עבור לתוכן

תחרות ה-"עשה זאת בעצמך" של ASUS - ההרשמה מסתיימת ב-15 בנובמבר!

Featured Replies

פורסם

לחבר'ה ב-ASUS יש רעיון מקורי מאוד להגדיל את המוניטין שלהם בקרב ציבור העלית של משתמשי המחשב. הם פתחו בתחרות של DIY (ראשי תיבות של Do It Yourself) שלפי החוקים שלה עליכם:

1) לבנות מערכת מחשב המבוססת של לוח אם של ASUS אשר עושה שימוש בערכות השבבים i915/i925 החדשות של אינטל ולעשות לה אוברקלוק באמצעות הכלים ש-ASUS מספקת עם הלוחות שלה.

2) הריצו מבחנים עם אחת מהתוכנות המפורטות באתר התחרות ורשמו לעצמכם את התוצאות.

3) התוצאות חייבות לעמוד בסטנדרטים שהגדירו מהנדסי ASUS ומצויינים באתר התחרות.

4) שתפו את חבריכם באחד מהפורומים המועדפים עליכם ברשת בתוצאות שקבלתם.

5) שלחו את התוצאות שקבלתם, תמונות של חלקי המערכת עם הקופסאות המקוריות והמספרים הסידוריים שלהם ולינק לאשכול שפתחתם באחד מהפורומים ברשת.

שימו לב, לתחרות שני שלבים:

1) בכל יום בין ה-1 באוקטובר ועד ה-15 בנובמבר יוגרל מכשיר ה-PDA A370 מתוצרת ASUS.

2) ב-16 בנובמבר תערך הגרלה בין כל המשתתפים בתחרות וב-22 בנובמבר יוכרז המנצח שיזכה לקבל מחשב נייד ASUS M62.

לפרטים נוספים הכנסו לאתר התחרות

פורסם
  • מחבר

integarl, מהתגובות שלך בפורום מפרטים תפסתי ממך בחור רציני. אכזבת אותי.

אני מבקש מכולם תגובות רציניות בלבד.

תפסיקו כבר עם הספאם המטורף שלכם! לפחות לא בת'ראדים שאני פותח!

פורסם
  • מחבר

ברור שהמבצע הזה נועד לגרום לאנשים לקנות את הלוחות אם של ASUS וברור עוד יותר שהוא נועד לדחוף את ערכות השבבים החדשות של אינטל ואת כל עניין ה-PCIe וה-DDR2. הרי לא חשבת לרגע ש-ASUS מקיימים את התחרות מתוך היותם פילנטרופים, נכון?

למה שהלוחות אם ישרפו? ל-ASUS אין אחוז החזרה הרבה יותר גבוה מלשאר היצרניות. להיפך, אני לא אתפלא אם יש לך אחוז החזרות אפילו נמוך יותר. בכל מקרה, אלו מספרים שלאף אחד מאתנו אין גישה אליהם. אני יודע דבר אחד, מוצרי החומרה של ASUS הם אמינים וחבל מאוד שישנם אנשים כמו integral שצריכים להטעות אנשים.

למיטב הבנתי התחרות פתוחה לכל אוברקלוקר באשר הוא, ללא הגבלות כלשהן מבחינת מיקום גיאוגרפי.

פורסם

אסוס אולי אמינים אולי לא

מה שבטוח שהם יקרים

אין שוב סיבה לשלם כל כך הרבה על הדברים שלהם

אני לא זוכר מה המחיר אבל יש בזיגזג 6800 של אסוס והוא במחיר בשמים....

אם הם היו יותר זולים אולי יותר היו קונים את הדברים שלהם....

פורסם
  • מחבר

אינטגרל יודע שאסוס אמינים מאוד ודן על כך בדיוק אתמול עם המשתמש שאליו פנית בתגובתך האחרונה שחושב קצת אחרת.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87138.0

אינטגרל אומנם צחק באירוניה על התחרות אבל לא בכדי. אני חושב שזו חוצפה לא קטנה ליצור תחרות אוברקלוק בין משתמשים של חברה כאשר כולם יודעים שאוברקלוק מבטל את האחריות. מי שישתתף בתחרות וירצה לנצח ימתח את גבולות המערכת שלו, יכול לפגוע במעבד ובלוח ובמידה ויקרה משהו לא יכוסה ע"י אסוס אלא אם כן אתה יודע משהו אחר.

לדעתי, בתור מנהל בפורום עליך לשמור על האינטרסים של האנשים ולהזהירם מפני הסכנות הצפויות בתחרות שכזו במקום לקדם אינטרס שווקי כזה או אחר של חברה מסחרית.

integral, אם זה היה בציניות קבל את התנצלותי.

לגבי הרעיון שהעלית שהרכיבים עלולים להשרף ו-ASUS לא יכסו אותם במסגרת האחריות, אני חייב לציין שהעלית נקודה מעניינת מאוד!

זאת שאלה חשובה ש-ASUS לעניות דעתי לא ענתה עליה בשומקום בדף ההסברים של התחרות. אולי זאת הסיבה שבכל מקום בעמוד התחרות הם כותבים "Are You an Expert on System DIY?" ו-"Attention Elite PC Experts" כדי שהאדם הנבון הממוצע יבין שאם לא מומחה ובעל נסיון בתחום עדיף לו להתרחק מן התחרות.

בתור חלק מצוות האתר תאמין שלי שהדבר הכי חשוב לי הוא אתם קוראי האתר, קוראי הפורום והכותבים בו. אין לי שום עניין לקדם אנטרס שיווקי של ASUS ואפילו התלבטתי אם שווה לפתוח אשכול כזה. לבסוף החלטתי שכדאי מאוד כי אולי במקרה עוברים בפורום חברה שמתעסקים באופן יום-יומי עם רכיבים של ASUS והתחרות הזו בהחלט יכולה לקרוץ להם.

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos ו-integarl!

אני מבקש מכם יפה מאוד שתפסיקו את הויכוח המטופש שלכם מעל דפי הפורום.

בשביל זה יש תוכנות מסרים למיניהן, טלפון, ואפילו מפגש פנים אל פנים כדי לבדוק למי יש גדול יותר או סתם לחלק אגרופים אחד לשני.

integral, זאת אזהרה שניה שלי אליך באשכול אחד. אני מבקש שאני לא אצטרך להזהיר בפעם השלישית.

Vatos-Locos, זאת אזהרה ראשונה אליך אבל אני לא זה אומר שאתה יכול להמשיך עם זה.

פורסם

אין לי מושג מה הולך כאן בת'רד, אבל בכל אופן...

התחרות מעניינת, אבל אני לא זוכר שראיתי כאן מישהו אחד עם LGA775!

פורסם

אם הפואנטה ברורה זה חשוב. קבל גם את התנצלותי  על הציניות ועל ה  :argue:, פשוט יש גבול לכל תעלול. אני אמחק את הודעותי מהטרד.

אין לי ספק  שמטרתך היא חברי הפורום ולכן הופתעתי מתגובתך.  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים