עבור לתוכן

SILVERLINE DVD-R ב-3 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המבצע מופיע באתר שלהם (http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=613034&LEVEL=SK&PR=QO4&FMID=376063&SID=SM6XMUERLK629GU4LCRQ5P6XJCD4DH75) אז אני מניח שזה בכל הסניפים (למעט איפה שאין מלאי... מה שלא קורה הרבה).

אני חושב לקנות 100 למרות שמחר אני מקבל את צורב הDVD, זה טוב שיהיה בבית לא? :)

קנית כבר אולי? למישהו יצא לראות את הדיסקים האלה בעיניים? האם הדיסקים מוזהבים (כמו בתמונה) או בצבע אחר?

פורסם

אני חושב ש 100 דיסקים של DVD זה קנייה ממש לא חכמה. אתה גם לוקח סיכון שהצורב שלך לא "יאהב" את הדיסקים האלה, גם ה DVD שלך בסלון או בחדר, וגם עד שתסיים את כל ה 100 דיסקים המחירים ירדו. יש בהום סנטר כמו שאמרתי במחיר של 4 שח לדיסק חבילה של 25 או במחיר של 1 שח בחבילה של 50 דיסקים CDR ולא 100 דיסקים כמו באופיס דיפו, למרות שמדובר על דיסקים שונים גם הם כנראה טובים.

יניב

פורסם

לא בדיק קשור אבל כפר השעושועים (החנות הדפורקה הזו) מוכרת 50 דיסקים ב-50 שקל של מאסטר ליין!!!

פורסם

לא בדיק קשור אבל כפר השעושועים (החנות הדפורקה הזו) מוכרת 50 דיסקים ב-50 שקל של מאסטר ליין!!!

אצלנו (ביבנה! עיר האורות אני מדגיש) נראה לי חנות המחשבים מוכרת 50 דיסקים של סילברליין (CDR) ב50 שקל

זה נראה לי כבר משתלם

דיסקים יחסית טובים לצרוב וזרוק

פורסם

קנית כבר אולי? למישהו יצא לראות את הדיסקים האלה בעיניים? האם הדיסקים מוזהבים (כמו בתמונה) או בצבע אחר?

אני קניתי, והם מוזהבים.

פורסם

הזמנת מהאתר או שקנית בחנות עצמה?

פורסם

בחנות עצמה.

פורסם

טוב, נראה לי שאני אסע הערב לסניף הקרוב למקום מגורי ואקנה כמה מאות... ;D

פורסם

תקווה שישאר להם, אצלנו לא נשאר הרבה.

גם בדרך כלל למבצעים יש הגבלה של קנייה אחת.

פורסם

אם אין, אני אזמין דרך האתר. אם יש ומגבילים את הכמות, אני אחזור עם כמה חברים/ קרובי משפחה... זה ללא ספק אחד המבצעים השווים שראיתי לדיסקים... הכי זול שאפשר למצוא את ה-Benq זה בסביבות 110 ש"ח לחבילה של 100, וזה בתנאי שאתה קונהכמה מאות, וכמובן שצריך להוסיף על זה דמי משלוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים