עבור לתוכן

איך אני מתקין הארד אחרי שחיברתי אותו ?

Featured Replies

פורסם

הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?

פורסם

אחרי שהוא מחובר למג'ומפר הביוס יזהה את הדירוג שלו אוטומטית (נגיד מאסטר או סלייב על IDE1 או 2..)

מה שנשאר זה רק ליצור מחיצה

אם אתה מתקין וינדוס עליו אין שום בעיה בהתקנה תוכל ליצור מחיצה

אם ההרדיסק הוא רק תוסף למחשב שכבר יש עליו מערכת הפעלה, אתה יכול ליצור פרטישן דרך הXP או דרך תוכנה חיצונית בשם PQ MAGIC

תפרט קצת יותר על המצב הנוכחי ונוכל להדריך אותך יותר לעומק (:

פורסם
  • מחבר

זה ההארד ה 120 גיגה שקיבלתי , הוספתי אותו פשוט וזהו , אני רוצה לעשות שיראו אותו כמחיצה אחת וזהו .....

פורסם

תודה שאתה מציין איזה מערכת הפעלה יש לך >:(

טוב אז ננחש שיש לך XP

כפתור ימני על "המחשב שלי" ובחירה ב"ניהול"

נכנסים ל"אחסון" ומשם ל-"ניהול דיסקים"

שם תוכל ליצור מחיצה או יותר מהדיסק החדש

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

אפשר שם רק NTFS ואני רוצה FAT 32 ......אפשר לעשות את זה ?

פורסם

יש תוכנה בשם PARTITION MAGIC אבל תצטרך לקנות אותה, או להשיג אותה בדרך לא חוקית (ואני לא ארחיב על זה מכוון שזה נוגד את חוקי הפורום)

אבל השימוש בה ממש פשוט...

דרך אגב מה רע לך ב NTFS? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שזה לא טוב זה רק במידה ואתה משתמש במספר מערכות הפעלה על אותו המחשב..

פורסם
  • מחבר

אין בעיה אני אשיג את התוכנה הנ"ל , אני לא רוצה NTFS מסיבה אחת והיא שכל ההארדים שלי הם FAT 32 ואני לא רוצה לעשות "שוק" , שהכל יהיה אותו הדבר .

רק האם אתה יכול להסביר לי בקטנה איך לעשות שם את הכונן כFAT 32 ?

פורסם

זה מאוד פשוט, יש לך FREE SPACE שזה כל המקום אחסון הפנוי שלך שלא תפוס במחיצות

אתה מסמן אותו ולמטה לוחץ על CREATE PARTITION, זה אשף ממש נוח (בסגנון, הבא הבא הבא וסיום)

פורסם
  • מחבר

זה כותב לי את זה כאשר אני מנסה לעשות ממנו מחיצה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תהפוך אותו לSLAVE

פורסם
  • מחבר

הוא סלייב ....

פורסם

תגיד אתה בטוח שחיברת ההארדיסק נכון?

שג'ימפרת אותו נכון?

שחיברת את החיבור של הIDE?

שמתי לב שפתחת ת'רד שאתה מעוניין להוסיף הארדיסק אבל כל המקומות תפוסים.. ניסית להתחכם בכל זאת? או שהוצאת אחד ושמת במקומו?

אגב מי שמחבר כונן חסר מחיצות הוא אמור להופיע בmy computer בתור גוש אחד לא מפורמט

אם אין כלום זה קצת חשוד

פורסם
  • מחבר

הוא לא אמור להופיע בכלל , אני אמור לעשות לו FDISK , אבל אני לא רוצה לעשות , רציתי לעשות את זה דרך חלונות (XP) , תקרא ותראה איך חיברתי אותו , ניתקתי את הDVD וחיברתי במקומו מגירה עם ההארד .

פורסם

הניהול דיסקים שהסברתי לך איך להכנס זה בעצם גירסא גראפית ל FDISK...

אתה יכול פשוט להפוך אותו מהניהול דיסקים ל NTFS אין עם זה שום בעיה ואתה לא תעשה שוק

בעצם ה"בעיה" היחידה בדבר, זה שהעניין יפריע לך אישית ואתה לא תרגיש עם זה נוח

מבחינה טכנית אין עם זה שום בעיה וזה לא יפריע לכלום..

ממליץ לך להיות גמיש בנושא ופשוט לערוך את הכונן לפרטישנים של NTFS כמו שאמרתי בהתחלה זה ישנה לך רק במידה ויש לך מספר מערכות הפעלה על אותו המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים