פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים שלום לכולםלפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Bufferהחלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאיאני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים שניהם אותו הדבר,חלק פה יגידו לך maxtor וחלק WD,לך על הזול ועם כמה שיותר שנות אחריות מביניהם.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מנסיון ה ה MAXTOR טיפה יותר מהירים בקריאת נתונים, הם יותר רועשים, וטיפה יותר איטיים בהעתקות.אבל תשאל אותי למה, אבל זה הניסיון שלי.אגב, אם מדובר ב ATA אז maxtor עובדים ב 133 לעומת WD שעובדים ב 100.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים שלום לכולםלפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Bufferהחלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאיאני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?אין לך אחריות על הדיסק הקשיח?דבר שני אני אישית יש לי 120 ג'יגה SATA של WD ואני מאוד מרוצה אבל אולי כדאי לך לשקולל בכלל ללכת על ה SEGATE הם נותנים 5 שנות אחריות והדיסקים שלהם טובים.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ה5 שנים אחריות של סיגייט זה לא באמת 5 שניםזה 3 שנים + איזה 5% החזר על כמה שהמוצרשווה באותו רגע החל מהשנה הרביעית (או שזה 10%ואז 5% בשנה החמישית)ואם תחשוב על זה קצת,כמה יהיה שווה כונן כזהעוד 4 שנים? (לשם השוואה,כמה שווה כונן 20 ג'יגה נגיד עכשיו?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.