עבור לתוכן

myIE2

Featured Replies

פורסם

אני הרגע עברתי ממקסטור לAVANT אני חייב להגיד שהAVANT הוא הדפדפן הכי טוב שראיתי!!

יש בו פשוט הכל והוא יותר נוח מהמקסטון!!בנוסף אפשר להגדיר בו כמעט כל פרט קטן שיש בדפדפן (במקסטון גם אבל לא הכל)

בקיצור אני ממש מרוצה מהAVANT  ;)

בקשר לזה שאני סוגר תתוכנה והיא שומרת את האתרים זה דיפולט או שצריך להגדיר את זה? או שאתם בכלל מדברים בקריסה כמו שיש למקסטון ?

עריכה:

הבנתי תפרוצדורה של השמירה-זה די מעצבן כל הזמן שיוצאים מהדפדפן שזה ישאל אותי אם לשמור או לא

פורסם

תן תיאור או כמה מילים על ה AVANT. תודה

פורסם

עזוב אותך AVANT עבר זמנו...

זה או מוזילה או מקסטון, ולדעתי המקסטון יותר נוח בהרבה, ויותר יעיל בהרבה.

תנסה אותו ולא תרצה לחזור לשום דבר.

אין שם סיבוכים ושטויות, הכל פשוט כמו ICQ

פורסם

המקסטון הוא בדיוק כמו האבנט רק שלדעתי האבנט יותר נוח ובעל פיצ'רים יותר טובים..

אין לך מה להפסיד תתקין לא אהבת תמחוק זה מה שאני עשיתי רק שיש מחקתי תמקסטון..

משתמשי AVANT:

מישהו יודע איך אני עושה שכשאני פותח טאב חדש דוגמה אני עושה על לינק open in new window שהדפדפן ישאר על הטאב שאני בו ולא יעבור לחדש??

הרבה יותר נוח שהוא נשאר במקור במקום לעבור לי כל הזמן לטאב החדש..ודווקא את זה אפשר להגדיר במקסטון

פורסם

עזוב אותך  AVANT עבר זמנו...

זה או מוזילה או מקסטון, ולדעתי המקסטון יותר נוח בהרבה, ויותר יעיל בהרבה.

צודק ב-100%. אני עבדתי על AVANT למשך כמה חודשים ועכשיו אני כל יום לומד דברים חדשים ומדליקים על ה-MAXTHON. אי אפשר להשוות את קצב הפיתוח. לדעתי האישית ה-MAXTHON יגיע הכי רחוק בזמן הכי קצר. מערכת הפלאג-אינים תתרום לעניין. למי שיש בעייה ספציפית עם הדפדפן שילך להתלונן בפורום של התוכנה ויש סיכויים טובים שיקשיבו לו. הם מאוד אוהבים לעזור ופתוחים לרעיונות חדשים.

נראה שבחודשים הקרובים התחרות בשוק הדפדפנים הולכת להיות חריפה מכל השנים האחרונות. הרבה יזרקו את IE המיושן ויעברו למשהו אחר - השאלה רק מה.

האמת שהרבה מהדפדפנים החדשים הם פחות או יותר אותו דבר (מבחינת פיצ'רים) כך שהזוכה הגדול (אם יהיה) כנראה יהיה זה שיידע לשווק את מרכולתו הכי טוב. אולי מיקרוסופט תקנה את AVANT או MAXTHON ותסגור עניין, בדומה למה שעשו בזמנו עם FRONTPAGE. לדעתי הם ילכו על MAXTHON כי היוצרים מתחילים להראות תמיכה דואלית במנועי GECKO ו-IE, מה שמהווה סיכון אדיר לשליטה של מיקרוסופט, הרבה מעבר לסיכון שדפדפן GECKO-בלבד מהווה, לדעתי הענווה...

פורסם
  • מחבר

מי פיתח את

MAXTHON??

בגלל השם הקודם שלו myIE2 הייתי בטוח שזה גם של מייקרוסופט :o

פורסם

לא לא לא, מקסטון ( IE2 לשעבר ) הוא לא מוצר של מיקרוסופט, אבל הוא מתבסס על הדפדפן אקפלורר, לא כמו נטסקייפ שהוא עצמאי, לדוגמא

אני משתמש וותיק במקסטון, לדעתי הדפדפן הכי נח שיש, יש בו פיצ'ר פשוט גאוני של קיצור כתובות אינטרנט ( גם באקפלורר יש אבל לא בכזאת הרחבה)

אפשר לדוגמא להגדיר שאם כותבים ****  ואז לוחצים   CTRL+ENTER התוצאה תהיה   www.****.co.il

(options-->maxthon options-->address bar)

חוסך המון זמן ומיועד לעצלנים כמוני  :)

חוצמזה, בגלל שהוא פותח חלונות בטאבים ולא בחלונות חדשים, הוא מצריך פחות זכרון.

פורסם

אני מאוד אהבתי את MYIE2, את מקסטון לא ניסיתי, את אוונט גם אהבתי מאוד.

אבל מכיוון שבטיחות היא דבר חשוב, וכך גם צריכה נמוכה של משאבי מערכת - עברתי לפיירפוקס ואני מאוד מרוצה ממנו.

רק חבל שהוא עושה בעיות אם אתרים (ובגלל זה צריך לשמור את IE אם מתקינים פיירפוקס).

פורסם
  • מחבר

גם לי הייתה בעיה עם אתשרים בפיירפוקס

והמקסטון משלב את אקפלורר ואת פיירפוקס

תנסה אותו

אני לא מאמין שתתחרט :)

פורסם

סתם לידע כללי, בעברית את צירוף האותיות הלטיניות TH כותבים באות ת (לדוגמא MATHEMATICA זה מתמטיקה). או במילים אחרות MAXTHON יהיה מקסתון בעברית (לא מקסטון כפי שכתבתי בעבר). או שאני טועה?

פורסם

הmyIE2 גאוני.

אני משתמש די ותיק (שנה) ובנתיים אין שום בעיות,יש חוסם Flash\Video\Audio שלדעתי מאוד שימושי.

הדבר הכי טוב הוא הURL ALIAS,אתה מכניס אתה מסוים לדוגמא www.hwzone.co.il ומכניס איתו שם קיצור לדוגמא HWZ,ואז ברגע שתרשם בשורת הכתובתHWZ זה יפנה אותך לwww.hwzone.co.il שזה פיצ'ר ממש מגניב וטוב.

וכמובן הטאבים המפורסמים....

למען הסר ספק אם המחשב קורס הוא זוכר את הכתובות שהייתה בהם ושואל אותך אם תרצה לפתוח את הדפים שוב,פשוט תפתח כמה דפים ואז תצא מהדפדפן בAlt+Ctrl+Del ותראה שהוא שומר ת'דפים

כאן יש סקירה עברית על myIE2

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=software&id=45

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים