עבור לתוכן

האם המנוע של 911 GT2 נמצא מאחורה?

Featured Replies

פורסם

לקאררה GT אכן יש מנוע מרכזי (V10, אגב).

• תגובות 72
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

INSTALL התקשרו מבלוקבאסטר וביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו.

אין לך כסף לברד קטן ואתה מדבר על שיפור (לא שיש הרבה מה ) של פורשה.

חבוב, GT2 זאת מכונית של 2 מיליון שקל ( הימור פרוע - 2 מיליון שאין לך ) אז בבקשה תפסיק לחלום בקול רם.

RazorJunior אין מכונית בארץ שמשתווה לה נקודה, תראה לי מכונית  שעושה 0-100 ב-4 שניות ועוברת את ה-300 קמ"ש ולאו דווקא אחת שעולה פחות מ-20 אלף, ועוד לא התחלתי לדבר על איכות והתנהגות.

פורסם

תן לו לחלום בלי חלומות למה הוא ישאף, מי שלא חולם עתידו הוא לשבת בבית ולגרד תתחת.

פורסם

RazorJunior אין מכונית בארץ שמשתווה לה נקודה, תראה לי מכונית  שעושה 0-100 ב-4 שניות ועוברת את ה-300 קמ"ש ולאו דווקא אחת שעולה פחות מ-20 אלף, ועוד לא התחלתי לדבר על איכות והתנהגות.

הCL65 כנראה תהיה מהירה יותר בקו ישר (מה כנראה, בטוח). אבל היא בחיים לא תהיה GT2.

פורסם

אממממ..

נתחיל מזאת... ובסטנדרט היא שווה באיזור ה 20 אלף שקל....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

טפס יותר לכיוון ה30, ילדון...

נ.ב, זאת הסיוויק מהכתבה, מעניין אם הילדים שם ידעו מה נמצא לה מתחת למכסה מנוע.

פורסם

בשם אלוהי המכוניות הקדושות אתה באמת חושב שהחתיכת פח הצבועה הזאת משתווה למכונה האלוהית GT2. :lol:

קודם תלמד קצת, תחקור, תתעניין ואל תתלהב מכל יפנית משופרת חסרת נשמה ואז תבין מה שאני הבנתי ממזמן.

פורסם

אתה מדבר אלי?...

אני ממש לא מתלהב, אבל המנוע שלה אלוהי, בלי שום ספק... במדינה הזו בהחלט הייתי מכנה את הדבר הזה "הישג".

פורסם

יניב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בשם אלוהי המכוניות הקדושות אתה באמת חושב שהחתיכת פח הצבועה הזאת משתווה למכונה האלוהית GT2.      :lol:

קודם תלמד קצת, תחקור, תתעניין ואל תתלהב מכל יפנית משופרת חסרת נשמה ואז תבין מה שאני הבנתי ממזמן.

קודם כל תוריד את הטון שלך וגם את הפוזה.

אני יכול ללמד אותך על מכוניות אז אל תתפוס פה תחת.

ואם תקרא את ההודעה האחרונה שלי, תראה שאמרתי שאין על הפורש מבחינת התתנהגות ספורטיבית.

אבל בפתיחה? אין מה לעשות, הפורש הופכת לנקודה קטנה במראה...

ורוקפורד - 20 או 30 זה ממש לא משנה כשמשווים את האוטו לפורש ב 2 מיליון שקל...

פורסם

למי שרשם איך בכלל אפשר לשים מנוע GT ב-GT2 אני אל מדבר על זה!!

אני מדבר על אוטו רעיון כמו שזה עם ההונדה... אני יכול להרים טלפון לחבר לבדוק מחירים של מועי GT שאפשר לשים במכוניות רגילות כמו הונדה וכו...

אבל זה יהיה לא חוקי ואם המשטרה תופסת אותך הלך אוטו והלך כך הכסף!! אז זה לא שווה!! ורק במכוניות כאלה אפשר לשים חופשי NOS בלי לפוצץ את המנוע!!

חבר שלי מכיר אחד אם פג'ו 106 שעשה לה שיפורים שם מנוע GT ובבגז שם את ה-NOS קיצר הוא עלה על אחד הכבישים ונסע עכשיו הוא טס 160 חופשי עכשיו הוא

לוחץ על הכפתור שמזרים את החנקן והאוטו טס זה יגיע לסוף שם שזה 180 אבל זה היה הרבה יותר מ-180 זה היה איזה 260-270 !!

פורסם

ההזיות שרצות פה מאז מהיר ועצבני ממש מחמירות...

0-100? יש מישהו שלא מכיר את הסרטון של הפיאט (לא זוכר בדיוק את הדגם אבל משהו משנות ה70-80... אני חושב ש127 או 126) לוקחת פורשה 911 במירוץ של רבע מייל (פחות או יותר  אותו החרא כמו 0-100...) ולא סתם, היא מגיעה בערך 4 שניות לפני הפורשה...

אז רגע, זה אומר שהפורשה מסריחה וכולם צריכים לקנות פיאט...

שנית מנוע אחורי היה בזמנו שיא היצירתיות של ד"ר פורשה מה שהכניס אותו לזירה העולמים של המרוצים נגד האימפריות של אלפא רומאו ופררי...

כיום כמובן של מנוע מרכזי עדיף, חלוקת משקל טובה יותר, אבל בכל זאת אני לא חושב שיש הרבה מכוניות מנוע קדמי או אפילו מרכזי שיכולות להתחרות בפורשה 911.

לא סתם יש למכונית הזאת מעמד אלוהי...

ואגב, אלוהים, מנוע GT...אתה יודע בכלל מה צירוף האותיות אומר?

פורסם

ורוקפורד - 20 או 30 זה ממש לא משנה כשמשווים את האוטו לפורש ב 2 מיליון שקל...

זו בעיה, מאחר ולא משווים סיוויק כזו ל GT 2. ::)

פורסם

כשמדברים רק על תאוצה מ 0 ל 100 אז אפשר...

פורסם

אל תתחכם ילדון... :nono:

ב"תאוצה" אתה יכול להשוות כל גרוטאה שתקעו בתוכה לב חזק ל GT 2. זו ממש לא חוכמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים