עבור לתוכן

OC מוריד אחריות?

Featured Replies

פורסם

צר לי לאכזב אבל המעבד והמעבד הגראפי יודעים לכבות את עצמם כשהטמפרטורה עוברת XX מעלות

ככה שהסיכוי שלך לשרוף אותם שואף לאפס

זה לא נכון לגבי רוב המעבדים הגראפיים (למשל R9800pro, אין לו בכלל חיישן טרמי) ולגבי מעבדי AMD (אולי חוץ מה64bit החדשים)

אז אם תוריד מהם את הHS הם פשוט יישרפו (בגלל זה הרבה יותר מעבדי AMD נשרפים, אני לא פאנבוי של אינטל אבל זאת פשוט עובדה)

המעבדים היחידים שאני יודע שמכבים את עצמם זה כל מעבדי הPentium III והP4 (מאיטים את עצמם ורק כשזה עובר טמפרטורה מסויימת גבוהה מאוד, אז מכבה את עצמו)

הבעיה שלפעמים מגדירים אותם (לרוב בטעות) שיכבו בחום יותר גבוה המותר ואז הכרטיס נישרף

אני לא התכוונתי להגדרה בביוס, אני התכוונתי שהמעבד עצמו מכבה את עצמו בלי קשר לביוס כשהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת.

חוץ מזה, לא ניתן להגדיר שמעבד גרפי יכבה את עצמו בטמפרטורה גבוהה אלא אם הוא תומך בזה ויש לו חיישן.

פורסם

כל המעבדים הגראפים של ATI יודעים לכבות את עצמם

אי אפשר לשרוף אותם כמה שתשתדל

פורסם

זה מה פעם הדגימו בTOMS HARDWARE?

מה קורה אם הוא מפעיל את המחשב בלי מעבד, ובלי הגאמפר שמאפס את הביוס?

פורסם

כל המעבדים הגראפים של ATI יודעים לכבות את עצמם

אי אפשר לשרוף אותם כמה שתשתדל

איך בדיוק הוא יודע לכבות את עצמו אם אין לו חיישן טרמי!?

תביא לינק.

זה מה פעם הדגימו בTOMS HARDWARE?

כן, זה בדיוק מה שיקרה אם תוריד את הHS ממעבד AMD או מרוב כרטיסי המסך (רוב כרטיסי המסך החדשים יש להם חיישן טרמי אז יש פחות סיכוי שהם יישרפו, לא בטוח לגבי הR360/R350, לא קראתי בשום מקום שכרטיסי ATI מכבים את עצמם, אז לא ידוע לי.)

בכל זאת מניסיון אישי, קרה לי שמעבד Intel עבר לי ת'100 מעלות ולא קרה לו כלום (מזל זה בכלל לא היה מעבד שלי :-X)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים