פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?אתה יכול לשים כמה שאתה רוצה, אבל השאלה זה למה. ולמה שני אנטיווירוסים? אשמח אם תסביר.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים באמת למה לשים יותר מפירוול או אנטי וירוס אחד במילא זה לא יעזור יותר וסתם יכיבד על המערכת
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אנטיוירוסים אסור ! פיירוואל אפשר לנסות 2 , אני פעם ניסיתי , ולא היו בעיות .אבל השאלה היא , למה 2 ?!
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר 24 שעות אני לא מחובר ותראו מה קורה...לא הלכתי לשים שניים, פשוט רציתי לדעת מה קורה אם שמיםוחוץ מזה, שני אנטיוירוסים אם שמים על שתי מערכות הפעלה אז אפשר לסרוק כל אחת פעמיים, אם אתה מושך וירוסים כמו מגנט אז זה יכול לעזור.בכל מקרה רציתי רק לדעת באופן תיאורטי. תודה לכולם
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים 24 שעות אני לא מחובר ותראו מה קורה...לא הלכתי לשים שניים, פשוט רציתי לדעת מה קורה אם שמיםוחוץ מזה, שני אנטיוירוסים אם שמים על שתי מערכות הפעלה אז אפשר לסרוק כל אחת פעמיים, אם אתה מושך וירוסים כמו מגנט אז זה יכול לעזור.בכל מקרה רציתי רק לדעת באופן תיאורטי. תודה לכולםאין בזה הגיון. זה כמו לשים 2 חגורות אם המכנסיים שלך נופלים. מה רע באנטיווירוס אחד תקין?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים חחח אהבתי את האנלוגיה על המכנסיים ;D ;Dואין שום פואנטה בלשים 2 אנטי וירוסים או 2 פיירווליםאפשר לשים גם 100 (מכל סוג) אבל השאלה היא למה???זה סתם יכביד על המערכת,יכול ליצור התנגשויות מסויימותולא יהיה יותר יעיל מאשר אנטי וירוס/פיירוול אחד (אולי במקצת,אבל לא יהיה שווה את זה)ולכן התשובה היא,כן אפשר,אבל אין סיבה לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.