עבור לתוכן

CCE VS. DVDshrink

Featured Replies

פורסם

האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן.

מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?

פורסם

אני שואל שאלה אחרת (דומה)

אם אני מעתיק עם DVD SHRINK אז האיכות יורדת? במידה ואני לא דוחס... מעתיק ב 100% איכות והכל נכנס יופי בדיסק אחד

אם אין הבדל, אז למה שיהיה הבדל בין שתי התוכנות?

יניב

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא דוחס אז למה להשתמש ב dvdshrink? אתה פשוט יכול להעתיק את הסרט להארדיסק עם dvd decrypter ולצרוב.

השאלה שלי הייתה במידה ואני כן דוחס (רוב סרטי הדיוידי הם dual layer ואני רוצה לגבות על single layer).

פורסם

כי אני רוצה להוריד תרגומים, תפריטים וכו'...

טוב סורי לא יודע

פעם אינטגרל אמר לי שחבר שלו בדק ומעל 70 אחוז אין הבדל רציני באיכות...

פחות מ 70 כבר עדיף לצרוב על שני דיסקים

האמת שזה די נדיר סרט שהורדת לו את כל השטויות ועדיין צריך לדחוס אותו ל 70%

יניב

פורסם

קראתי השוואה בין תוכנות שונות לגיבוי DVD בינהם גם DVD SHRINK והתוכנה שזכתה במקום הראשון מבחינת איכות היתה: InterVideo DVDCopy2.

אין בה הרבה אופציות אבל היא מהירה ודוחסת סרט מלא של 9 גיגה ל 4 באיכות הטובה ביותר מכל התוכנות בשוק.

http://dvd.box.sk/articles8.php

הבדיקה אגב קצת ישנה אבל אתה יכול לנסות את התוכנה ולהתרשם בעצמך.

פורסם

CCE ו DVDSHRINK הן שתי תוכנות שונות לחלוטין.

CCE זה תוכנת קידוד (כמו TMPG) ומקודדת את הסרט מחדש. לדעתי אין שום סיבה לעשות זאת אלא אם כן הסרט מאוד ארוך וחייבים להכניס אותו על דיסק 1 ורוצים לשמור גם את התפריטים והתוספות. גם אז חייבת להיות ירידה באיכות כי מה לעשות 6-8 גיגה לא יכנסו על דיסק 4.5 אחרת. אם כבר רוצים להשתמש ב CCE לגיבוי DVD אז כדאי לנסות את DVD REBUILDER . זו תוכנה שמשתמשת ב CCE. אומנם עדיין בביטא אבל אנשים מרוצים.

DVDSHRINK ו DVD2ONE הן תוכנות כווץ שמשתמשות בטכניקה אולפנית של הורדת התחום הרחב של הפס היכן שאינו נדרש. אי אפשר ממש לקרוא לזה קידוד.

היתרון הגדול של השרינק היא במהירות, בנוחות, והיא חינמית לחלוטין כולל עדכונים שוטפים. כל עוד שלא מכווצים יותר מ 70% (פחות או יותר וגם תלוי בסרט) לא תרגיש בהבדל אלא אם כן אתה צופה במסך פלזמה גדול. עוד לא פגשתי מישהו שלא היה מרוצה מהתוכנה.

DVD2ONE ועוד הרבה תוכנות אחרות עולות כסף. הבדל לא ראיתי.

עריכה: תשים לב להשוואה. הם לוקחים סרט ארוך ומכניסים הכל כולל התוספות. במצב כזה ה DVD SHRINK תצטרך לכווץ הרבה מאוד. במצב כזה CCE עם 4 PASSES תתן לדעתי תוצאה יותר טובה מכל מה שבדקו. מה שכן, האינפורמציה חשובה. אני בד"כ לוקח רק את הסרט ולכן לא רואה הבדל. מעניין היה להשוות מה קורה אם לוקחים רק את הסרט ומשווים למצב בו לוקחים את כל התוספות, תפריטים וכו'... כמובן שתוצאה מלאה לא ניתן לראות עד שרואים את כל הסרט בתנועה ולא רק תמונות.

פורסם
  • מחבר

תשובה ממצה תודה אינטגרל (כמו תמיד) :P

אז זהו זה מה שחשבתי,סבבה אם אנחנו כבר פה אז עוד שאלה קטנה ששייכת ל dvd shrink: ב backup הראשי הוא מגבה את כל הדיסק (כולל menus פרסומות הכל),וב re-author הזה אפשר להגדיר לו מה לשים אבל הקטע שאי אפשר לשים menus (סעמאק),האם ישנה איזושהי דרך לגבות את כל הדיסק כולל התפריטים אבל להעיף קבצי וידאו כמו למשל פרסומות?

אני אחד מאלו שאוהבים את התפריטים,במיוחד animated menus

פורסם

DVDSHRINK או שמעיפה את כל התפריטים או שלוקחת הכל כולל כל התפריטים. אין דרך אמצע.

DVD DEVRYPTER מאפשרת להעיף בזמן ה RIP את כל הדברים שאינך צריך. אתה צריך לעבוד ב IFO MODE .

אף פעם לא עשיתי את זה כי אני לא סובל את התפריטים ושות... אני אוהב להכניס את הדיסק ושיתחיל לנגן.

בטוח שיש GUIDES לנושא.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה,אני יודע ש decrypter יכול לעשות rip רק לסרט עצמו אני לא בטוח שהוא גם יכול לשים את התפריטים,אבל אני אחפש.

פורסם

פעם הבאה שאהיה ליד הצורב שלי אבדוק גם.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מצליח תגיד לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים