עבור לתוכן

נהגים חדשים שימו לב: חוקים חדשים נחקקו ל-1 לנובמבר

Featured Replies

פורסם

ברור שיכשילו אותך וזאת גם טעות שלך כי בטסט לא עוקפים במיוחד אם המהירות של המשאית היא 55

כי כדאי לעקוף אותה אתה צריך לפחות 70... (חייבים לעקוף מהר) ולהזכיר המהירות המותרת היא 60 ואם תעקוף אותה ב60 יקח לך שבוע..

ואתה מעכב תנועה...

שמע לעקוף הטסט רק אם הזה לפניך נוסע ממש ממש לאט ולחזור מהר לימין...

• תגובות 297
  • צפיות 19.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הכשילו אותו כי הוא לא עקף...

פורסם

Saliman

ואללה באותו יום הייתה כתבה בעיתון שנהגים חדשים לא יודעים מה זה שמן ומים אז אני בטוח שבגלל זה הוא שאל אותי ועניתי עם חיוך אבל דוגרי אפשר להלחץ מזה...

אני הייתי מחרטש לו אחרי שעה שאני בודק מה זה כל דבר, אבל ממתי מותר להם לשאול אותך על כזה דבר?

פורסם

מותר להם לעשות הכל

פורסם

תודה על העצות,מקווה לטוב...רק שלא יצא לי טסטר רשע.

פורסם

וואי ראסמי על זה לא חשבתי

כשאני נוסע עם אוטו מלא(5) אני לא ממש משטתה ועושה שטויות אבל כשאני נוסע יחד עם עוד מכונית מלאה חברים כמה שטויות אנחנו עושים כמו לעקוף ולתת ברקס חזק כדי להפחיד או סתם לעשות רייס כששניי ילדים מוציאים את הראש מהחלון

החוק החדש הוא ממש הרסני

בטירוף!!

פשוט ככה... מתי שנוסעים לבד נוסעים רגוע. שנוסעים עם עוד אנשים מתחילים הפתיחות, העקיפות, המשחקים.. וזה כל כך מסוכן..

וזה תמיד ככה

פורסם

סמעק יש לי טסט בראשון לחודש כך שאני יכול מפסיד בכל מקרה,אין מצב שהמורה שלי יוכל להקדים את זה?!

פורסם

ברור שהוא יכול...אל תאמין להם הם יכולים כל הזמן

פורסם

עברתי היום טסט ראשון

אפשר לומר שהתחמקתי לא?

בהתחלה נראיתי ככה -  :o

ועכשיו אני נראה ככה -  ;D :D;):):cool2::smile1::hi::yelclap::xyxthumbs:

משהו כזה..

פורסם

מזל"ט ללא טייס :xyxthumbs::yelclap::jump:

פורסם

באמת מזל טוב!!

אני גם מכיר איזה 3-4 אנשים שעברו היום :)

פורסם

בן זונה שיחקת אותה!

תתחדש

פורסם

למה לא מפרסמים את החוק הזה? זה יהיה מצויין ברשיון שלי?

בנתיים לא ראיתי שום איזכור לחוק חוץ מפה אז איך בתוא נהג חדש אני אמור לדעת שהוא תקף עלי? או שוטר שיעצור אותי?

פורסם

אוף איזה חרא יכולתי לסיים את כל השיעורים ואת הטסט עד ה-1 אבל נכשלתי בתיאוריה וואי אני כזה ילד דיסלקט מסכן :'(

פורסם

למה לא מפרסמים את החוק הזה? זה יהיה מצויין ברשיון שלי?

בנתיים לא ראיתי שום איזכור לחוק חוץ מפה אז איך בתוא נהג חדש אני אמור לדעת שהוא תקף עלי? או שוטר שיעצור אותי?

זה יהיה כתוב ברישיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים