פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אני צריך המלצה למאוררים, המעבד שלי מגיע ל54 מעלות במנוחה ולמקסימום של 69 מעלות במאמץ.אני צריך מאורר למעבד,ומאורר למארז שיכניס אוויר.התקציב שלי הוא 300 ש"ח.תודה לעוזרים
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים ורק בשבילו אתה צריך מאוורר?יש לך היטסינק?שמת חומר טרמי (אם לא, יכול להיות שזה ההפרעה בקירור)
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר אני לא יודע.....אני לא מבין בזה כלום.המחשב באמת חם, וחשבתי שאני צריך לשים מאורר.אולי כדאי שאני יקנה חומר טרמי עם המאורר.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר טוב חשבתי על זה המאורר הזהZALMAN CNPS7000B-Cu.והמישחה הזאתArcticSilver 5 3gram.וחסר לי רק case fan שיכניס אוויר.איזה case fan כדאי לי לקנות?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים טוב חשבתי על זה המאורר הזהZALMAN CNPS7000B-Cu.והמישחה הזאתArcticSilver 5 3gram.וחסר לי רק case fan שיכניס אוויר.איזה case fan כדאי לי לקנות?אחלה בחירה.תשווה בין מאווררם לפי כמות ה CFM שהם דוחפים, קח את הכי גבוה שאתה מוצא.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר כל מאורר יכול להתאים למארז שלי?או שרק 120mm או 90mm?איך אני בודק?ואם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מאורר...עדיף שיבוא עם משחה טרמית.תודה
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים חח מאורר למארז לא צריך משחה תרמית חחח אבל המאורר למעבד והמשחה שבחרת הם בחירה מצויינת ואני גם עובד עם שניהם...
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אני יודע שמאורר למארז לא צריך משחה טרמית...אני צריך גם מאורר למעבד.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הזלמן מגיע עם חומר טרמי, בזבוז כסף לקנות חומר טרמי בנפרד (לא ישנה מעל למעלה אחת או 2 גג - והחומר שמגיע איתו לא מוליך חשמל)תוכל לבדוק איזה מאוררים נכנסים אצלך במארז ע"י מטר, בדרך כלל מארזים ג'נריים מגיעיעם עם חור ל80ממ, לא ציינת איזה מארז אז אנחנו לא יכולים לנחשוב80ממ המאוררים של קולרמאסטר מומלצים מאוד120ממ מומלץ הטרמלטק (סדרת הלדים האדומה והירוקה)ו90ממ אין הרבה אופציות אז לך על אנרמקס (שלדעתי סתם יקר)כולם נחשבים לשקטים וטוביםתתחדש
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר זה המארז שלי,רק שלי אין חלוןhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3949 וזה המאוורר שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1150&products_id=6524והזלמן מגיע עם משחה טרמית בטוח?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים בהצלחה עם הדלטא, הוא מאוד מאוד מרעיש ולא כל פאן באס מספיק חזק לשלוט עליואני גם לא בטוח שהוא זמין בחנות אבל את זה תצטרך לברר מול השירות לקוחותוכן הזלמן מגיע עם חומר טרמי, לא מהTOP אבל בהחלט מספק (עד שהוא לא יגמר אני לא רואה סיבה לקנות אחד חדש)כדרך אגב 90אחוז מהסינקים שנמכרים היום בארץ מגיעים עם חומר טרמי בחבילה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.