פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים 1. האם Gigabyte GA-7VTXP כולל כרטיס קול מובנה ? 2. במידה וכן , האם הוא סביר ? 3. המליצו לי כאן באתר על הלוח הזה - האם זה אכן המומלץ ? 4. תודה. 5. תודה ולהתראות..
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים עדיין לא ראיתי שום Review על אחד מסדרת הלוחות החדשים האלו של Gigabyte אבל היא חברה מצויינת כך שסביר להניח שגם הלוח הזה טוב.זה כולל כרטיס Vibra 128 מובנה.ראה: http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1004186977&start=0&showall=true
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים גם אני חשבתי לקנות את הלוח הזה, הוא די זול אבל השאלה היא איך הוא יהיה בהשוואה ל- ASUS A7V-E
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר אני ממש לא ספץ גדול בחומרה...מה עדיף : ASUS A7V-E או מה ששאלתי בהתחלה.. ?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים אם E עולה 530 וP עולה 750 זה לא כל כך משתלם כי זה לא ההפרש מחיר של ויברה 128
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר שורה תחתונה : איזה לוח אם לקנות , והם הוא כולל כרטיס קול מובנה ?(אני לא צריך כרטיס קול פצצה..)תודה !
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים GA-7VTXP עולה איזה 30 ש"ח יותר מ-GA-7VTXE אז תבדוק לפני שאתה מדבר Dark Mind.ה-P עדיף בהרבה על ה-E אבל יכול להיות שצריך לעשות ל-P עדכון ביוס ובחנויות אולי יקחו על זה יותר כסף אבל צריך לבדוק את זה.הלוח של אסוס המבוסס על KT266A בכלל זא הגיע לארץ ואני לא יודע מתי הוא יגיע בכלל והוא אמור להיות מאוד יקר.
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים כל לוח אם שפעל עם ה-Athlon Thunderbird במהירות של 266DDR ונוצר לפני יציאת ה-Athlon XP זקוק לעדכון ביוס לפני שתוכל להפעיל איתו את מעבד ה-XP.עכשיו ה-GA-7VTXP נוצר לפני יציאתו של ה-Athlon XP ולכן צריך לעדכן לו את הביוס.לעומת זאת ה-GA-7VTXE וה-GA-7VTXH (שאין אותו עדיין בישראל) מגיעים כבר עם ביוס מעודכן ומותאמים ל-XP.הבעיה היא שאם אתה קונה מחשב חדש בחנות ואתה לא רוצה שיתקינו לך בו Windows (יאנו אתה רוצה להתקין windows שקנית בחנות אחרת למשל) אז אני לא יודע איך בחנות יוכלו לעשות לך עדכון לביוס...ואז יש בעיה מוזרה.אבל מישהו כאן אמר שב-ZIGZAG2000 אמרו לו שלארץ הלוח הזה כבר הגיע עם ביוס מעודכן.אבל צריך לבדוק את זה.בהצלחה. ;D
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים GA-7VTXP עולה איזה 30 ש"ח יותר מ-GA-7VTXE אז תבדוק לפני שאתה מדבר Dark Mind.בפנדה ההפרש הוא בערך 150ובKSP אפילו יותר
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר מה בכלל ההבדל בין ה X ל P (חוץ מהמחיר...)והאם בשניהם יש את הבעיה של עדכון הביוס ?
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מה בכלל ההבדל בין ה X ל P (חוץ מהמחיר...)והאם בשניהם יש את הבעיה של עדכון הביוס ?שני הלוחות מגיעים אים ביוס מעודכןהלוחות שונים לחלוטיןל E יש ג'מפר אחד בלבד שקובע את המהירות (100/133), לא בדקתי אפשרויות OC, הלוח קטן ( 6.5 חורים )ל P מלא ג'מפרים ואפשרויות OC, לוח גדול ( 9 חורים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.