עבור לתוכן

OC מוריד אחריות?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

רציתי לדעת אם אני עושה OC אז האחריות נעלמת? יש איזשהי דרך להוכיח שעשיתי OC?

תודה.

חג שמח.

פורסם

ערב טוב גם לך!

בעקרון - OC לא-מוצלח-בעליל שגורם לשריפה של המעבד לא שונה מהתחממות רגילה שגורמת לטמפרטורות להיות מאוד גבוהות - אז להיות תמים ולהגיד "לא יודע - זה פשוט נשרף פתאום" אמור לפתור את הבעיה - כי היי - מאיפה אתה יודע מה זה OC ? :silly:

פורסם

אחרי שמחליף את המעבד הוא יכול לבדוק את ההגדרות בביוס?

ולרוב מי שעושה oc מחליף גם את הקירור אז המוכר יכול להגיד שלא הרכבת את הקירור נכון ואין לך אחריות

פורסם

OC מסיר כל אחריות לאותו החלק המומהר.

נגיד שהסיכוי להוכיח פיזית שעשית OC שואף ל0.

אם אתה משתמש בתוכנות OC , הבאת לאחריות את המחשב תקול מסיבה כלשהי הם יכולים לראות את התוכנות את ההגדרות המומהרות שם, כנ"ל גם לגביי הביוס.

סה"כ כדיי להסתיר את הראיות זה להחזיר הגדרות ברירת מחדל בביוס, למחוק את התוכנות של הOC תחת ווינדוס או בכלל להביא להם אותו מפורמט והם ישברו את הראש ולא יוכלו להוכיח שהומהר חלק כלשהו..

פורסם

אבל איך נוכל להחזיר להגדרות הרגילות, אם אותו חלק לא עובד וגורם למחשב לא ליפעול?

פורסם

אם אתה בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך - אז תביא להם רק את כרטיס המסך - עליו אין סימנים שנעשה OC - כנ"ל מעבד - עם לוח אם אפשר לדעת עם עשית דרך הביוס - אז פשוט עושים איפוס טוטאלי לביוס וזהו - הגדרות יצרן 8)

ממתי צריך להביא לחנות מחשבים את ההארד דיסק עם חלק כלשהו נשרף ? (חוץ ממתי שנשרף ההארד דיסק חח :lol: )

פורסם

1. אין שום בעיה להחזיר רק מעבד לאחריות, או רק לוח עם ביוס מקורי אחרי CMOS. אתה לא מחויב להחזיר את כל המחשב....

2. כמו שחתימה של מישהו באיזה פורום בחו"ל אמרה:

If you suck at OCing, Don't be a bitch and RMA

פורסם

והפירוש לRMA הוא ... ?

שגם אני אדע חח :xyxthumbs:

פורסם

אם אני לא טועה Return Merchandise Authorization

המשמעות היא להחזיר סחורה למימוש אחריות....

פורסם

את הפירוש למה שכתבת אני יודע - רק לא ידעתי מה פירוש רשי התיבות חח

תודה בכל אופן :xyxthumbs:

פורסם

אבל לא הבנתי אם המעבד נישרף איך אני אשחזר את ההגדרות ביוס המקוריות, ואיך אני אמחוק את תוכנות הOC?

פורסם

צר לי לאכזב אבל המעבד והמעבד הגראפי יודעים לכבות את עצמם כשהטמפרטורה עוברת XX מעלות

ככה שהסיכוי שלך לשרוף אותם שואף לאפס

פורסם

הבעיה שלפעמים מגדירים אותם (לרוב בטעות) שיכבו בחום יותר גבוה המותר ואז הכרטיס נישרף

פורסם

אני לא מבין..... המעבד נשרף? יופי... תפרק את המעבד ולך עם המעבד לחנות...

אתה לא צריך להביא להם לא הרד דיסק ולא לוח....

פורסם

אתה מתכוון להגדרות בביוס אבל יש גם הגדרות במעבד שמוגדרות על ידי היצרן ולא ניתנות לשינוי על ידי המשתמש

בדיוק כמו מגביל הצתה במנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים