עבור לתוכן

עזרה בקשר לקבצי בין

Featured Replies

פורסם

שלום חברי פורום לניקוס

אבא שלי קיבל לינוקס ב קבצי BIN

איך הוא פותח אותם?

פורסם

הוא קיבל איתם גם קבצי CUE קטנים, נכון? אז מה שאתה עושה זה פותח תוכנת צריבה כמו נרו, נכנס לתפריט Recorder (בנרו 6) לוחץ על Burn Image, פותח אחד מקבצי הCUE, כל פעם אחד אחר, וצורב. ככה נוצרים לך הדיסקים שאתה צריך בשביל ההתקנה. אני התקנתי Linux Redhat אחרת, עם דיסקט בוט וכל מה שהוא צריך הוא מוריד תוך כדי מהאינטרנט. אבל זה לא היה כזה קל, במחשבה לאחור היה לי יותר פשוט אם הייתי מוריד וצורב.

פורסם
  • מחבר

הוא קיבל איתם גם קבצי CUE קטנים, נכון? אז מה שאתה עושה זה פותח תוכנת צריבה כמו נרו, נכנס לתפריט Recorder (בנרו 6) לוחץ על Burn Image, פותח אחד מקבצי הCUE, כל פעם אחד אחר, וצורב. ככה נוצרים לך הדיסקים שאתה צריך בשביל ההתקנה. אני התקנתי Linux Redhat אחרת, עם דיסקט בוט וכל מה שהוא צריך הוא מוריד תוך כדי מהאינטרנט. אבל זה לא היה כזה קל, במחשבה לאחור היה לי יותר פשוט אם הייתי מוריד וצורב.

מה אני צריך לפתוח כול קובץ ZIP כזה בנפרד ?

זה יקח מלא זמן

פורסם

יש לך שלוש אפשרויות

1) מה שזה אמר.... אתה צורב כל קובץ BIN על דיסק..... זה לא קשה כמו שהוא אמר תפתח את נרו תלחץ FILE יש שם BURN IMAGE תבחר את הקובץ CUE של הקובץ BIN וזה יצרוב (אבל תוודא שזה רק הCUE והBIN באותה תיקיה...)

2) תוריד תוכנה בשם DAEMON TOOLS היא עושה את הקובץ BIN ככונן וירטואלי ואז מופיע לך עוד כונן.... שהוא למעשה הקובץ BIN אבל טיפה מסובך להשתמש בה אז אם תבחר באופציה הזאת תפתח תראד בתוכנות ותשאל איך....

3) תוריד תוכנה כמו WINZIP בשביל קבצי BIN

פורסם

יש גם תוכנה מיוחדת ליצירת CUE

פורסם

עלק תוכנה אתה כותב שלוש שורות בקובץ TXT משנה סיומת לCUE וזהו

פורסם

נכון, אבל היא עושה את זה בשבילך ;D

פורסם

יש לך שלוש אפשרויות

1) מה שזה אמר.... אתה צורב כל קובץ BIN על דיסק..... זה לא קשה כמו שהוא אמר תפתח את נרו תלחץ FILE יש שם BURN IMAGE תבחר את הקובץ CUE של הקובץ BIN וזה יצרוב (אבל תוודא שזה רק הCUE והBIN באותה תיקיה...)

2) תוריד תוכנה בשם DAEMON TOOLS היא עושה את הקובץ BIN ככונן וירטואלי ואז מופיע לך עוד כונן.... שהוא למעשה הקובץ BIN אבל טיפה מסובך להשתמש בה אז אם תבחר באופציה הזאת תפתח תראד בתוכנות ותשאל איך....

3) תוריד תוכנה כמו WINZIP בשביל קבצי BIN

1) נכון.

2) חסר תועלת (הוא צריך דיסק של זה! בשביל להתקין את הלינוקס, לא מתוך וינדוס מן הסתם).

3) סיבוך מיותר (בשביל מה לפתוח את הBIN ואז לצרוב את כל הקבצים שבתוכו שוב, חוץ מזה אתה מאבד את ה boot image של דיסק ההתקנה).

אם חסרים לך קבצי הCUE תוריד אותם מאותו מקום שהורדת את קבצי ה- BIN.

עלק תוכנה אתה כותב שלוש שורות בקובץ TXT משנה סיומת לCUE וזהו

אתה צריך לדעת מה לרשום, איזה mode, חלוקת הטראקים בדיסק וכו'... לא סתם 3 שורות, אחרת תדפוק את הצריבה ::)

פורסם

יש גם תוכנה מיוחדת ליצירת CUE

יש לך אותה מה היא??? כי היו לי כמה בעיות...

ואני מציע לפותח הת'ראד על DAEMON TOOLS....

פורסם

יש לך אותה מה היא??? כי היו לי כמה בעיות...

ואני מציע לפותח הת'ראד על DAEMON TOOLS....

לך לליונטוורק (www.lionetwork.net) ושם תחפש CUE maker.

פורסם

אררר תגידו לי איך יעזור לו DAEMON TOOLS אם הוא צריך לגשת לדיסק הזה בזמן שהמחשב עולה?! הוא חייב לצרוב אותו.

אלא אם הוא משתמש ב VMWARE, והוא לא ציין זאת (במחשבה שניה גם לזה לא צריך DTOOLS, הVMWARE עושה את זה בעצמו).

פורסם

אררר תגידו לי איך יעזור לו DAEMON TOOLS אם הוא צריך לגשת לדיסק הזה בזמן שהמחשב עולה?! הוא חייב לצרוב אותו.

אלא אם הוא משתמש ב VMWARE, והוא לא ציין זאת (במחשבה שניה גם לזה לא צריך DTOOLS, הVMWARE עושה את זה בעצמו).

ואוו שאלה טובה אני מודה בטעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים