פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מאוד דומה לאקספלורר בסך הכל.הפיצ'ר הממש אבל ממש טוב שיש שם זה שאם אתה עושה פתח בחלון חדש, הוא לא פותח לך שוב, אלא עושה בתוכנה שני טאבים שתוכל להעביר
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר יש גם את הפי'צר הזה גם בפיירפוקסלפי כול מיני כתבות שקראתי על התוספות שלוהם דיי גנבו רעיונות של הפיירפוקסכמו הpop up blockerוכמו הטאביםאם מישהו התנסה בפיירפוקס ובmyIE2 ויוכל להגיד מה יותר טוב??
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אני לא סובל פיירפוקס כל כך לא נוחה ולא תואמת אתרים של IEבקיצור הMaxthon (ככה היא נקראית עכשיו) לוקחת את הIE ואת הFIREFOX משלבת אותם ביחד ויש לך אחלה תחליף לIE כי מתבססת עליו...למה כל כך הרבה שאלות תתקין לא אהבת תמחוק זה לא לכל החיים...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים נכון מאוד.ולי הפיירפוקס עשה בעיה עם דואר, זה למה ניסיתי את מקסטון (ככה קוראים לה?). הוא עושה הכל!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר ואללה אחים שליבאמת תוכנה אדירההדבר היחיד שהיה חסר לי זה האפשרות לגלישה ל GMAILאבל מצאתי פלאג אין שעושה את זהובאמת שילוב אדיר בין ה אקספלורר ךפיירפוקסזה לוקח את הצדדים הטובים שיש בשניהם ;D
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים MYIE2 לא גנבה כלום מפיירפוקס. תפסיקו לקשקש. היה פעם CRAZYBROWSER שהוא התחיל עם כל הפטנטים האלה.גלישה בטאבים, חוסם פופאפים.אגב לדעתי MAXTHON מצויין. שווה התקנה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מה יש ב-MAXTHON שאין ב-AVANT BROWSER? אני על אוונט ומאוד מרוצה באופן כללי.אפשר במקסטון לקנפג יותר מדף בית אחד (כולם נפתחים במכה) והאם הוא שומר את האתרים שבהם אתה נמצא במידה והדפדפן קורס או אתה רוצה לסגור מחשב ולהמשיך לקרוא ת'אתרים מחר?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים ל Maxthon את שני הפיצ'רים שהזכרת, והיא באמת התוכנה הכי טובה. הפיירפוקס, לצערי, באמת לא עובדת מי יודע מה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אני לא חשוב שיש את הפיצארים האלה bulit in אבל כמו לפיירפוקס יש לו המון פיצארים שאנשים מוסיפים ובונים לבד יש גם קישור לאתרים כאלה באתר של הדפדפן ככה שאם מחפשים מספיק טוב (או מחכים מספיק זמן ) בסוף נמצא הכול עובדה שאני מצאתי פיצאר של GMAIL וזהו עברתי סופית פיירפוקס ל MAXTHON
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אני באמת מבסוט מהתוכנה הזאת.. היא הכי שימושית שיש לי במחשב.. זה הכי נוח בעולם.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אחד אומר שיש את מה שביקשתי (multiple homepages and crash/exit current pages memory) ואחד אומר שאין.בדקתי בעצמי - התקנתי Maxthon גרסה אחרונה (וגם Firefox בשביל הרושם הכללי) ובשביל הרקורד:כן, התוכנה זוכרת את הלינקים האחרונים שביקרתי בהם אם אני סוגר התוכנה ופותח מחדש. לא יודע כרגע לגבי אם חלה קריסה (לא בא לי לנתק חשמל במכה כרגע).יש אפשרות לפתוח מספר דפי בית בו זמנית, בפורומים של התוכנה אמרו להשתמש ב-group (לא עשיתי עדיין).נראית תוכנה פיצוצית, באמת. גם פיירפוקס נראה סקסי - צריך להשתמש כמה שעות ולשחק עם הקינפוגים כדי לחקור את ההבדלים בין שלושת הדפדפנים יותר לעומק.אני אשאל שוב: מישהו פה כבר עבר מ-MAXTHON ל-AVANT או להיפך ויכול להביע דעה?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אני באמת מבסוט מהתוכנה הזאת.. היא הכי שימושית שיש לי במחשב.. זה הכי נוח בעולם.כן... היא באמת מאוד נוחה... היתנסתי בכמה דפדפנים.. ברובם, ה MYIE2 הכי נוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.