עבור לתוכן

ת'רד סוף העולם :)

Featured Replies

פורסם

שמעתי שמחליפים את הליבה של כדור הארץ לפרסקוט, וכולנו נמות מהתחממות כדור הארץ... :(

טוב לא נפול ביאוש ונעביר את הדיון הזה בדחיפות לאוברקלוקינג.....הם טובים בקרור אולי הם יצליחו להציל את המצב. :lol: :lol: :lol:

• תגובות 87
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

liiight, infer73, THE-MASTER - די, הבנו.

מישהו חכם אמר פעם שבדיחה מספרים פעם אחת.

:(

וכל הדיבורים האלה על 7DAYS נתנו לי עוד רעיון לת'רד: להבא, מי שמציין סיבה להרס כדוה"א, נסו למצוא גם את הדרך שלדעתכם תאפשר להמנע מזה...

פורסם

אם נגיד זאת תהיה מלחמה גרעינית אי אפשר למנוע את זה עד שהאדם לא ירה לאיזה סבל זה יגרום בכל העולם הוא לא יבין!!! זה הטבע האנושי ללמוד מטעויות!!!

אם בעוד 500 שנה יהיה את הדבר הזה של המגנטיות והקטבים התהפכו אז יש פתרון לזרזר את חקר החלל!!! אולי נעבור למאדים או בכלל נצא לחקור את החלל!!!

תראו שהייתה המלחמה הקרה בין הקומוניסטים לקפיטליסטים הייתה תחרות בחקר החלל ורצינו להגיע למשהו ולהראות מי טוב יותר עכשיוש אין תחרות אנחנו מפגרים מאחור!!! (הכוונה לכולם)

פורסם
  • מחבר

אם בעוד 500 שנה יהיה את הדבר הזה של המגנטיות והקטבים התהפכו אז יש פתרון לזרזר את חקר החלל!!! אולי נעבור למאדים או בכלל נצא לחקור את החלל!!!

מי אמר שיהיה "את הזה של הקטבים"? (ולא, אני לא מתכוון לאיזה משתמש אר את זה פה בפורום)

למה בכלל שהקטבים יתהפכו?

מה, משעמם להם? מחליפים מקומות בשביל הכיף?

פורסם

מישהו פ רשם את זה שזה יכול לקרות עוד בערך 500 שנה :-\

פורסם
  • מחבר

מי אמר שיהיה "את הזה של הקטבים"? (ולא, אני לא מתכוון לאיזה משתמש אר את זה פה בפורום)

פורסם

זה תהליך ידוע שקורה כל כמה מאות אלפי שנים...

והשינוי הבא קרוב מאד...

כבר עכשיו יש "כתמים" של מגנטיות הפוכה והשדה הכללי מתחיל להחלש

פורסם

האדם לא יראה כמה סבל מלחמה גרעינית גורמת ויפסיק. אנחנו טיפשים מדי. אנחנו נזכור למשך כמה אלפי שנים, אבל אחר כך - כל הסיפור מחדש. בסך הכל, שום דבר לא משתנה

פורסם

יש לי קו מחשבה שונה תחשבו ככה כמה מטורפים היו בהיסטוריה ולא הושמדנו(היטלר אימך שמו וזכרו סטלין סדאם וזה רק ממשיך) אני חושב שזה קצת קשה להבין איך בכלל אנו לא הושמדנו כאילו תחשבו טרוריסת מסתנן לפנטגון תהליך נגיד 35 שנה עולה בדרגות מגיע לדרגה שיש לו שליטה על טילים גרעינים לחיצה ואז בום בום פששששששש סוף העולם אבל זה לא קרה זה פשוט מוזר.

כמו שTOP GUN אמר צריך למצוא פתרונות ולא רק דברים שיחסולו אותנו.

זיהום אוויר:כבר מכוניות שלא יתבססו על נפט בפיתוח מאוחר והם תוך פחות מעשור יכנסו ויהיו הרוב או כל המכוניות בעלום.

מלחמה אטומית:על הפצצה הראשונה שטיפול זה יגמר למה? כיוון שיש משהו שנקרא אינטרסים ולכל מדינה יש אינטרסים עם השניה נגיד ארה"ב שולחת טיל גרעיני לרוסיה(סתם דוגמא לא יודע איך אולי פשוט זה נשאר מכובן מאז המלחמה הקרה ועכשיו זה הופעל(תראו סםייסקאוביוס)) ואז האו"ם אומר שיפסיקו נניך שהם לא מפסיקים אז ערב סעודית מודיעה לארה"ב שאם היא לא תפסיק להפציץ היא לא תמכור לה נפט ואז בום בין רגע הם מפסיקים תזכרו מה קרה במלחמת העולם השניה ביפן.

חייזרים:פשוט לשכלל את עצמנו ולחקור את החלל

השמדה של העולם:לחקור את החלל ולפתח כלי טיס ראלים כלומר שהם יאפשרו טיסה אמיתית בחלל ונחיתה. רק שתבינו SapceShipOne (בתרגום מהיר ספינת החלל 1 ) הצליחה בטיסתה השניה והגיע לגובה של 62 מילל ונחתה והיא צריך לעשות עוד טיסה כדי לזכות ב XPRIZE ובכך להפוך לספינת החלל הראשונה באמת כיוון שהיא יכולה לטוס בלי תיקונים אחרי טיסה ואחרי טיסה (כלומר אין עלויות תחזוק עצומות כמו במעבורת חלל שכמעט מחליפים הכל בה בכל טיסה) ד"א הכסף שהושקע בפיתוח החללית הוא כ35-40 מיליון דולר שזה פשוט כלום NASA הייתה מתה לשם כל כך קצת לפיתוח של דבר(זה פחות כסף משיגור של מעבורת לחלל)

וכל הכסף הגיע מכסו של ביל היקר כל הכבוד לו!(עד כמה שאני לא מחבב את הבן אדם הזה)

פורסם

::)הוא כבר טס בפעם השניה...

פורסם

דווקא הרוצח הכי גדול בעולם זה סטלין ולא היטלר!!

סטלין רצח כ-40 מיליון אפילו יותר!! אין בכלל על מה לדבר...

אה כן והחללית הזאת טסה פעם שניה וזכתה :jump: :jump: :jump:

אולי שאני יהיה בן 30-40 אני יבקר בחלל :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

תזכרו מה קרה במלחמת העולם השניה ביפן.

במלחמת העולם השניה, פשוט האמריקאים היו היחידים עם יכולת גרעינית (למרות שגרמניה ורוסיה התקרבו לזה), בגלל זה אף אחד לא העז להמשיך.

זה תהליך ידוע שקורה כל כמה מאות אלפי שנים...

והשינוי הבא קרוב מאד...

כבר עכשיו יש "כתמים" של מגנטיות הפוכה והשדה הכללי מתחיל להחלש

יש לך במקרה איזהו מקור לזה? (כמו שביקשתי כבר פעמיים)

כי אני for one לא שמעתי על התהליך ה"ידוע" הזה...

תודה.

פורסם

במלחמת העולם השניה, פשוט האמריקאים היו היחידים עם יכולת גרעינית (למרות שגרמניה ורוסיה התקרבו לזה), בגלל זה אף אחד לא העז להמשיך.

יש לך במקרה איזהו מקור לזה? (כמו שביקשתי כבר פעמיים)

כי אני for one לא שמעתי על התהליך ה"ידוע" הזה...

תודה.

ארה"ב כולה רצתה להראות שהיא הכי הכי חזקה ולא כדי לאף אחד להיתעסק איתם!!

והם גם רצו לקים וועדה שבא הם יכולים להגיד למי לפתח נשק ולמי לא...

כמובן אחרי 4 שנים גם לרוסיה נהיה נשק כזה ואחרי זה רוסיה פיתחה גם פצצת מימן! וגם ארה"ב...

ורוסיה פצצה את הפצצה הכי חזקה שמישהו פוצץ עד היום פצצת 58 מגה טון :P :P

פורסם
  • מחבר

and your point is.....?

פורסם

הת'רד הזה בהחלט מסוגל לדכא בן-אדם ,ובקצב הנוכחי נראה לי שהוא יביא לסוף העולם(או לפחות לסופי שלי). :-X

ובנוגע להתהפכות הקטבים, בטח יבנו מחוללי ענק בקטבים הקיימים בשביל לעצור את התהליך או לחלופין לזרזו כך שלא יגרם נזק רציני ממנו,סתם ניחוש...

אני מתפלא שאף אחד לא הזכיר פצצות נויטרון בגודל בנין או משו... הם נראות כהימור בטוח לנושא התואר "רועץ האדם וכל תוצרו".

אני צריך תחביב חדש :-\.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים