פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככהלא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה???כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אני מתאר לעצמי שאין לך נתבז"א שאכן יש לך אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע 100%
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תתקשר לספק ותבקש לעבור לחיוגאבל למה שתרצה לעשות דבר כזה? חיבור קבוע הרבה יותר נוח מחיוג (מניסיון)
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תתקשר לספק ותבקש לעבור לחיוגאבל למה שתרצה לעשות דבר כזה? חיבור קבוע הרבה יותר נוח מחיוג (מניסיון)
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הממ...מוזר...ברק רוצים כסף על חיבור קבוע בכבלים שלא כמו בהרבה חברות אחרות... ???
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא אם היית מנוי אצלהם מספיק זמן בשביל להתחבר בתקופה שהם עוד לא חייבו חיבור קבועאני עם ברק בחיבור קבוע כבר הרבה זמן, בלי שום תוספת תשלום
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים צודקלחברה שלי היה אינטרנט בכבלים עד לפני כחודשיים...התחברה לפני שנה וחצי לברק+כבלים והיתה בחיבור קבוע עד שעברה לADSL + ברק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.