עבור לתוכן

ת'רד סוף העולם :)

Featured Replies

פורסם

אולי לא על תקן "סוף העולם", אבל זה הכל יחסי כמובן. המחסור החמור בחיסון לשפעת אצלינו מכניס אנשים ללחץ. מדי שנה מתים בארה"ב 36,000 איש כתוצאה ישירה של שפעת. נכון, חלקם הגדול הוא בני 80 ומעלה, אבל גם הרבה תינוקות מתים.

אנשים עומדים שעות בתור לחיסון רק כדי לשמוע "נגמר, לך הביתה". האמריקאים זועמים על העובדה שארה"ב הייתה תלויה בחברה מאנגליה כדי לחסן 200 מליון אמריקאים (מס' המתחסנים מדי שנה). כולם מאשימים את הממשלה - כל כך קל.

השנה, התחזית היא ליותר מ 100 אלף קורבנות.

"מצחיק" ואירוני, אבל נראה לי שהרעיון המטורף שכתבתי באחת התגובות בעבר כבר לא נראה כל כך בדיוני.

אני השנה לא אקבל חיסון כי אני "לא בעדיפות". אני מקווה ומאחל לכולם בריאות... הממממ בעצם לא לכולם, אבל להרבה - אבל נראה לי שיהיו מס' מצביעים בבחירות לנשיאות שלא יזכו לראות את הנשיא החדש שלנו - מי שיהיה.

יאללה - שבת שקטה לכולם/ן

תמיד טרי הזבל בארה"ב.

• תגובות 87
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזה נשמע נורא- יש לזה גם צד חיובי:

כל חיסון לשפעת גורם בסופו של דבר ליצירת זן חדש, חזק יותר ועמיד יותר בפני חיסונים של שפעת.

זה קרב שלא בטוח שאנחנו יכולים לנצח בו. תמיד תהיה איזו מוטציה של שפעת שאנחנו לא יודעים להתמודד איתה.

אז פחות חיסונים -> פחות סיכוי להתחזקות של הנגיף.

פורסם

חבריה קראתי את כול התרד הארוך הזה ואף אחד ממכם פה לא נראה לי אופטימי אז אני כןן

כי לא נראה לי שיהיה משהו חריג אנשים ימותו ואנישם יולדו ולא נראה לי משנה אם יש רעידת אדמה שתכחיד חצי עולם אנשים תמיד יוולדו

וגם אם תהיה איזה מחלה נוראית אני מבטיח לכם שבני האדם ימצאו לזה תשובה ומהר או לפחות יצליחו לבודד את זה

או שתהיה משהו לבולשיט התאורתי הזה של השמש לא נראה לי שזה יקרא בכלל אולי אני חיי בסרט אבל אני לא חיי בסרט שלךךך חברה

של איך יהיה סוף העולם!!!!

עכשיו בואו נראה מה תגיבוו

פורסם
  • מחבר

עכשיו בואו נראה מה תגיבוו

שאני אבין, אתה קורא תיגר או משהו?

בכל מקרה, בהחלט יכול להיות שאתה זה שצודק, שלבני האדם יש את הכוח להתגבר על מחלות וכו'.

guess we'll never know... :nixweiss:

פורסם

אני יוכל extre חמין ויצא משליטה......... ;D ;D ;D

פורסם

[ltr]if something gonna kill us it will have to be in the next 50-150 yeas. after that the technologies we'll have will be strong enough to save us from anything possible. we will be able to move to another planet and find a vaccine to any virus.

and though it will not end the world, stupidity is a pretty big problem.[/ltr]

פורסם

אני די מסכים - לפחות בתצורה האופטימית - עם BigDickBastard, אחרי הכל, אם כל הסינים יחליטו פתאום לירוק, או, יותר גרוע, להשתין ביחד לכיוון דרום, יכול להיות שיטפון נוראי... :yelclap: ועל זה נאמר כבר: Never under estimate the power of stupid people in large groups

וזה בלי שום כוונה אל הסינים.

כמובן שאוכל החמין הביא לי רעיון אחר, אבל היי, פרה, פרה...

זבל טרי בארה"ב

פורסם
  • מחבר

Never under estimate the power of stupid people in large groups

so true... :-\

ר' לדוגמה הכנסת :kopfpatsch:

כמובן שאוכל החמין הביא לי רעיון אחר, אבל היי, פרה, פרה...

מה? רעב עולמי?

הרעלה בקנה מידה גלובלי?

נגיף שמונע ממך לאכול?

;D ;D :P

פורסם

מישהו ראה את הסרט THE CORE?

פורסם

so true... :-\

ר' לדוגמה הכנסת :kopfpatsch:

:lol: :lol: :lol: :lol:

מה? רעב עולמי?

הרעלה בקנה מידה גלובלי?

נגיף שמונע ממך לאכול?

;D ;D :P

.... לא, סתם רעב תקף אותי כשקראתי על חמין.... 18 שנה לא אכלתי חמין.... המממממ

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני קראתי ספר "הצופן התנכ"י" או משהו כזה לפני כמה זמן.

מסופר על 2 אנשים, פרטנרים, שאחד מהם בנה תוכנה שבה כתוב כל התנ"ך, שבצורה מסוימת, אתה יכול לגלות את העתיד.

אני לא רוצה לספר לכם הכל, אבל לדוגמא לפני 9 שנים, הוא גילה שירצחו את רבין ז"ל, ואפילו הוא שלח לו מכתב. אבל רבין ז"ל לא האמין (או משהו כזה), ואתם יודעים מה בסוף קרה.

הוא אומר שלדעתו הצופן הזה רק מנסה להזהיר, וזה לא אומר שזה מה שיקרה.

אז בקיצור, הוא מצא שבשנת תשס"ה (שזה השנה), תהיה מגיפת בעבועות שחורות בארץ, ובשנה הבאה, תשס"ו, תהיה מלחמה גרעינית וזה יהיה סוף העולם.

כמובן שאתם יכולים לא להאמין, אבל מבין האנשים פה שכן מאמינים לזה, לא גילו למשל שימצאו את סדאם. אז יכול להיות שזה שינה את העתיד  ::)

אז רק לידע האישי...

פורסם

נראה לי שהאדם פשוט ישמיד את הכוכב הזה עם הזיהום, הנשקים האטומיים (לאו דווקא התקפות אלא חוסר תחזוקה), האלימות והאנוכיות. הגזע האנושי יכחד ואני אוכל לשכב על משכבי בשקט.

מכל הת'רד הזה , זה הדבר הכי נכון שנאמר ! :xyxthumbs:

מזל שאלה דברים אשר ניתן למנוע אותם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים