עבור לתוכן

מה ההבדל בין AA8 duraMAX ו AA8 3rd EYE של ABIT

Featured Replies

פורסם

MAXvs3rd.gif

מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX.

אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם?

ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP.

ירון.

פורסם

ה"Guru clock" שבא עם ה3rd eye הוא התוספת שלו על הduramax.

למה שתרצה לקנות את אחד הלוחות הללו? זה יכריח אותך לקנות גם פרסקוט, גם ddr2 וגם כרטיס מסך בpci-e, שזה ממש הוצאות מיותרות

פורסם
  • מחבר

ה"Guru clock" שבא עם ה3rd eye הוא התוספת שלו על הduramax.

למה שתרצה לקנות את אחד הלוחות הללו? זה יכריח אותך לקנות גם פרסקוט, גם ddr2 וגם כרטיס מסך בpci-e, שזה ממש הוצאות מיותרות

הלוחות הללו לפי הביקורות שראיתי הם בין הטובים בעולם כיום ל OC, במבחנים שראיתי מעבד prescot 3 Ghz עם זכרון DDRII 533Mhz ולוח כזה עבד ב 3.76Ghz ללא צורך בקירור מיוחד וללא שינוי חום משמעותיים.

אז כרגע אני אסתפק ב 512mb זיכרון533 DDRII ולגבי כרטיס PCIe תיכננתי לקנות כזה בלי קשר :)

ולגבי מחיר לא ראיתי כזה הבדל ענק בין מפרט על AMD ובין INTEL

פורסם

ההבדל הוא של3rd-eye יש כזה מכשיר חיצוני שנותן לך לשלוט על הOC, מה שלduramax אין

שמע, ממה שאתה מתכנן, כבר הייתי הולך על לוח עם i915 וג'יגה של DDR500, שיעלה לך פחות מאשר לוח עם i925 וחצי ג'יגה של DDR2-533, ותוכל להגיע איתו לא פחות רחוק, ועם ביצועים טובים יותר, בגלל התזמונים הנמוכים של הDDR.

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא של3rd-eye יש כזה מכשיר חיצוני שנותן לך לשלוט על הOC, מה שלduramax אין

שמע, ממה שאתה מתכנן, כבר הייתי הולך על לוח עם i915 וג'יגה של DDR500, שיעלה לך פחות מאשר לוח עם i925 וחצי ג'יגה של DDR2-533, ותוכל להגיע איתו לא פחות רחוק, ועם ביצועים טובים יותר, בגלל התזמונים הנמוכים של הDDR.

כן זה מה שאני גם חשבתי לעשות במקור אבל לגבי ביצועים זהים ואף טובים יותר אני די בספק...

טוב אמשיך לחפש ביקורות OC על מעבדי prescot נראה איזה מרכב הם משתמשים שם.

פורסם

מה די בספק? באותו הבאס DDR עדיף על DDR2 בהרבה. על המחיר בכלל אין מה לדבר

היתרון של DDR2 הוא שהוא יכול לעלות ל667Mhz, 800Mhz ויותר. כל עוד אינטל לא מוציאה מעבדים בבאס של 1066Mhz או יותר, אין לו שום יתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים