עבור לתוכן

ת'רד סוף העולם :)

Featured Replies

פורסם

אינטל תוציא פרסקוט חדש.

• תגובות 87
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אינטל תוציא פרסקוט חדש.

חחחחחחחחח

LOL

אם כבר...

אז המחשב על ההוא שיש עליו תראד סופה אדומה או מה שלא

אז במקום מעבדי אופטרון של AMD להתמש בפרסקוט סוקט 754

זה יהיה ממש הר געש

פורסם

תודה לפותח הדיון!

הכוונה הייתה היא לשוחח על דברים שקיימים כיום כתאוריות ולא להמציא שאולי עוד שנה בוש יחרבן כפתור ואז ישחק איתו באמבטיה וילחץ עליו בטעות כשהוא ינסה להריח את הבית שחי שלו לאחר המקלחת בכדי לבדוק שהוא עדיין לא מסריח...

אולי נדבר על התאוריה שבעוד כ60 שנה בערך [לא זוכר ממש... סתם זרקתי מספר] כל טוקיו תחרב? או על הקטע שבעוד כשלושים שנה יתחילו שלבי ההתפתחות של עידון הקרח הבא - הצמחים יפלטו פחמן דו חמצני או רעלים אחרים אשר יקשו עלינו לנשום ויגרמו להתחממות כדור הארץ שלבסוף כיפות הקרח ימסו ויגרמו לסופות גדולות וכו' וכו'

אולי קחו את העניין קצת, אבל קצת יותר ברצינות.

תגידו, רוצים שאני אסדר לכם בדיקת עיניים קטנה? משום שאני חושב שלא קראתם\הפנמתם את מה שכתבתי.. בבקשה תהיו קצת יותר רציניים [ציפיתי מהפורום הזה להרבה יותר מאשר הפרספוקט הבא של אינטל וד"א, זה בכלל לא היה מצחיק אם זה היה אמור לשעשע מישהו...].

אנה קיראו את מה שרשמתי ותפנימו לשם שינוי.

פורסם

טוב בוא ונגיע לשיטת האלמינצייה.

רעב - לא סביר הוכח שכל הסכמות האפוקליפטיות על כך שפעם הייתה כמות אוכל כללית קטנה יחסית לכל אדם, היום ישנה כמות אוכל עצומה יחסית לכל האדם ובעתיד פשוט לא יהיה אוכל היא לא נכונה כי כיום כמובן אנו משלבים מדע וטכנולוגייה בפיתוח המזון וקצב ההספקה גבוהה בהרבה מקצב הצריכה.

מלחמת עולם - המלחמה היחידה שאני בכל אופן צופה שיכולה להתפתח היא מלחמה מחתרתית ושת"פ בין כל אירגוני הטרור והפשע בעולם מה שסביר להניח לא יקרה אבל אני לא מאמין שצבא סדיר יצא במלחמה נגד מדינה מערבית כלשהיא מהסיבה הפשוטה שיכסחו אותך!

כוחות הטבע - כבר כתבתי על תיאוריית קריסת הטבע זאת תיאורייה סבירה מאוד, ידוע כי צמחייה קולטת פחמן דו חמצני (ועוד גזים רעילים) ופולטת חמצן, זה בעצם מרענן ומטהר האויר שלנו. אבל!!! צפוי שבעוד 30 שנה לפי גרף קצב זיהום האויר (שעולה ועולה בקצב מדאיג) הטבע לא יעמוד עוד בכמות הרעלים וע"מ להגן על עצמו הוא ישחרר את כל הגזים הרעילים שפלט! יחסם לקליטת גזים מה שאומר! כמות גזים קטלנית ועצומה תשתחרר לאויר תהפוך אותו לבלתי ראוי לנשימה ומזוהם ביותר! מצד שני הצמחייה לא תספוג כל גז המשתחרר לאויר (מה שלא יעצור את הישראלי והאמריקאי מלהשתמש ברכב שנת 71 עם חור באגזוז) ותראו כבר היוום את פריז, ת"א, טוקיו......... סין כולה! יום אחד אני אצלם ממרומי הקרייה ואני אראה לכם שפשוט רואים ענן צהוב בבוקר מטייל מעט הכבישים! זה האבק והפיח שאני נושם בדרך לבסיס.

