לך הביתה?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים חח... גם אני קראתי מהר מדי בכל מקרה, אין לך איזו חנות שמוכרת מאוררים גנרים או משהו טוב ליד הבית? ???
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר יש לנו פה חנויות אבל אתה היית קונה מאוורר 120 מ"מ גנ'רי שעולה יותר מ 100 שקל? אין עצלנות פשוט אני רוצה את זה ואבא שלי כזה, אתה חייב? סתם להוציא כסף על זה? תארו לכם שאני יצטרך מאוורר לעשות OC מה הוא יגיד..הוא לא ילך בכלל לחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.