פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לא נורא אחייכול להיות שהפסדת רק חודש....בהצלחה בפעם הבאה..http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=154928&sid=16
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים הלווווווווווואיייייייי רק 3 חודשים מלווה איך אני יהיה שמח!! אני גם נכשלתי בראשון אחרי שהטסטר הבן זונה הרגיש שיש לי ביטחון ונתן לי בדיוק 5 שניות לנהוג ואז בלם אותי על דבר שרק הוא חשב שהוא מוצדק....החרא
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לא אומרים שם שהחוק לגבי 2 נוסעים יחול על רק מי שעובר מה1 לנובמבר....וזה נוגד לקובץ טקסט שפירסמה הממשלה.למה ללכת ראש בקיר?זה שלא אומרים, זה לא אומר שהם אומרים שלא.במילים אחרות, אין פה שום סתירה - נכון, לא אמרו שזה תקף רק למי שמוציא רשיון מה-1.11, אבל זה פשוט אומר שהם שכחו / התעלמו / הורידו את זה בעריכה או לא יודע מה.החוק יכול רק על מי שמוציא רשיון מה-1.11, נקודה.ככה נכתב בקובץ החוקים, ככה פורסם באתר הכנסת, וזה החוק שעבר. די כבר לטחון את אותו דבר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לא נורא אחי יכול להיות שהפסדת רק חודש....בהצלחה בפעם הבאה.. http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=154928&sid=16 אני עדיין מנסה להבין תפואנטה של מה שרשמת עכשיו והלינק שנתת החובה לנהוג בלווית מלווה במשך שלושה חודשים תחול על כל נהג חדש בעל רישיון נהיגה לרכב מנועי מלבד אופנוע, טרקטור וטרקטורון. כמו כן, נהג שטרם מלאו לו 21, וסיים את תקופת החונכות האמורה, יהיה רשאי להסיע שני נוסעים בלבד, אלא אם ישב לידם מלווה
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אני לא מבין את זה, אתם בכוח מנסים לתת פירוש לא נכון לחוק.החוק מנוסח בצורה חד משמעית ואין שום אפשרות לפרש אותו בדרך אחרת.החוק של ה-2 אנשים ברכב תקף רק למי שקיבל רישיון אחרי ה-1 בנובמבר.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים טוב, אני פורש.יש גבול לכמה פעמים אפשר להגיד את אותו דברלא רוצים לקלוט? אין בעיה. תמשיכו לחיות בפחד..
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים בסוף אני לא ניגש לטסט החודש העדפתי לעשות את הרשיון לאט ולא מהר מהר ובסוף להדפק בטסטים.יש לי שאלה נגיד וחלק מהתקנות החדשות יבוטלו האם גם אצלי הם יבוטלו או רק אצל מי שעושה רשיון אחרי שהם בוטלו?
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לדעתי אם הן יבוטלו אז מן הסתם הן יבוטלו לכולן...אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב - הרי הוועדה שהעבירה את החוק קבעה איזשהו פרק זמן שישמש כ"בדיקה", ואחריו יראו אם זה באמת עוזר.לפני שפרק הזמן הזה יסתיים, לא נראה לי שיהיה שינוי.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים הממשלה יכולה גם לחוקק חוקים...בלי תלות בכנסת.ממש לאמאיפה הבאת את זה??הממשלה היא הרשות המבצעתהכנסת היא הרשות המחוקקת
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים כבר נתנו לך ציטוט מהכנסת!אתה יודע...אלה שבפועל קובעים את החוקים.עם כל הכבוד למשרד הרישויי הכנסת יודעים יותר טוב והם המחליטיםעם כל הכבוד לציטוטים, לקבצים שמאוחסנים בPlanet nana (אהם פותח התארד)לכל YNET NANA WALLA וכו...אני יסמוך על לינק חד משמעי מאתר הכנסת או משרד הרישוי וכו.. אתר רשמי ולא סתם ציטוט...יש למישהו?
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים כבר הביאו לפה מאתר הכנסתhttp://www.knesset.gov.il/Laws/Data/law/1955/1955_All.htmlתחפש שם זה לקראת הסוף
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים ממש לאמאיפה הבאת את זה??הממשלה היא הרשות המבצעתהכנסת היא הרשות המחוקקתברור שהיא יכולה,אם אני לא טועה קוראים לזה חוקי משנה.אם כי יש הבדלים בין חוק רגיל, לבין חקיקת משנה.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים עד כמה שידוע לי הממשלה לא יכולה לחוקק חוקיםהיא יכולה להחליט החלטות מסויימות וברור שלכל משרד יש חופש פעולה מסויים אבל לא בסדר גודל של חוקיםבשביל זה יש לנו הפרדת רשויותאם הממשלה הייתה יכולה לחוקק חוקים זאת לא ממש הייתה דמוקרטיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.