וירוס/מחלה קטלנית - סביר ביותר במיוחד אם היא מעשה ידי אדם.

מלחמה בין המינים ........ לכו תדעו ::)

מטאור (האפשרות הסבירה ביותר לדעתי.

פורסם

הינו קרובים למלחמה אטומית כבר כמה וכמה פעמיים... אני לא חושב שארה"ב או רוסיה ישתמשו בזה כל עוד אין צורץ ממשי זה יכול לקרות אם לאירן יהיה נשק והם ישגרו אותו על אחד המדינות האלה... וכמובן אף אחת מהמדינות האלה לא תשב בשקט :);)

לפי דעתי תהיה מלחמה אטומית עוד איזה 40-50 שנה אולי פחות... תלוי מי יבחר עכשיו ;D ;D

עוד דבר שיכול להיות זה איזה מחלה חדשה הרי תמיד יהיה משהו חדש אחרי שנמצא תרופה לאיידס ולסרטן יצוץ משהו חדש ככה זה תמיד... :-\ :P

פורסם

בעוד לא הרבה זמן (500 שנים במקסימום) הקטבים המגנטיים של כדור הארץ יתהפכו

מה שיצור תקופה של כ100 שנה שלא יהיה לכדור הארץ שדה מגנטי וכל החלקיקים הרעים של השמש יפגעו בנו...

(אפילו יותר גרוע עשויים להתפתח כמה קטבים מגנטיים שירכזו את הקרינה מעל איזורים מאוכלסים בצפיפות)

פורסם

אף אחד לא יודע מתי הקטבים יתהפכו,ומי בדיוק אמר 500 מקס?

זה יכול להיות תהליך איטי מאוד שיימשך אלפי ואף מיליוני שנים,

ושום שינוי דרסטי לא יהיה בו, חוץ מכך שהמצפן יצביע לכיוון ההפוך

יכול להיות שבבת אחת זה ישתנה, אבל זה לא נראה סביר מכיוון

שעד עכשיו לא ראינו את זה קורה,אז לדעתי אפשר לפסול את האפשרות הזאת

ואיידס אגב היא לא מחלה בעייתית בכלל,נכון שאין לה תרופה,אבל תזכרו

שמאוד מאוד פשוט לחסל את המחלה הזאת, כל מה שצריך זה לעשות בדיקה קטנה

לפני שעושים את זה, או אפילו להשתמש בחתיכת פלסטיק מסכנה וזהו

זיהום אוויר יכול מאוד להיות הגורם שיהרוג את כולנו, או לפחות הרבה אנשים באזורים

מתועשים

התחממות כדוה"א תגרום לכך שייפלט הרבה פחמן שכלוא מתחת לים מה שיגרום

להתגברות אפקט החממה מה שיגרום לכך שהקטבים יימסו ולהצפת כל ערי החוף בעולם

ושינוי דרסטי והרסני במיוחד של מזג האוויר שלנו

נ.ב.

אני היחידי שמצא את זה אירוני שיש לנו אחד שקוראים לו "נוסטרדאמוס" שהגיב בדיון הזה?

פורסם

אז אתה ממש לא מעודכן בנושא...

זה קורה כל 200 אלף שנים לערך והאחרון נחש מה? קרה לפני 200 אלף שנה...

הקטע הוא שכדי להתחלף השדה נחלש מאד קודם ואז הקטבים מתחילים "לטייל" על כדור הארץ עד שהם מתהפכים

בקטבים יש ריכוז עצום של קרינה (שיוצרת בין השאר את הזוהר הצפוני)

אפילו המדענים הופתעו מהקרבה של זה אלינו

אחרי שהריצו סימולציה ממוחשבת קיבלו תרשים מאד מדויק של איך שזה עשוי לקרות...

מכל תיאוריות סוף העולם זו הכי קרובה להתממשות...

פורסם

העיקר, על הפרק שני נושאים:

א. היום יום הולדתי.

ב. סוף העולם.

נתחיל עם הקל יותר, סוף העולם. מחלקת בטחון המדינה בארה"ב (Department of Homeland Security) פנתה לחברות מסויימות וביקשה את התחזיות התיאורטיות למה שיכול להיחשב כסוף העולם. הם יותר התכוונו במונחים של טרור, אבל מה זה משנה, סוף העולם הוא, סוף העולם. אז ישבתי וכתבתי עבורם תיאור היפוטטי של מחשבותי. לא אלעה אתכם בכל הפרטים הטכניים איך ניתן לעשות זאת, אך הנה התקציר "להנאתכם" - אני מחכה לתגובה ממשרד ההגנה:

1. לוקחים את חיידק השפעת (הלא זה כה פשוט) ומפרקים אותו לשרשראות התקיפה הידועות (זה ניתן לעשות בכל בית-חולים... הרי נותנים לנו חיסון חדש כל שנה כי יש סוגים חדשים לשרשרת).

2. מבודדים את הסוגים הידועים כמסוכנים יותר.

3. עושים להם מוטציה גנטית בה הופכים אותם ליותר מסוכנים, יותר עמידים בפני החיסון, מדבקים ביחס גבוה (עדיף באויר, ולאו דווקא ע"י מגע ישיר עם נגוע) ואחרון חביב: זמן דגירה ארוך ("המלצתי" על שלושה חודשים עד שהשפעת התוקפת מגלה סימני חיים בנגוע).

4. זהו, מאוד פשוט, נכון?... עכשיו לסימולציה:

א. משחררים את הוירוס בשדה תעופה אחד (לא חשוב איפה בעולם, העיקר שיהיה שדה תעופה עסוק ופעיל).

ב. הוירוס "נתפס" ב 10,000 איש ביום אחד (נגיד, זה מספר קטן ביחס למיפרט הטכני בו תיארתי מס' מקומות ייעודיים).

ג. בהנחה די ברורה שלא כולם גרים באותה כתובת.... הוירוס מתחיל להתפשט במהירות.

ד. לא אעמיס עליכם יותר מדי פרטי חישוב, אבל אחרי חמישה חודשים, חצי מאוכלוסיית העולם תושמד.... רוצים לחשב את הקץ בעצמיכם????

או.קיי... נושא אחר: יום הולדתי:

א. היום נפתח בקריסה של מערכת הקירור בבית... טלפון קצר, שעה אחרי, מינוס 145 דולר בבנק, הכל עובד עם שנה אחריות (כמובן שזה היה אשמתי שלא ניקיתי את הפילטר. עכשיו זה מתוכנת בפאלם).

ב. היום הסתיים לי החוזה עם החברה בה הועסקתי כיועץ לפרוייקטים מיוחדים ופיתוח מערכות. בקיצור, אין הכנסה עד שחוזה חדש ייחתם.

ג. לפני שנה, הוריקן איזבל קרע לנו חלק מהגג... היום מחליפים את כל הגג (2400 פיט מרובע של גג). מזג האויר משחק אותה עבורינו בימים הקרובים עם 24 מעלות צלציוס - לפחות זה. הקוריוז: יש לנו גג רעפים שחור... הבחור שעשה את החישובים, ראה ירוק, הרעפים שהגיעו ביום שישי הם ירוק בהיר... ועד השכונה אישר את הצבע על סמך מס' קטלוגי של הרעפים... כשאשתי ואני ראינו את הרעפים הירוקים, החלטנו ללכת על זה ונראה מה יהיה... בקיצור, הכל מתועד עם תמונות. זה יהיה גג מעניין ומאוד קל יהיה לתת הוראות איך להגיע אלינו....

ד. אם יהיה לי זמן היום, אתקין את הדיסק החדש, מה שיביא את נפח האיכסון במחשב ל 1.25 טרהבייט (או, חמישה דיסקים של 250 גיגהבייט כל אחד).

טוב, יש לי יום עמוס... כל טוב לכולם.

פה בארה"ב.

