עבור לתוכן

אין מה לעשות אני כבר לא יכול להתאפק!

Featured Replies

פורסם

פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost!

פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב!

איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?!

עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית.

מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...)

כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדרין אולי ירצו לעשות ת'repair הרגיל או להריץ בדיקת קבצי מערכת(למרות שלא נתקלתי במצב שחסר משהו...).

לבנות קוד כזה בC (רק לגיבוי :\C)זה ממש פשוט...(נשכח לרגע מהגנות קבצים)אם זאת כל כך יעיל...

כשזה עבד הייתי :oהייתי בטוח שזה עוד זבל מבית SYMANTEC...

בקיצור מומלץ נורא נורא בחום ואהבה :)

השאלה הברורה היא למה מיקרוסופט האדיבים לא מוציאים utiltie כזה כחלק מהדיסק התקנה שלהם,אפילו כעדכון, תכנה ,משהו(לא אני ממש לא מדבר על system restore אין בכלל בכל מה להשוות!)

דרך אגב שכתראו ת'תמיכה שם בכל אמצעי איחסון והגדרות שונות למיניהן,ואת הטוריאלס(בוידאו)האינטראקטיביים לכל דבר,וכשתבינו את הפשטות והיופי שבדבר גם אתם תיהיו :o.אני השתמשתי ב2003 ד"א...

חסר לכם שלא תתקינו ;),

אייל

פורסם

טוב שנזכרת ;D

גם אני יצרתי לי גוסט... התוכנה פשוט שמרה לך את כל כונן C איך שהוא ועם מה שיש בו אצלי זה שמר על 3 דיסקים זה היה בערך 1.7 ג'יגה בשימוש..

אני לא רואה את עצמי משחזר מזה.. אם משהו קורה אני אעדיף לפרמט מחדש ולהתקין.

אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יוצר דיסק SP1 עם העדכונים זה יהיה בכלל עדיף.

אגב הסיסטם ריסטור לא באה להתחרות בכלל בגוסט, גוסט שומר ומשחזר זה היתרון שלה שזה הכל

בסיסטן ריסטור גם יש יתרונות. שחזור מהיר של שטות שעשית לפני 10 דקות.

אם שיקחת עם הרג'יסטרי ואתה רוצה להחזיר, תן בסיסטם ריסטור, אם התקנת איזה תוכנה ואתה לא מצליח להסיר וכו'.. זה מעולה, ועדיףלך קודם לנסות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים