עבור לתוכן

ת'רד סוף העולם :)

Featured Replies

• תגובות 87
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הכתבה הזאת מאוד מרגיעה ומעודדת יחסית לנבואות הזעם, סמים ורוקנרול שלך מקודם :).

אורורה בוראליס מעל שמי טהיטי באמת נשמע כמו משהו שכדאי לראות ;D.

פורסם

ראיתי תוכנית בדיסקברי שהייתה הרבה פחות מעודדת מהכתבה הזו...

ביחוד בנוגע לנזקים... האורורה בוראליס זה שערת יונים די חזקה ומאד מסרטנת אם אתה מספיק קרוב...

אחת כזו מעל לונדון או ניו יורק תגרום לקפיצה אדירה במקרי הסרטן

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אני לוקח את הצד של אלו עם המחשב על ;).

*עכשיו אם תסלח לי בבקשה, אני בדיוק מתחיל רגע של התבוננות פנימית והארה רוחנית,וזה די חשוב...

לילה טוב לכם :).

פורסם

צפון קוריאה. זה כל מה שיש לי להגיד.

פורסם

ZEVELTAI - מזל טוב ליום הולדתך!!! שההכנסה תעלה על 90 אלף דולר בחודש ובהצלחה בשאר החיים!

לנושא הדיון - תראו, בקשר לזה שלבסוף אנחנו, בני האדם, נשמיד את עצמנו אין על מה לדבר משום שבסופו של דבר זה יקרה ואם לא אז מחלה כלשהי תפתיע אותנו במוטציה רצחנית.

תחשבו יותר על דברים שקרובים אלינו יותר שישפיעו על כל כדור הארץ ולא רק על בני האדם משום שמדובר פה על סוף העולם וזה לא ממש יפה לחשוב שאם בני האדם ייעלמו אז יהיה סוף העולם משום שהמקקים יחיו ושאר החיות יחיו בשקט ובשלווה ותאמינו לי, רוב חתולי הרחוב ישמחו שהילדים הקטנים והמעצבנים ייעלמו ויפסיקו להציק להם..

אני חייב לציין שזו הייתה סידרה מדהימה ! הייתי מכור אליה! הייתי סבנדייזכוהוליק!

לאלה שלא מכירים - הסדרה עסקה בפרויקט ממשלתי בארצות הברית שבו בנו מכונה שמסוגלת לחזור 7 ימים אחורה בזמן ובכך להציל אל כדור הארץ או את בני האדם מסוף מר.

באמת הסדרה הזו עסקה בהצלת בני האדם ולא יכולתי למצוא נושא מתאים יותר לדבר עליו בדיון הזה מאשר SEVEN DAYS.

הזיהום- בקשר לזיהום אני באמת מודאג... אני לא ממש חפץ למות בגיל 46 אפילו שזה יהיה דווקא נחמד לא לקום כל יום כאדם שנראה כשזיף מיובש.

יש דרכים להציל את עצמנו מהאסון של התחממות כדור הארץ או מאסון פליטת הרעלים של הצמחים? משום שזה נראה לי שבסופו של דבר זה יקרה ולא משנה מה נעשה... הרי כבר הנזק נעשה ורובו בלתי הפיך!

מה באמת עם התוכנית הזאת?? היא הסתיימה?

פורסם

וואלה ראיתי כמה פרקים לפני שנתיים אולי יותר.. מה באמת קרוה אם התוכנית איפה אפשר לראות פרקים חזורים?? :P

פורסם

מה באמת עם התוכנית הזאת?? היא הסתיימה?

לא נראה לי שהיא הסתיימה, אולי. לא יצא לי לשמוע ממנה כבר די הרבה זמן

פורסם

הנה הלינק למידע על התוכנית וסיומה: http://www.tvtome.com/7Days/#intro

אני חייב להודות שמעולם לא שמעתי על התוכנית, אבל מקריאת תגובותיכם, נראה שזו הייתה תוכנית שוות צפייה. מאחר ולר יצא סרט וידאו או די.וי.די של התוכנית, ניתן להסיק שזה לא כל כך עבד בארה"ב.

כל יום עוד זבל טרי עבורכם מארה"ב:

היום אספר לכם שמגזין Consumer Reports מדווח בגליון שיצא אתמול שחברת BCBG Max Azria יצרנית בגדים, ניסתה להכניס לארה"ב ולמכור סוודר לנשים. שלטונות ארה"ב מנעו את המכירה משום שהבד בו השתמשו הוא דליק במיוחד. החברה אולצה למשוך 32,000 סוודרים מהמדפים ולהחזיר כסף לאלה שכבר קנו. מדוע אני מספר לכם את הנ"ל? לאחר שהחברה הורידה את הסוודרים מהמדפים בארה"ב, היא ייצאה אותם לישראל וליפן. אולי אתם מכירים מישהי שלובשת סוודר דליק במיוחד. :-)

פורסם

באמת הייתה סידרה טובה... העונה הראשונה הייתה ממש מעולה אבל הרייטינג ממש צנח בשניה

אז הכותבים סתם ירו לכל הכיוונים בנסיון לתפוס שוב את הקהל וזה ממש הדרדר...

פורסם

מה איכפת לכם ככ?  יש ככ הרבה דרכים למוות...   אתם תחיו רק עוד מקסימום 60 שנה (אם אתם בני 21 כמוני) אז תחיו את החיים ושימו זין על מה ישקרה לעולם הזה.  הוא גם ככה דפוק לגמרי.

פורסם
  • מחבר

היום אספר לכם שמגזין Consumer Reports מדווח בגליון שיצא אתמול שחברת BCBG Max Azria יצרנית בגדים, ניסתה להכניס לארה"ב ולמכור סוודר לנשים. שלטונות ארה"ב מנעו את המכירה משום שהבד בו השתמשו הוא דליק במיוחד. החברה אולצה למשוך 32,000 סוודרים מהמדפים ולהחזיר כסף לאלה שכבר קנו. מדוע אני מספר לכם את הנ"ל? לאחר שהחברה הורידה את הסוודרים מהמדפים בארה"ב, היא ייצאה אותם לישראל וליפן. אולי אתם מכירים מישהי שלובשת סוודר דליק במיוחד. :-)

אכן מעודד, אבל לא ממש יביא לסוף העולם... :P

QuAKeR_996, זה דיון היפוטתי, סתם לבחון השערות ורעיונות. אתה לא רוצה, לא מכריחים אותך להשתתף.

פורסם

הסדרה כבר מזמן ירדה מן המסכים משום שנגמרו הפרקים... AXN, הערוץ ששידר את הסדרה הזו, הפסיק כבר לשדר את השידורים החוזרים משום שכמה כבר הם יכולים לשדר את אותה הסדרה? היו עוד סדרות שהם משדרים... יכול להיות שיצאו עוד המון המון פרקים אבל עדיין עובדים על התרגום שלהם ורוצים לפתוח עונה שנייה בקרוב... תתקשרו ל AXN ודברו איתם... אני לא יודע :-)

פורסם

אני אומר שחייזרים יבואו ויזיינו אותו מכות :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי החיידקים יתעלו על התרופות שלנו ואז יהרגו את כולנו

YAY!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים