פורסם 2002 במאי 2723 שנים שלום,המחשב שלי חד יחסית מעבד פנטיום 1500 ,256 ראם 9 ג'יגה פנויים בכונן של ה-win-xp בפעולה השוטפת המחשב עובד מצויין אבל כאשר אני בא לכבות את המחשב הוא רושם לי שיש בעיה בוירטואל ממורי שאין לי מושג מה זה,זה לא כלכך מפריע אבל רציתי לדעת מה זה והאם זה בעיה רצינית ואיך אפשר לסדר את זה תודה מראש
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר למה לא :>כאשר אני בא לכבות את המחשב אז מופיע לי חלון ארור וכתוב שיש מחסוך בזיכון וירטואלי ..ואז אני לוחץ אנטר וזה ממשיך כרגיל ומכבה את המחשבהבעיה היא שאני לא יודע מה זה ואני ישמח לדעת ואיך מסדרים את זה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אמממ...תנסה לכתוב בשורת ההפעלה MSCONFIG, בחר בלשונית BOOT.INI, אח"כ בחר ב-ADVANCED OPTIONS,ליד MAXMEM תכתוב 256(בהנחה שזו כמות הזכרון שיש לך במחשב...), תאשר הכל, ותקווה לטוב... ;D
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אמממ...תנסה לכתוב בשורת ההפעלה MSCONFIG, בחר בלשונית BOOT.INI, אח"כ בחר ב-ADVANCED OPTIONS,ליד MAXMEM תכתוב 256(בהנחה שזו כמות הזכרון שיש לך במחשב...), תאשר הכל, ותקווה לטוב... ;Dממש לא... תנסה להכניס ערך גבוה פי3/4.. לתיבת המקסימום מהכמות של הזיכרון הפיזי שלך.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר אוקי עשיתי מה שאמרתם עכשיו נראה אם זה יעבוד ולא הצלחתי לכתוב יותר ממה שיש לי :<
פורסם 2002 במאי 2823 שנים תפעיל את REGEDIT ותחפש ClearPageFileAtShutdown , תוודא שזה מכוון ל-0 בכל המקומות שזה ימצא אותו.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אתם יכולים להסביר לי קצת מה זה ווירטואל ממורי? למה זה קשור? אני ישמח בשביל זה אנחנו פהw לא? טוב אז ככה: פעם לפני שנים רבות(סתם,סתם...) הVIRTUAL MEMORY הוא למעשה מקום מסויים בהארד דיסק שמע' ההפעלה מקצה לשמירת נתונים בהם היא משתמשת בתכיפות וכאשר ישנו צורך בנתון מסויים ששמור באיזור זה מע' ההפעלה יודעת לגשת מיידית ולשלוף את הנתון במקום להתחיל לחפש בכל הHD... זו כל התורה על רגל אחת!
פורסם 2002 במאי 2823 שנים טעות :-[VIRTUAL MEMORY משמש כשטח ל SWAPPING, הרעיון הוא שתוכנות לא מודעות לגודל של הזיכרון הפיזי ומבחינתם יש זיכרון כל עוד יש זיכרון וירטואלי.מערכת ההפעלה עושה SWAPPING עם הדיסק הקשיח, היא פשוט מעבירה דברים שלא נחוצים באותו רגע לדיסק ואת מה שצריך שמה בזיכרון.זאת הסיבה שכשיש מעט זיכרון פיזי רואים את הדיסק עובד שעות נוספות.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים לאחר שניסיתי את המשחק של HEROES IV (שבכלל לא אהבתי...סתם הרסו משחק מעולה)...יצאתי ממנו...והמחשב מודיע לי שהזיכרון הוירטואלי שלי אזל...עדיין לא קיבלתי הודעה כזו המחשב...לאחר איתחול...נכנסתי שוב למשחק (שעדיין לא נראה לי חביב) - ולאחר היציאה - שוב ההודעה....יש לי הרגשה שזו אותה הודעה....
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אחי לך ל control panel- system- advanced- perfomnce- setting- advanced--virtual memory!-change-כנס בפנים!ותעמוד על כונן cותלחץ על custom size מינמום רשום 600מקסימום 1000וזה צריך לפתור לך את הבעיהואל תשכח ללחוץ set אחרי שאתה מסיים לרשום את הדברים!מקווה שזה יעזור לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.