עבור לתוכן

volcano 8 על amd 2500

Featured Replies

פורסם

שלום, אם אני ישים מאורר volcano 8 על מעבד amd 2500 xp barton זה יהיה טוב יותר מהמאורר המקורי?

ואיזה oc אפשר לעשות עם קירור כזה בלי שתהייה סכנה?

תודה.

פורסם

וולקנו 8 יכול להיות יותר גרוע מהמקורי... , הוולקניים הטובים יותר מהמקורי הם ה7-9-11-12...

פורסם

הוולקנו 8 ממש לא מספק, דיי עלוב אפשר לאמר..

הXdream II שהצגת קצת יותר טוב מהקירור המקורי..

פורסם
  • מחבר

ואפשר לעשות איתו איזה אובר קלוק קטן? בערך 2800-3000?

אני מדבר על המאורר הנ"ל.

אגב איזה לוח עדיף לאובר קלוק abit nf7 או epox 8rda?

והאם צריך לעלות מתח באובר קלוק קטן?

וספק hec יספיק? (300 w)

פורסם

ואפשר לעשות איתו איזה אובר קלוק קטן? בערך 2800-3000?

אני מדבר על המאורר הנ"ל.

-לא מומלץ!

אגב איזה לוח עדיף לאובר קלוק abit nf7 או epox 8rda?

-עד לגבול ה3200 שניהם היו אחלה, לפי דעתי ה NF7 יגיע רחוק יותר, וגם מסך האוברקלוקינג שלו נוח וברור יותר

והאם צריך לעלות מתח באובר קלוק קטן?

-כן, שהמעבד מפחית מהיציבות שלו, לרוב הבארטונים (2500) צריך להוסיף מתח כבר בסיבבות ה2800-2900

וספק hec יספיק? (300 w)

-כן, מצויין

פורסם

הקירור מספיק כדי להגיע גם ל3200 כל עוד המעבד לא עובר את ה55מעלות במאמץ...

בקשר ללוח , אם אנחנו מדברים על EPoX 8RDA+ כנגד הABIT NF7 הרגיל לא הNF7-SL , אז ה8RDA+ עדיף , אבל אם אנחנו מדברים על NF7 נגד EPoX 8RDA3i אז תעשה את הבחירה שלך כי שניהם טובים באותה מידה , אולי האיפוקס טיפה יותר טוב בגלל הכרטיס קול...

פורסם

הוא דיבר תחלס על אוברקלוקינג, עד כמה שידוע לי סדרת NF7 מגיעים לבאסים גבוהים יותר גם ללא מודים...

מבחינת הקירור הוא אולי יצליח להגיע במצב סביר ל3200 אבל אני אישית לא ממליץ על זה כי רוב הבארטונים מתיצבים במצב הזה בסביבות ה 1.725V ואני לא חושב שכדאי לעשות את זה עם גוף קירור צעצוע...

תשקיע על משהו טוב יותר, זה אחלה מעבד חבל לזלזל בצרכים שלו (:

פורסם

אתה לא צודק , אולי יש יותר NF7 שהגיעו לבאסים יותר גבוהים , הבעיה היא , שזה רק האחוז שלהם יותר גבוהה , אבל גם לאיפוקס יש לוחות שהגיעו מעל 250.. , והרוב עוברים את ה220 בלי בעיה בכלל , אז מה הקטע!? , מי צריך יותר מ220באס!? , תגיד לי?

למשל הלוח של אח שלי עושה פוסט גם ב275... , אז מה? , ומגיע יציב ל262 , אבל נורא נורא מתחמם(2V לצ'יפסט 46-50מעלות)

כרגע הוא עובד בשקט על 223... , ואין שום הבדל...

פורסם

חחח מה אתה נעלב, אמרתי ששני הלוחות אחלה

פורסם

יש קירורים מצויינים במחירים טובים

יש לך את ה volcano 12

יש לך את ה TermalRight Alx800

או xp90

(ששנייהם באים בלי מאווררים )

ואיתם אתה יכול להגיע ל xp3200 ואף יותר (תלוי בזיכרונות , ספק , קירור כללי של המארז)

אני יש לי עכשיו alx800 ואני על ב OC מ 2500@3200

הכל פועל מצויין במנוחה אני על 47 מעלות במאמץ איזה 53-55

(וזה בלי שיש לי מאוורר שידחוף את האוויר החם שיש לי במארז...)

פורסם

ה XP-90 לא מתאים לסוקט שלו !!

הוולקנו 12 יהיה מעולה

פורסם

VULCANO 12FOR ALL

ALX 800 טוב יותר אם המארז לא ממש מאוורר

פורסם

הקירור מספיק כדי להגיע גם ל3200 כל עוד המעבד לא עובר את ה55מעלות במאמץ...

בקשר ללוח , אם אנחנו מדברים על EPoX 8RDA+ כנגד הABIT NF7 הרגיל לא הNF7-SL , אז ה8RDA+ עדיף , אבל אם אנחנו מדברים על NF7 נגד EPoX 8RDA3i אז תעשה את הבחירה שלך כי שניהם טובים באותה מידה , אולי האיפוקס טיפה יותר טוב בגלל הכרטיס קול...

ל8RDA+ יש כרטיס קול יותר טוב כנגד הNF7 הרגיל באמת, יש אפשרות ב8RDA+ לתת 2V לצ'יפסט לעומת האביט שנותן רק עד 1.7V ככה שאם אתה משקיע על קירור טוב לצ'יפסט באיפוקס הוא מאיים על האביט.

האיפוקס מגיע עם יציאות IEEE ו4 USB אחוריים על הלוח (יתרון על האביט).

חוץ מזה , האביטים האחרונים (האלו שמגיעים עם צבעים יפים לDIMM , IDE וכו'.. ) לא אוברקלוקרים כמו הישנים (עדיין הREV2) שעושים באס 250MHZ בלי מאמץ, אבל שוב להיתחשב שצריך גם זכרון שיעמוד בתדר הזה כי אם סתם אומרים שלוח X יגיע לזה ולוח Y קצת יתקשה לא רלוונטי אם יש זכרון עגלה..

אממ.. לאיפוקס אין יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) , אך יש אפשרות להוסיף כזו (לקנות כבלים ומתאמים שיתפסו מקום על המפרצים של הPCI ) באיפוקס צריך לבטל את יציאות המקרופון/LINE IN כדיי לשדר 5.1 באנלוג (כאן החסרונות לעומת האביט)

מסקנות:

EPOX לפינצ'רים וOC

ABIT לקצת פחות פינצ'רים וOC קצת טוב בבאס (שוב לא מבטיח)

פורסם

מסקנות:

EPOX לפינצ'רים וOC

ABIT לקצת פחות פינצ'רים וOC קצת טוב בבאס (שוב לא מבטיח)

פינצ'רים הכוונה לכלבים הקטנים הרזים האלה שנשמעים כמו עכבר?!

ולא לשכוח שלאפוקס יש גם באנדלים עצבניים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים