פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחיםמראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHEבתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו.תודה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים Ctrl+Alt+Del לא בדיוק. התוכנה הזו יודעת לנקות את הזכרון מכל מיני פרוססים שלא העיפו את עצמם. תוריד ותראה.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר הורדתי את ה FreeRAM XP וזו לא התוכנה שהתכוונתי אליה, וגם אני לא מבין איך היא בדיוק מועילה, הרצתי אותה והיא לא שינתה לי את האחוז הפנוי של הזיכרון.התוכנה שהתכוונתי אליה פועלת גם בוינדוס 98, והיא מראה מלא מלא נתונים על התהליכים הרצים כמו מי התחיל את התהליך וכמה אחוז מהזיכרון הוא לוקחוהיא יודע לנקות את הקש.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ramcleaner שכחתי את שם החברה :-Xהיה לי אותו כמה זמן, חרא של דבר. כל הזמן מקפיץ את עצמו בשביל לנקות איזה אחוז מסכן...FreeRam כל הזמן עובדת ברקע, וכשהיא משחררת אז היא משחררת. חוץ מזה גם הממשק שלה הרבה יותר פשוט
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים נראה לי שאתה מחפש משהו בסגנון של הSPEED UP MY PC.. תוכנה טובה ביותר לניהול זכרון. בהצלחה Mickel116
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.