פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יש לי צורב דיוידי של liteon שיש לו אפשרות מחיקה של דיסקים רב פעמים.עכשיו, צרבתי על דיסק רב פעמי(של דיוידי) נתונים.וכרגע אני מנסה למחוק את התוכן שצרבתי בדיסק הרב פעמי,והנרו מציג לי הודעת שגיאה שהדיסק לא ניתן למחיקה.ועל הדיסק רשום בצד rw - שכוונתו היא שזה דיסק שניתן למחיקה.עכשיו השאה שלי היא:1.האם צריך לעשות פעולה על דיסק רב פעמי (אם אני רוצה למחוק אותו אחר כך) כדי שאני יוכל למחוק אותו?אם לא,מה יכולה להיות הבעיה?בתודה מראששששש
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים סלח לי על השאלה אבל איך אתה מנסה למחוק אותו? דרך הווינדוס? כמו שמוחקים קבצים בההרדדיסק? או דרך תוכנת צריבה כמו הנירו?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תראה יש לך כמה אופציות:1.פירמוט-מהיר - תוך זמן קצר הוא מוחק לך רק את התוכן עניינים של הדיסק ואתה יכול לצרוב עליו בפנאןאיטי ויסודי - שלא כמו המהיר מוחק לך הכל מהדיסק מנקה אותו לגמרי וכמובן מוחק לך את סימני הצריבה גם הכי טוב2.מחיקה דרך תוכנת צריכה - אתה מבקש מהתוכנת צריבה כאילו לערוך את הדיסק שעשית ואז בוחר להוציא את הקובץ/תקייה מסויימת שאתה לא רוצההדיסק חייב להיות פתוח כלומר multisession ולא DAO וכו' אם לא עבור לאופציה מס' 1*אתה לא יכול להכנס לכונן דרך המחשב שלי ושם לבקש ממנו למחוק קבצים מסויימים כמו מחיקה רגילה מהארדיסקאלא אם כן יש לך תוכנה מיוחדת כמו פעם שמדמה את הדיסק להארדיסק ומעדכנת אותו כל כמה זמן אבל זה לא משהו זוה כבר נעלם עד כמה שידוע לי
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים וכרגע אני מנסה למחוק את התוכן שצרבתי בדיסק הרב פעמי,****והנרו**** מציג לי הודעת שגיאה שהדיסק לא ניתן למחיקה.בתודה מראשששששחברה אל תגזימו, הבן אדם לא כזה טמבל...בקשר לבעיה שלך... (תעשה מה שאמרו פה למטה)יניב
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר ניסיתי פה את כל מה שאמרתם...ושוב אני אדגיש!!!על הדיסק רשום rw,כלומר שהוא ניתן למחיקה!!וזה דיסק שקיבלתי עם הצורב.חוץ מזה קניתי עוד דיסקים על סילבר ליין,שרשום עליהם rw.וגם הוא מציג לי את אותה שגיאה.הנה העלתי לפה גם את השגיאה שהוא מציג לי:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר הנרו שיש לי הוא נרו 6.3שזה אומר,הכי חדש....אין לי מה לעדכןוניסיתי גם בנרו אקספרסס,אותו שגיאה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים הייתה לי בעיה דומה בצורב הישן שלי... פתרתי אותה בזמנו על ידי שליחה לתיקון בחנותהיום הייתי בודק אם הדיסקים שמישים בכוננים אחרים וניתנים למחיקהמנסה תוכנה לצריבה אחרתבודק שאין שום דבר שמתגנש בהתקן של הצורבמעדכן fw אם צריךמחפש אנשים עם אותו צורב ומשווה אינפורמציה (אפילו בפורומים)נסה אחד מאלו...התקלה פתאום התחרשה? הצורב תמיד היה מסתדר עם דיסקים כאלו לפני?חומצזה עד כמה חדש הצורב? למקרה שכל אלו לא עבדו תוכל לפנות למי שקנית אותו בין אם יש אחריות וגם אם אין...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים הייתה לי בעיה דומה בצורב הישן שלי... פתרתי אותה בזמנו על ידי שליחה לתיקון בחנותהיום הייתי בודק אם הדיסקים שמישים בכוננים אחרים וניתנים למחיקהמנסה תוכנה לצריבה אחרתבודק שאין שום דבר שמתגנש בהתקן של הצורבתעדכן fw אם צריךמחפש אנשים עם אותו צורב ומשווה אינפורמציה (אפילו בפורומים)נסה אחד מאלו...התקלה פתאום התחרשה? הצורב תמיד היה מסתדר עם דיסקים כאלו לפני?חומצזה עד כמה חדש הצורב? למקרה שכל אלו לא עבדו תוכל לפנות למי שקנית אותו בין אם יש אחריות וגם אם אין...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר תלחץ בנרו על record->disk info ותעלה מסך[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר הייתה לי בעיה דומה בצורב הישן שלי... פתרתי אותה בזמנו על ידי שליחה לתיקון בחנותהיום הייתי בודק אם הדיסקים שמישים בכוננים אחרים וניתנים למחיקהמנסה תוכנה לצריבה אחרתבודק שאין שום דבר שמתגנש בהתקן של הצורבמעדכן fw אם צריךמחפש אנשים עם אותו צורב ומשווה אינפורמציה (אפילו בפורומים)נסה אחד מאלו...התקלה פתאום התחרשה? הצורב תמיד היה מסתדר עם דיסקים כאלו לפני?חומצזה עד כמה חדש הצורב? למקרה שכל אלו לא עבדו תוכל לפנות למי שקנית אותו בין אם יש אחריות וגם אם אין...הצורב הוא חדש מאודדד,צורב liteon x12 שום דבר לא מתנגש עם הצורבקניתי את הצורב לא מזמן,אז על הפעם הראשונה ניסיתי למחוק דיסק רב פעמי,וזו הבעיה שהופיעה לי.אני ינסה לפנות לחנות....
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אוקיי,נראה לי שהדיסקים הם לא רב פעמיים.אבל מה שמעצבן אותי,למה רשום rw????האם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה עושה כל דיסק לדוגמה:dvd+rdvd-rוכו'.... בתודה מראשנ.ב הנה התמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אוקיי,נראה לי שהדיסקים הם לא רב פעמיים.אבל מה שמעצבן אותי,למה רשום rw????אל תהיה בטוח שהם לא רב פעמיים אולי זה אי תאימות בין הצורב לדיסקים תעדכן תfirmware
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.