פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים קיבלתי הארד של 120 ואין לי מקום פנויי ואני לא מעוניין לקנות בקר , יש איזשהי דרך לחבר אותו עם כבל מפוצל או משהו כזה בסגנון ???
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים You can connect 2 devices to each ATA connector (with a cable that has 2 connectors) so if you have 4 devices connected and you want to add more you're gonna need to get a PCI ATA controller.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אין לדבר הזה מפצל.אולי אם יש לך SATA וגם ATA, אז בלוח NF7S- יש כזה מתאם שאפשר לחבר דיסק PATA בחיבור של SATA.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אין איזשהי דרך לשרש כוננים ?חשבתי פשוט על לכנות מחטים ולחבר לחיבור פנויי בכבל ה IDE ואליו לחבר פשוט עוד כבל IDE ....זה יעבוד ?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אין שום דרך.אתה יכול רק או לנתק כונן כל שהו קיים' או לקנות בקר IDE או לקנות מתאם ATA TO SATA ולחבר לבקר SATA במידה וקיים כזה על הלוח אם שלך, והאופציה האחרונה זה לקנות מארז חיצוני שמתחבר למחשב דרך ה USB2 ואו FireWire.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר בידיוק מה שעשיתי , העפתי את ה DVD שלי.....אני לא רוצה להוציא 200 ש"ח על בקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.