פורסם

מתקרבים מאד כבר לתרופה (אמיתית) לשפעת

עשו סריקת אלקטרונים לכל סוגי השפעת הידועים וגיל מרכז שנשאר קבוע לא משנה איזו שפעת זו

בשלב הבא חישבו איזו מולקלה תפרק את המרכז הזה

מצאו כמה אפשרויות כאלה עכשיו הם בשלב הבדיקות בבני אדם

פורסם

אוברקלוק כושל :lol:

פורסם

ב seven days (סדרה) הציעו כמה רעיונות. באמת היה הוירוס, היה שצוללת גרעינית מתפוצצת וגורם לכל אזור אלסקה ורוסיה לזהור בחושך, אבל האהוב עלי:

תוך כדי ניסוי שנועד להמציא נשק שיעדה יצורים חיים, הניסוי משתבש וכל החיים נכחדים חוץ מאלה שהיו בבונקרים

פורסם

אממ.. היא לא כ"כ יוצרת אותה, זה פשוט חלקיקים מהשמם פוגעים באומוספירה שלנו (הם נמשכים לאחד הקטבים)

ואז זה זוהר..

בקשר לזיהום אוויר ולהתחממות כדה"א (8 הורקנים ב קליפורניה) אני לא הייתי כ"כ דואג לזה, בקרוב הנפט ייעלם בין אם

מסיבות פוליטיות, או מסיבות של ההתחממות או שפוט עוד 50 שנה הוא ייגמר.

ממה שאי דואג זה מרעידת האדמה הגדולה שפוקדת את הארץ כל 100 שנים. בהתחלה יש קטנות שהן מקדימות וא"כ יש אחת גדולה.

קראתי NATIONAL GEOGRAPHIC חפני כמה ימים כשהייתי אצל רופא בתור, הגליון היה משנת 2000 או משהו כזה (עם דוב קוטב

על העמוד הראשי) והיה כתוב שם שעשו מסע מחקר עם צוללת מיוחדת בים המלח. כשהם צללו פנימה הם נדהמו לגלות שיש סדקים רבים

והם יכלו אפילו לראות קירות שלמים מופרדים - דבר אשר לפי החוקרים מרמז על פעילות גבוהה שהייתה. ועכשיו הרעידות שהיו השנה

והרעידה האחרונה שהייתה ב1928 או משהו כזה אני פוחד :errrr: הרעידה מאחרת ב20 שנה.. אמאלה.... יום הדיייין מגיע יוםםםם הדין !

פורסם

העיקר, על הפרק שני נושאים:

א. היום יום הולדתי.

ב. סוף העולם.

נתחיל עם הקל יותר, סוף העולם. מחלקת בטחון המדינה בארה"ב (Department of Homeland Security) פנתה לחברות מסויימות וביקשה את התחזיות התיאורטיות למה שיכול להיחשב כסוף העולם. הם יותר התכוונו במונחים של טרור, אבל מה זה משנה, סוף העולם הוא, סוף העולם. אז ישבתי וכתבתי עבורם תיאור היפוטטי של מחשבותי. לא אלעה אתכם בכל הפרטים הטכניים איך ניתן לעשות זאת, אך הנה התקציר "להנאתכם" - אני מחכה לתגובה ממשרד ההגנה:

1. לוקחים את חיידק השפעת (הלא זה כה פשוט) ומפרקים אותו לשרשראות התקיפה הידועות (זה ניתן לעשות בכל בית-חולים... הרי נותנים לנו חיסון חדש כל שנה כי יש סוגים חדשים לשרשרת).

2. מבודדים את הסוגים הידועים כמסוכנים יותר.

3. עושים להם מוטציה גנטית בה הופכים אותם ליותר מסוכנים, יותר עמידים בפני החיסון, מדבקים ביחס גבוה (עדיף באויר, ולאו דווקא ע"י מגע ישיר עם נגוע) ואחרון חביב: זמן דגירה ארוך ("המלצתי" על שלושה חודשים עד שהשפעת התוקפת מגלה סימני חיים בנגוע).

4. זהו, מאוד פשוט, נכון?... עכשיו לסימולציה:

א. משחררים את הוירוס בשדה תעופה אחד (לא חשוב איפה בעולם, העיקר שיהיה שדה תעופה עסוק ופעיל).

ב. הוירוס "נתפס" ב 10,000 איש ביום אחד (נגיד, זה מספר קטן ביחס למיפרט הטכני בו תיארתי מס' מקומות ייעודיים).

