פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אז ככה, זה נורא פשוטיש לי מחשב, יש לי אינטרנט, יש לי ICQ, הכל עובד יופי... הכל!יש לי חבר, יש לו מחשב, יש לו אינטרנט, יש לו ICQ הכל עובד אצלו פחות או יותר (פנטיום 3 עם קצת חרא במחשב שניקיתי אותו לגמרי לפני יומיים)הקיצור הוא הבן היחיד בעולם שלא מקבל את ההודעות שאני שולח לו, לא מבין מה הולך פה... הוא פשוט לא מקבל כלום!!! ואני מקבל את שלו...הוא טוען שהוא מקבל מכולם הודעות, רק ממני לא...וזה כבר שבועיים ככה... לא מלפני חמש דקותיש למשהו מושג? רעיון?יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים או שהוא שם אותך באיגנור והוא שכח להוציא אותך משם או שהוא מסתלבט עלייך המניוק ;D
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר איכס, שונא את ה LITE קיצור אני יקפוץ אליו ויבדוק אם הוא מסתלבט עלי... חחח אם כן זה הולך להיות כואב יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים קיצור אני יקפוץ אליו ויבדוק אם הוא מסתלבט עלי... חחח אם כן זה הולך להיות כואב תשתדל עם הידיים להגן על הפנים.. כואב כואב, אבל שלא ישאיר לך סימנים אחרי זה :-\ כל עוד אתה רואה שההודעה נשלחה, היא נשלחה! במידה והיא לא נשלחה תקפוץ הודעה שתודיע על זה כמובן שיש אפשרות שההודעה נשלחה אבל הקליינט חסם אותה (מכל סיבה (תקינה) אפשרית...) אבל זה עדיין לא אומר שההודעה לא נשלחה בהצלחה...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים גם לי היו כמה מקרים של הודעות נעלמות שלא הצלחתי לפענח יכול להיות שהשרתים של האייסיקיו סלקטיביים לפעמים או משהו
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אוקיי זה עובד!הוא אמר שהוא עשה משהו ועכשיו השם לי מופיע בקו נטויכנראה זה האופציה ש... לא זוכר איך קוראים לה :-)תודה!!!יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר כן זהו...והקו נטוי זה אצלו.... בשם שליזה אומר שאם הוא בבלתי נראה אני רואה אותו נכון?יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.