עבור לתוכן

צורב DVD בפעם הראשונה

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה וגם בנושא צורבי DVD הורדתי סרט סרט באיכות DVIX או שהוא DVIX

ברצוני לצרוב אותו לDVD שלי שהוא תומך בהכל חוץ מDVIX אבל אני לא יודע איך לעשות המרה וכאלה

אני עושה המרה בתוכנת TMPGEnc plus לא דמו !! ואני פשוט לא יודע איך לעשות אני צורב לפורמט DVD RIP

ואחרי זה מכניס לנרו 6 צורב והDVD והצורב שלי לא מזהים אותו דיברתי עם טכנאי מומחה מהרשת והוא אמר לי האם עשית

לו סגירה לפני הצריבה אין לי מושג על מה הוא מדבר ודרך אגב הDVD עובד ולא אני התקנתי אותו אלה טכנאי מומחה

אנא עזרו לי בבקשה :'(

פורסם

תחפש את תוכנת NEROVISION EXPRESS 2 והיא תעשה בשבילך את כל העבודה.

פורסם
  • מחבר

יש לי אותה הנרו כולל הכל זו הגיסרה הכי הכי חדשה nero 6 dvd/cd

מה לעשות איזה המרה לעשות אנא עזרו לי !! :'( :'( :'( :'(

פורסם

אולי ה-DVD שלך בבית פשוט לא מסוגל לקרוא את סוג המדיה שאתה מכניס לו?

פורסם

אין יותר פשוט מNEROVISION. אתה בוחר מצב DVD, גורר את הקובץ פנימה עושה NEXT וזהו. הוא אפילו מסדר את האיכות לבד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה לעשות איזו המרה לעשות ??

וחוץ מזה הDVD שלי בסדר הוא קורא הכל חוץ מDVIX

ואני חדש בכל זה

פורסם

אתה יודע בודאות שה-DVD שלך יודע לקרוא את סוג המדיה שאתה מכניס לו (לדוגמא DVD+RW)

לא כל הנגנים יודעים לקרוא את כל סוגי הדיסקים, כדאי שתבדוק אם הנגן שלך יודע לקרוא את המדיה שלך.

יש בעיקרון 4 סוגי מדיות - DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW. תבדוק איזה מהם הנגן שלך יודע לקרוא.

פורסם

אתה יודע בודאות שה-DVD שלך יודע לקרוא את סוג המדיה שאתה מכניס לו (לדוגמא DVD+RW)

לא כל הנגנים יודעים לקרוא את כל סוגי הדיסקים, כדאי שתבדוק אם הנגן שלך יודע לקרוא את המדיה שלך.

יש בעיקרון 4 סוגי מדיות - DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW. תבדוק איזה מהם הנגן שלך יודע לקרוא.

HOLY, אני חושב שהוא עוד לא בשלב הצריבה, אלא בשלב ההמרה.

i_iaf, אני אגיע הבייתה ואעשה לך מדריך.

פורסם
  • מחבר

הDVD קורא DVD VCD SVCD DVCD HDCD CD CD-R CD-RW

והצורב צורב מדיות מסוג DVD+R DL 2.4X

DVD+R 8X

DVD+RW4X

DVD-R 8X

DVD-RW4X

DVD-ROM12X CD-R 40X CD-RW 24X CD-ROM 40X

ולפני מה אני יודע אין DVD שלא יודע לקרוא דיסק DVD צרוב !

וגם הצורב DVD לא מזהה את הדיסק ??

ואשמח מאוד עם תעשה לי מדריך liiight  תודה

פורסם

כמו שיש נגני DVD ישנים שלא יודעים לקרוא CD-R יש גם DVD שלא יודעים לקרוא DVD צרובים.

אחוז די מכובד מהנגנים הנמכרים בארץ לא תומכרים בכל 4 פורמטי הצריבה, ויש גם כאלה שלא תומכים באף סוג של מדיה.

זה שה-DVD במחשב לא מזהה זה כנראה בעיה שלא צרבת או המרת את הדיסק כמו שצריך.

כדאי שתבדוק באתר הזה איזה מדיות הנגן הביתי שלך יודע לקרוא, זה בכלל לא בטוח שהוא יודע לקרוא את כל סוגי המדיות

http://www.videohelp.com/dvdplayers.php

פורסם

שלום אני חדש פה וגם בנושא צורבי DVD הורדתי סרט סרט באיכות DVIX או שהוא DVIX

ברצוני לצרוב אותו לDVD שלי שהוא תומך בהכל חוץ מDVIX אבל אני לא יודע איך לעשות המרה וכאלה

אני עושה המרה בתוכנת TMPGEnc plus לא דמו !! ואני פשוט לא יודע איך לעשות אני צורב לפורמט DVD RIP

ואחרי זה מכניס לנרו 6 צורב והDVD והצורב שלי לא מזהים אותו דיברתי עם טכנאי מומחה מהרשת והוא אמר לי האם עשית

לו סגירה לפני הצריבה אין לי מושג על מה הוא מדבר ודרך אגב הDVD עובד ולא אני התקנתי אותו אלה טכנאי מומחה

אנא עזרו לי  בבקשה  :'(

קודם כל תן את המודל של נגן ה DVD שלך המדוייק כדי שאפשר יהיה לראות לאיזה DVD יש לו תאימות

שנית, פה יש הסבר מדוייק ומפורט איך אפשר להפוך AVI ל DVD כולל תרגום שתול בסרט. 100% הצלחה. קרא את הכל ביסודיות.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.0

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא יודע איך לעשות את כל זה !!! יש לי סרט DVIX וברצוני לעשות המרה שהDVD יקרין אותו

:'( נגן הDVD שלי הוא METZ דגם HJ-2203

פורסם

שנית, פה יש הסבר מדוייק ומפורט איך אפשר להפוך AVI ל DVD כולל תרגום שתול בסרט. 100% הצלחה. קרא את הכל ביסודיות.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.0

פורסם
  • מחבר

ואיך למשל אני רוצה לצרוב סרט שעשיתי בMOVIE MAKER 2 שהוא לא באיכות DVIX אלה רגיל איך אני צורב ועושה המרות

??? ??? ???

פורסם

ואיך למשל אני רוצה לצרוב סרט שעשיתי בMOVIE MAKER 2 שהוא לא באיכות DVIX אלה רגיל איך אני צורב ועושה המרות

??? ??? ???

מה זה רגיל? AVI, MPEG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים