פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים השאלה שלי היא כזאת:האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital?לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן?ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה?תודה, נדב.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אין לי מושג ב'שר לסיגייט, אבל לי יש ווסטרן עוד מהתקופה ש7 ג'יגה נחשב לגדול, ורק לפני שבוע התחילו להיות לו בעיות
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים WD הם מעולים וגם זוליםלסיגייט אין בידיוק 5 שנים אחריות, יביאו לך משהו כמו 20 אחוז תחפש על זה ותראה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא הייתי נוגע ב-WD עם שלומשום מה ל WD יש שם טוב, לי היה רק נסיון אע איתם ואני עבדתי כאיש SYSTEM וראיתי הרבה כאלה, גם בבית נדפקו לי כמה אז עזבתי אותם אחרי ה-850 MBיש להם בעיה של ראש תקוע בד"כ
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כי הוא שקט יותר ומתחמם פחות ולא נראה לי שבעוד 5 שנים אתה תשתמש בואתה מדבר על הווסטרן???כי הווסטרן דווקא רועש יותר ומתחמם יותר!!לכן לוקחים סיגייט!!! והשנתיים זיכוי לאחר 3 שנות האחריות זה צ'ופר נחמד, אבל זה לא מה שיכריע את הקנייה.הכי מומלץ זה סמסונג...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים בשבילי לא שאלה כזאת רציניתאני לא מייחס הבדלים בין החברותהרי אני יודע שלכל אחת יש פאקים ולכל אחד מזל משלואבל אם זה לא עניין של כסףהייתי קונה סיגייט ששנים ידועים בשקט שלהם (בטח איך בלוק כזה גדול לא ישתוק) ובאמינות שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.