עבור לתוכן

שאלה למבינים במכוניות בלבד! האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל הערבה בלי גז

Featured Replies

פורסם

האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז...

זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז..

רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני...

תודה..

פורסם

בחור, יש לך כל כך הרבה יותר מדי זמן פנוי אם זה מה שמעניין אותך בחיים

פורסם
  • מחבר

זה לא שמשעמם לי , פשוט התערבתי עם חבר שלי, מי שיודע שירשום בבקשה...

פורסם

עם הקפצה של הקלאץ' כל הדרך, לא בריא לתמסורת ובטח שלא בריא לרגלש'ך...

אני מסוגל להזיז רכב עומד מהילוך ראשון, רק עם הקפצות של הקלאץ' (בלי נגיעה בגז), אחד הדברים היותר מגניבים שיש.

פורסם
  • מחבר

הקפצה של הקלאץ' בתחילת הנסיעה אני מסכים... אבל אחרי שכבר חיברת את המנוע לגלגלים לא צריך להמשיך בהקפצות... הרי למנוע מוזרם כמות דלק מסוימת באופן אוטומטי... ככה שאחרי החיבור אתה יכול ללכת לקרוא ספר טוב ולחכות עד שתגיע לאילת... לא ככה?

פורסם

נכון, אבל לא במידה מספקת בשביל לדחוף את הרכב... אתה תיהיה חייב להקפיץ מדי פעם אחרת המנוע פשוט "ייחנק" וייכבה לך.

בפעולות האלה אתה שורף המון דלק, גורם לתמסורת להתבלה מהר יותר וגם למנוע.

פורסם
  • מחבר

בסדר, ההתערבות שלי עם החבר הייתה על זה שאפשר לסוע מרחק גדול בלי ללחוץ על הגז, אז בא לך לכתוב את זה במפורשות כי הוא פשוט לא מבין את כל מה שאתה אומר... (נהג של אוטומט חחח)

ואיי איזה שווה, הרווחתי שווארמה בלאפה ! :jump::xyxthumbs:

פורסם

בתיאבון. ;D

אין כוח להסביר, קחו רכב ידני שלא ממש אכפת לכם ממנו לכביש פתוח (לאו דווקא ערבה) ותעשו ת'ניסוי שלכם.

פורסם

איזה קמצניייייייייים

הדרך היחידה לדעת זה לבדוק....

פורסם
  • מחבר

אין מה לנסות, אני יודע שאפשר, ועובדה שכשאני מוריד תרגל מהגז בשני האוטו לא עוצר, אלא מעט ובנקודה מסוימת הוא מאיץ (כי המנוע מרגיש בחוסר דלק ואז מוזרק לו עוד) - כמובן לא תאוצה גדולה, ממש רגעית כדי שהאוטו ימשיך לסוע, ואכן הוא ממשיך לסוע...

פורסם

מה הקשר לקמצנים נראה אותך הורס תגיר של מכונית של אבא שלך

פורסם
  • מחבר

אני מבקש! של אמא חחח ;D

פורסם

Oh... so in that case... step on it!!! :lol:

פורסם
  • מחבר

הלו! לא לזלזל באיביזה 1.8 של אמא!!! >:(

אוטו מעולה!

פורסם

מי מזלזל פשוט זה אוטו של אמא מקסימום תדפוק אותו מה היא תעשה לעומת זאת להתעמת עם אבא אחרי שתהרוס לו תאוטו יהיה קצת יותר קשה.

דבר שני בטח היא כבר דפקה אותו כמה פעמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים