עבור לתוכן

תקיעות של המחשב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר).

במה יכולה להיות הבעיה?

* המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן).

* חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.

פורסם

זה יכול להיות מכמה דברים:

1. חימום יתר של המעבד.

2. וירוס.

ובכלל עשית סריקות כלשיהן לוירוסים/ספאם?

שאלה: זה נתקע רק כאשר אתה מפעיל משחקים או בכל הדברים כמו גלישה ממושכת וכו'?

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקת וירוסים לא מזמן ולא מצאתי שום דבר, אז יש מצב שזה חימום. אבל מה אני עושה בקשר לזה, יש איזה משהו שבודק את זה ואומר לי שהטמפ' גבוהה מידי?

לשאלתך- זה נתקע רק במשחקים לא כשאני בוינדוס.

פורסם

או שיש לך זכרון NONAME דפוק במיוחד, או שאחד מהSLOTים שהזכרון עליהם נדפקו או שבאמת יש חימום יתר... נסה לשים את המאוורר רצפה שלך על המחשב כשהוא פתוח ותבדוק...

פורסם

עם יש לך 2 סטיקים של זכרונות אז תנסה להוציא אחד מהם ותראה עם זה נתקע. כי יש סיכוי גדול שהבעיה בזכרון פנימי.

פורסם
  • מחבר

פשוט להוציא את אחד מהם?

המחשב יהפוך להרבה יותר איטי אם אני יעשה את זה :(

פורסם

אתה שוכח שאתה מוציא רק זמנית ::) ואם נניח אחד מהסטיקים דפוקים אז תשתמש באחריות כדי להחליף (אם בכלל בתוקף)

אני הייתי הולך על הספק כוח או על הכרטיס מסך ,מה המפרט המלא? כמה ואט הספק כוח ושל איזה חברה?

פתח תמארז ותראה אם המאורר של הכרטיס מסך מסתובב

פורסם
  • מחבר

הספק כח הוא של 300W , אבל אין לי מושג של איזה חברה הוא , או איזה דגם.

יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ וכרטיס מסך ATI RADEON 9600SE, אבל שאני מסתכל עליו נראה לי שאין לו בכלל מאוורר....יכול להיות שבגלל זה הוא מתחמם ואז המחשב נתקע?

*בכל מקרה בזמן האחרון יש כבר פחות תקיעות....אבל עדיין יש.

* ועוד שאלה-הסטיקים של הזכרון זה החלק עצמו של הזיכרון, או המקום שאליו אני מכניס את הזחכרון?

פורסם

יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ וכרטיס מסך ATI RADEON 9600SE, אבל שאני מסתכל עליו נראה לי שאין לו בכלל מאוורר....יכול להיות שבגלל זה  הוא מתחמם ואז המחשב נתקע?

יש כרטיסים עם קירור פסיבי, כלומר רק היט סינק (או מעביר חום בשפת העם)

* ועוד שאלה-הסטיקים של הזכרון זה החלק עצמו של הזיכרון, או המקום שאליו אני מכניס את הזחכרון?

זה הזכרונות עצמם. סטיק (STICK) מלשון מקל. איפה ששמים אותם נראה סלוט (SLOT) מלשון חריץ.

תכנת ניטור חביבה היא MBM (MOTHER BOARD MONITOR)

תריץ חיפוש בגוגל

פורסם
  • מחבר

אוקיי , תודה.

אבל במה התוכנה הזאת אמורה לעזור לי בדיוק?

פורסם

אוקיי , תודה.

אבל במה התוכנה הזאת אמורה לעזור לי בדיוק?

התוכנה נותנת לך טמפ'. אתה יכול להשתמש גם בEVEREST למידע כללי על המחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. המצב התחיל להסתדר בזמן האחרון, נראה לי שהבעיה היתה בדרייבר של הכרטיס מסך..

דרך אגב, התכנה הזאת כל הזמן אומרת לי שהטמפ' של הCASE גבוהה מידי ויש צפצוף מציק כזה- זה אומר שהמחשב שלי חם מידי?

פורסם

כן VERY BAD

פורסם

גם לי יש בעיה דומה!

פתחתי את המארז, כל המאווררים בסדר חוץ מהמאוורר של הכרטיס מסך!!! הוא לא זז בכלל!!!

מתוך סקרנות, איזה כרטיס מסך יש לך?

לגבי בדיקת זיכרון, מה אומרים החברים כאן אם הוא יריץ memtest והכל יהיה בסדר סימן שהבעיה לא טמונה בזיכרונות?

פורסם

יש לו RADEON 9600SE

כן זו בדיקה חיונית לא רק לאוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים