עבור לתוכן

GSA-4120 LG - בעיות ידועות? לי יש

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום.

יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים.

האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות?

יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?

פורסם

על כל צורב שמעתי עד היום דברים רעים. ברוב המקרים זה היה כתוצאה של שימוש לא נכון, קונפיגורציה לא נכונה, או דיסקים סוג ב'. היו גם מקרים של צורבים דפוקים וזה יכול לקרות לכל אחד. קשה לי להאמין שזה הסיפור אצלך שכן סרטים צרבת בלי בעיות.

באיזה דיסקים אתה משתמש?

האם אתה צורב MP3 במוד DVD או במוד CD?

איזה FIRMWARE יש לך על הצורב?

האם ה UDMA מופעל או שהוא יושב על PIO?

האם התקנת SYSTEM ASPI?

האם המערכת שלך על FAT32 או על NTFS?

כמה זכרון יש לך במחשב?

האם אתה מריץ דברים כבדים ברקע בזמן הצריבה?

האם אתה משתמש בגבל IDE עם 80 גידים.

לי יש 4120B, לעוד כמה אנשים כבר התקנתי את הצורב הזה ולא נתקלתי בשום בעייה עד היום.

פורסם

אם המדיות נפלו באותו מקום, אתה לא חושב שסביר שהבעיה בקבצים\בהרד דיסק?

המדיות המומלצות ביותר הן ה VERBATIM DATALIFEPLUS DVD-R X4 שנמכרים באופיס דיפוט, והם בעלי מדיה קוד, MCC01RG20.

פורסם
  • מחבר

integral, מה התשובות הנכונות\מומלצות?

פורסם

על כל צורב שמעתי עד היום דברים רעים. ברוב המקרים זה היה כתוצאה של שימוש לא נכון, קונפיגורציה לא נכונה, או דיסקים סוג ב'. היו גם מקרים של צורבים דפוקים וזה יכול לקרות לכל אחד. קשה לי להאמין שזה הסיפור אצלך שכן סרטים צרבת בלי בעיות.

באיזה דיסקים אתה משתמש? לפי האיכות VERBATIM DATA LIFE PLUS לא משנה אם + או -, דיסקים כתומים של LG X8+R, סילברליין -R פרו.

האם אתה צורב MP3 במוד DVD או במוד CD? חייבים לראות שהלשונית בנירו SMARTSTART נמצאת על DVD

איזה FIRMWARE יש לך על הצורב? לפחות 104, למרות שיש היום כבר 111.

האם ה UDMA מופעל או שהוא יושב על PIO? חייב להיות על UDMA . תבדוק ב DEVICE MANGER ב IDE.

האם התקנת SYSTEM ASPI? רצוי. יש ב DOOM9.ORG ב DOWNLOADS ב UTILITIES קובץ בשם FORCE ASPI.

האם המערכת שלך על FAT32 או על NTFS? חייבת להיות על NTFS. למיטב ידיעתי FAT32 תומכת עד 4 גיגה.

כמה זכרון יש לך במחשב? רצוי 512 ורצוי שיהיה פנוי ולא חנוק.

האם אתה מריץ דברים כבדים ברקע בזמן הצריבה? רצוי מאוד לא. זה יכול לדפוק את הצריבה.

האם אתה משתמש בכבל IDE עם 80 גידים. רצוי.

פורסם

גם לי יש את הצורב

וגם לי היו כמה נפילות

התברר שאלה היו דיסקים סוג ב'

והיה צריך לצרוב איתם על 2 במקום על 4 ..

פורסם

לי היו הרבה נפילות עם בררה של דיסקים +R X4 שלא הצלחתי לצרוב אחד נורמלי, לא עם 4120B ולא עם 4082B. השאלה היא למה הצליח לו בסרטים ולא הצליח לו ב MP3.

פורסם

יכול להיות שאחד מקבצי ה MP3 דפוק ?

תנסה לראות על איזה קובץ הוא נופל ולהוציא אותו מהרשימה. יכול להיות שזה יפתור את הבעיה.

יש לי את הצורב הזה כחודשיים ועד היום לא הייתה שום בעיה בצריבה. גם עם מדיות גרועות הבעיה התגלתה בקריאה אבל הצריבה עברה חלק.

פורסם
  • מחבר

עשיתי גם SCANDISK וגם DEFRAG והורדתי מהירות ל-X2 והצריבה עברה, לא יודע מה פתר את הבעיה.

השתמשתי במדיות של GOLD LINE, מישהו מכיר?

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל בערב שאני יגיע הביתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים