עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה זה skype?

Featured Replies

פורסם

מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?

פורסם

היא בחינם...

זה תוכנה לדיבור בטלפון דרך האינטרנט, זה חוקי.

פורסם

Skype is free and simple software that enables you to make free calls anywhere in the world in minutes. Created by the people who brought you KaZaA, Skype uses innovative P2P (peer-to-peer) technology to connect you with other users. It is quick and easy to install and offers several features, including SkypeOut calling from Skype to regular and mobile phones worldwide, free conference calling, and secure file transfer. Skype calls have better sound quality than your regular phone and are highly secure with end-to-end encryption. PDA version also available.

מDOWNLOADS.COM

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין! גם חינמית וגם מתקשרת לטלפונים והכל! I must be dreaming...

יאללה, תודה רבה

פורסם

מה פתאום איך הגעת למסקנה הזאת..

אתה יכול לנהל איתה שיחות בין מחשב למחשב בחינם דרך המיקרופון מצלמה או מה שאתה רוצה

אבל בכדי להתקשר לטלפונים בעולם אתה חייב חשבון שעולה כסף....

כלום לא חינם אם עוד לא למדת...

פורסם
  • מחבר

נכון... :-[

פורסם

שטויות לא צריך יציאה לטלפון קוי אנשים רק צריכים להתרגל לפני שלחבר שלי התקלקל המיק' הוא היה שולח לי הודעה דרך האיי סי קיו לפלאפון בחינם "תכנס לסקייפ" הייתי עולה והיינו מדברים שעות באיכות ובחינם. למי אכפת מטלפון קוי ? מה הבעייה להפעיל מחשב ? היום עם הטכנולוגייה האלחוטית בכלל אפשר להיות פיראט.

אם תצא ערכת אוזנייה+מיקרופון בלוטות' למחשב אני אקנה בטוח.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר ת'קטע של האיסי... ראש השנה כולם שלחו לאח שלי דרך זה והוא היה צריך לענות דרך הפלאפון שעולה כסף...

פורסם

SKYPE לא תומך במצלמות אינטרנט כרגע.. רק בשיחות VOICE.. מישהו כאן התבלבל עם המסנג'ר של מיקרוסופט :silly:

פורסם

סקייפ עובד מעולה - איכות צליל ואמינות הכי גבוהה מכל תוכנה לשיחות אודיו על האינטרנט, מניסיון רב שלי עם כמה תוכנות.

אני מקווה שבעתיד הם יכניסו שיחות חינם לטלפונים רגילים למשתמשים מסויימים שמשתפים קו טלפון אמיתי שלהם. כלומר אנשים בארץ שהיום משלמים על חופשי חודשי אחרי 7 בערב, יוכלו לשתף את הקו הזה עם משתמשים בארה"ב (כמוני) שיש להם קו ללא הגבלת שיחות לכמה איזורי חיוג בארה"ב. שיטת "תן לי ואתן לך" (אולי מבוססת על מערכת קרדיטים הוגנת כמו באימיול). אני עושה שיחות חינם בארץ אחרי שעה 7 בערב, והם עושים שיחות חינם באיזורי חיוג 305 ו-954 מתי שהם רוצים (כשאני לא משתמש בטלפון - שזה 90% מהזמן).

צריך בשביל זה רכיב חומרה שעולה היום כ-$130. יש לי אחד כזה בבית, אגב - SIPURA 3000. הוא מאפשר לי להתקשר מהסלולרי שלי (חופשי-חודשי) לטלפון בדירה שלי (שיחה מקומית חינם), ומשם אני משלים שיחה באינטרנט על פרוטוקול SIP (לא בטוח שסקייפ תומך בזה כרגע, אך אני מקווה שיתמוך בעתיד). יש לי עוד סיפורה בארץ אצל חברה טובה שלי שמן הסתם פתחתי לה גישה לקו שלי בארה"ב (חינם לשיחה מקומית ויותר זול מסקייפ לאיזורים אחרים), והיא מאפשרת לי לעשות שיחות בבזק על חשבונה (מתקזז).

ברגע שמה שאני עושה באופן אינדיבידואלי, ייעשה באופן גלובלי ברשת הסקייפ (או רשת FREE WORLD DIALUP נניח), העולם יהיה מקום הרבה יותר אינטימי.

אה, וכמובן, רכיב החומרה הזה מתחבר גם למכשיר טלפון רגיל (נניח אלחוטי 5.8 גיגהרץ) כך שכשאני בבית אני שם את הסלולרי לטעינה ומדבר באלחוטי, כנ"ל לגבי חברתי בארץ (המחשב סגור והטלפון דו-קווי מצלצל בכמה נקודות בבית אצלה). ;-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.