פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים שלום לכולם!אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box .בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת.מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אם הוא משתווה למאורר BOX ? כן!אם אתה יכול לישון בשקט..?! לא הייתי אומר ככהגם הBOX וגם הSPEEZE לא מקררים כמו שצריך, ולא מתמודדים עם טמפרטורות הקיץ בארץ ישראלהייתי ממליץ להשאיר להם את ה SPEEZE שיהנו איתו, ולקנות משהו יותר רציניאם אתה מחליט להשאר עם ה SPEEZE אז סבבה תתחדש על הBARTONאם אתה מחליט לקנות משהו חדש, תן תקציב ונבחר לך משהו איכותי
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה!יתכן ואני גולש לנושא של פורום אחר אבל אני חייב לברר-מה טווח הטמפ' הרצוי עבור המעבד הנ"ל?היכן ניתן לבדוק מהי טמפ' המעבד כך שבקיץ אדע אם אני מגיע לטמפ' גבוהות מדי?מה המחיר של המאוורר הזול ביותר שיעשה את העבודה בקירור המעבד הנ"ל? (מאמץ סטנדרטי, לא OC)תודה!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים גג 60 מעלות במאמץ - אלה טמפרטורות *סבירות* (אבל לא ממש מומלצות)עדיף לרדת לכיוון ה50 מעלות במאמץ - טמפרטורות *מומלצות*טמפרטורות *טובות* זה אפילו 43 במאמץמאמץ זה לא משחקים וכו... זה תוכנת מאמץ שפותחה במיוחד בשביל זה, מריצים אותה 15 דקות והיא מגיעה לטמפרטורת השיאאת הטמפרורת אתה בודק עם התוכנה של יצרנית לוח האם או תוכנות אחרות שמורידים מהאינטרנטמאורר טוב עולה 160 שקל, אבל אפשר להשאר עם ה SPEEZE אני מאמין שתיהיה בין טמפרטורות סבירות לבין המומלצות...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים במחיר של המאוורר הזה לא תמצא משהו טוב יותרספיז היא יצרנית איכותית של פתרונות קירור ויש לה מגוון רחב של מוצרים כפי שניתן לראות באתר שלהםכפי שאמרו לך עניין של תקציב הוא חשוב כי ככל שתוכל להשקיע יותר כך תוכל לקבל מאוורר שקט יותר ומקרר יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.