ג. בהנחה די ברורה שלא כולם גרים באותה כתובת.... הוירוס מתחיל להתפשט במהירות.

ד. לא אעמיס עליכם יותר מדי פרטי חישוב, אבל אחרי חמישה חודשים, חצי מאוכלוסיית העולם תושמד.... רוצים לחשב את הקץ בעצמיכם????

או.קיי... נושא אחר: יום הולדתי:

א. היום נפתח בקריסה של מערכת הקירור בבית... טלפון קצר, שעה אחרי, מינוס 145 דולר בבנק, הכל עובד עם שנה אחריות (כמובן שזה היה אשמתי שלא ניקיתי את הפילטר. עכשיו זה מתוכנת בפאלם).

ב. היום הסתיים לי החוזה עם החברה בה הועסקתי כיועץ לפרוייקטים מיוחדים ופיתוח מערכות. בקיצור, אין הכנסה עד שחוזה חדש ייחתם.

ג. לפני שנה, הוריקן איזבל קרע לנו חלק מהגג... היום מחליפים את כל הגג (2400 פיט מרובע של גג). מזג האויר משחק אותה עבורינו בימים הקרובים עם 24 מעלות צלציוס - לפחות זה. הקוריוז: יש לנו גג רעפים שחור... הבחור שעשה את החישובים, ראה ירוק, הרעפים שהגיעו ביום שישי הם ירוק בהיר... ועד השכונה אישר את הצבע על סמך מס' קטלוגי של הרעפים... כשאשתי ואני ראינו את הרעפים הירוקים, החלטנו ללכת על זה ונראה מה יהיה... בקיצור, הכל מתועד עם תמונות. זה יהיה גג מעניין ומאוד קל יהיה לתת הוראות איך להגיע אלינו....

ד. אם יהיה לי זמן היום, אתקין את הדיסק החדש, מה שיביא את נפח האיכסון במחשב ל 1.25 טרהבייט (או, חמישה דיסקים של 250 גיגהבייט כל אחד).

טוב, יש לי יום עמוס... כל טוב לכולם.

פה בארה"ב.

שני דברים:

א. שמתי לב שאף אחד לא טרח להגיד אז אני אומר בשם כולם: מזל טוב :)

ב. בפיתוח כלי נשק ביולוגיים הושקעו (ולצערינו מושקעים גם כיום בכל מיני מדינות) הרבה מאוד מליונים של דולרים. זה לא כ"כ טריביאלי כמו שאתה מציג את זה. בנסוף הסימולציה שלך לא לוקחת בחשבון כמה דברים למשל:

הנשקים הביולוגיים מתבססים על מחלות קיימות ולא על כאלה שהונדסו גנטית, למשל אבעבועות שחורות. אז לקחת נגיף שפעת ושינית פה ושם גן זה או אחר (גם לא טריביאלי בכלל אבל נניח שהצלחת) למה ששלושה דורות אחרי זה לא תתרחש עוד מוטציה ומידת הקטלניות של הוירוס (לא מכיר מינוח מקצועי לזה) תקטן? בנוסף תקופת דגירה כ"כ ארוכה רק נותנת לגוף זמן ארוך יותר כדי לחסל את הנגיף, ברור שתקופה קצרה יותר תקטין את יכולת ההתפשטות ע"י נשאים אבל בכל זאת, אין לזלזל במערכת החיסונית שלנו. אחרי שאחוז מסויים מהאוכלוסיה שלך הולך הציביליזציה מתמוטטת ואפשרות ההתפשטות של הנגיף קטנה במידה רבה מאוד.

לסיכום התרחיש המוצע אינו מתקבל על הדעת. אבל קבל נקודות על המקוריות ועל זה שיש לך יום הולדת ;)

פורסם

מתקרבים מאד כבר לתרופה (אמיתית) לשפעת

עשו סריקת אלקטרונים לכל סוגי השפעת הידועים וגיל מרכז שנשאר קבוע לא משנה איזו שפעת זו

בשלב הבא חישבו איזו מולקלה תפרק את המרכז הזה

מצאו כמה אפשרויות כאלה עכשיו הם בשלב הבדיקות בבני אדם

איך בדיוק אפשר להרוג ווירוס עם טיפול תרופתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים