פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים שאלה לי.....אם יש לי הארד דיסק צורב ודיוידי!!איך כדאי לי לחבר אותם?הראד דיסר מפריממרי מאסטרצורב סקנדרי מאסטרודיוידי ב סקנדרי סלייואני צורב בעיקר מההרד דיסק!יש לכם הצעות אחרות??? ואם כן תסבירו בבקשה למהתודה...
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים גם אצלי יש צורב ודיוידי אבל שני ארד דיסקים, שאלתי לא מזמן את אותה שאלה ולבסוף חיברותי את השני הארדיסקים ביחד כמאסטר ואת שני ואת הצורב והדיוידי כסלייב.
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מומלץ לא לחבר סי די רום או די וי די או צורב יחד עם הדיסק הקשיח. חבר את הדיסק הקשיח ל- Primary masterאת ה-DVD ל- Secondary master ואת הצורב ל- Secondary slave.מי שלא מעוניין שיהיו לו שני התקנים על אותו ערוץ IDE יכול להוסיף למחשב כרטיס בקר PCI ב-200 ש"ח ויהיו לו עוד ערוצים פנויים.
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מי שלא מעוניין שיהיו לו שני התקנים על אותו ערוץ IDE יכול להוסיף למחשב כרטיס בקר PCI ב-200 ש"ח ויהיו לו עוד ערוצים פנויים.תגיד איפה ב 200 שקל אני עכשיו קונה!אני מחפש כרטיס IDE כהר איזה שנתיים בזולל.אצלי יש הרדיסק דוידי וצורב...ההרדיסק והסידירום ביחד והדיוידי הבצורב ביחדואין שום בעיה לצרובלא משנה מאיפה..
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר מומלץ לא לחבר סי די רום או די וי די או צורב יחד עם הדיסק הקשיח. חבר את הדיסק הקשיח ל- Primary masterאת ה-DVD ל- Secondary master ואת הצורב ל- Secondary slave.מי שלא מעוניין שיהיו לו שני התקנים על אותו ערוץ IDE יכול להוסיף למחשב כרטיס בקר PCI ב-200 ש"ח ויהיו לו עוד ערוצים פנויים.למה צורב slave והדיוידי mster?למה לא הפוך?בעיקרון אין לי בעיה עם הצורב אבל לפעמים הוא מתחרפן וכשאני צורב בדיסק את וואנס (מוזיקה) הוא מפסיק באמצע!ולפעמים לא!כמו כן כשאני צורב x16 הדיסק שנצרב יוצא דפוק (אחרי חודש חודשיים יש קבצים שאי אפשר לקרא)אני נאלץ לצרוב X8 בגלל זהיש לי את ימאאה 2100
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים כמו כן כשאני צורב x16 הדיסק שנצרב יוצא דפוק (אחרי חודש חודשיים יש קבצים שאי אפשר לקרא)אני נאלץ לצרוב X8 בגלל זהיש לי את ימאאה 2100 ישל את הצורב הזה וזה לא קרה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.