פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים זאת שעובדת במרכזייה של הקיבוץ שלי לא רוצה לפתוח את הפורטים לאימיול שיעבוד על high id..איך אני יכול לעקוף ת'בעייה?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים חחחח ברוכים הבאים למועדון המאוכזבים גם לי יש אותה צרה כבר שנתיים (שתבין כן) הם גם לא יפתחו לך את הפורטים גם המנהל רשת שלי לא מוכן לשמוע על זה וגם אין לי אלטרנטיבה אחרת פשוט נדפקתי חזק ואני סובל כל יום.לפי דעתי אין כל כך איך לעקוף את זה כי זה בשליטתם מה שאני עשיתי (זה לא ממש פתרון אבל זה יותר טוב ממה שיש כרגע)זה להתחבר אצל ההורים שלי לADSL לבנתיים.עוד כמה חדשים בעזרת השם אני עובר לעיר ואז כבר לא תהיה לי בעיה להתחבר זו הנחמה שליסליחה שלא יכלתי לעזור לך יותר אבל זה המצב העגום שלנו ידידי :-\
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים יש תוכנות שאומרות לך איזה פורטים פתוחים.זה אם סימן שאלה או לא?אם לא אז אפשר בבקשה לינק שאחת שעושה את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים כנראה שאף פורט לא פתוחאם אף פורט לא פתוח, איך הוא גולש?איך הוא מקבל מיילים (POP3/SMTP)?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים בלי שום בעיהכשאתה בודק מיילים אתה מתחבר לשרת על פורט שלו, ברגע שיש חיבור זה עובד בשני הכיוונים.כשאתה מעלה אתר באקפסלורר אתה מתבחר לשרת על פורט 80, הוא לא מתחבר אליך.חיבור TCP או UDP עובד בשני הכיוונים, ברגע שמחשב אחד התחבר למחשב שני על פורט כלשהו שניהם יכולים לשלוח מידע אחד לשני על הפורט הנ"ל.הבעיה היא שמישהו מנסה להתחבר אליך, בגלל שאין לך פורטים הוא לא יכול להגיע אליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.