פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות:1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום...2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות...עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר...ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים ה cooler master יתן בייצועים טובים טובים מה tt.הקיט של ה tt מגיע עם 2 גופי קירור מאלומיניום, נחמדים לא יותר, הקיט של ה c.master מכיל גופי קירור קטנים מנחושת 1 לכל שבב בזיכרון.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כן, סינקים בודדים שמודבקים על כל צ'יפ בנפרד יקררו טוב יותרולדעתי זה סתם בזבוז כסף, היחידים שצריכים את זה אלו הזכרונות שעל גבי כרטיסי המסך (שעברו המהרה - אוברקלוקינג)
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כן, סינקים בודדים שמודבקים על כל צ'יפ בנפרד יקררו טוב יותרולדעתי זה סתם בזבוז כסף, היחידים שצריכים את זה אלו הזכרונות שעל גבי כרטיסי המסך (שעברו המהרה - אוברקלוקינג)אני מסכים. כל עוד אתה לא באוק מטורף, אין צורך ממשי בקירור לזכרונות מלבד צרכים אסתטים, שזה כבר נושא אחר.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר שמע אחי הקירור של קוולר מסטר הוא מתאים רק לדידי ראם או גם לאס די ראם וכל השאר....
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מתאים לכל הזכרונות עם הצ'יפים בגודל ובצורה הסטנדרטיתגם לDDR גם ל SDRAM, גם לזכרונות של הכרטיס מסךאבל לא מתאים ל BGA (הזכרונות המרובעים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.