פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה.איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום?אפשר תשובה כבר ממישהוא?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תחליף בין המאוררים, תחבר את החיישן לחוט הראשון ותדביק אותו בתחתית ההיטסינק קרוב לליבה אך לא נוגע בהובחוט השני תחבר את הג'אמפר..תתחדש (:
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר תחליף בין המאוררים, תחבר את החיישן לחוט הראשון ותדביק אותו בתחתית ההיטסינק קרוב לליבה אך לא נוגע בהובחוט השני תחבר את הג'אמפר..תתחדש (:לחבר את הגמפר לחוט שחיבר את הפנציומטר כן?ולא בדיוק הבנתי איך לחבר את החיישן אם אפשר הסבר יותר מפורט בבקשה...ותודה לך.. =)
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר הוא עובד לי בעוצמה מלאה ואני לא מבין למה....הוא אמור לעבוד ככה בטמפרטורה של 55 ואצלי זה איזה 25 בעזרתו...כשאני מוריד את הגמפר הוא עובד הכי חלש.....הוא עושה הרבה רעש......מה לעשות? משוה דפוק איתו?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אז תוריד את הג'אמפר.. הג'מפר גם משתמש לMAX SPEED אבל שיש חיישן הוא אמור להשתמש בו...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אבל בכל מקרה אם אתה שם את החיישן בלי הג'אמפר אתה צריך לבדוק בתוכנות שהמהירות באמת משתנה ולא תקועה על מהירות איטית
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אני חושב שזה מזייף כי הוא מראה לי טמפרטורה שונה מאוד ממה שיש בביוס...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים עזוב טמפרטורה.. תסתכל על מהירות הסיבוב שהיא משתנה כשהטמפ עולה או יורדת.. שהחיישן באמת עובד
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר עזוב טמפרטורה.. תסתכל על מהירות הסיבוב שהיא משתנה כשהטמפ עולה או יורדת.. שהחיישן באמת עובדהטמפרטורה לא ממש זזה...אבל הוא לא מראה לי על המינימום....איזה 2700אז נראה לי שזה עובד בסדרתודה לך.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים חחח עוד אחד שאכל אותה עם המאווררים ש"מתכווננים מעצמם",הרי יש את זה בהרבה לוחות גם ככה,חוץ מזה שאין לך שליטה מלאה הכי טוב זה משהו כמו הנקסוס שלי...אני הייתי מחזיר אותו לחנווקונה איזה fan bus טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.