עבור לתוכן

איזו חברה של CDR עדיפה ? INFINITE ? princo ? silver-line

Featured Replies

פורסם

מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים.

(כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי).

חג שמח.

:)

פורסם

אני אישית משתמש בסילבר-ליין כבר כמה שנים,צורב את כולם במהירות 52X בלי שום בעיות אז ככה אין לי סיבה לעבור לדיסקים אחרים.

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני עד היום השתמשתי בסילבר ליין, אבל חשבתי אולי שמישהו אחר אולי מיצר אותם עכשיו, או משהו כזה...

כי אני מתכוון לקנות כמות דיי גדולה (300) לא רוצה להתקע עם דיסקים לא טובים. (וגם אני אולי אקנה צורב חדש בקרוב- אולי ליטאון *52, אז מי שיודע מה מתאים לצורב הנ"ל שיכתוב בבקשה :))

פורסם

למה לא verbatim datalife plus ??? דיסקים מאוד איכותיים

פורסם

לפרינקו יש שם לא משהו בDVD, אני לא יודע איך זה בסידי רגיל אבל נראה לי שדומה. את החברה השניה אני לא מכיר

פורסם
  • מחבר

כמה הם עולים ליחידה ? (בקניה של 200-300)

פורסם

בשביל מה לקנות כל כך הרבה?

פורסם
  • מחבר

כי כך זה יותר זול.

יש ב 97 אגורות לדיסק.

פורסם

97? איפה?

פורסם

כן, גם אני עד היום השתמשתי בסילבר ליין, אבל חשבתי אולי שמישהו אחר אולי מיצר אותם עכשיו, או משהו כזה...

כי אני מתכוון לקנות כמות דיי גדולה (300) לא רוצה להתקע עם דיסקים לא טובים. (וגם אני אולי אקנה צורב חדש בקרוב- אולי ליטאון *52, אז מי שיודע מה מתאים לצורב הנ"ל שיכתוב בבקשה  :))

גם לי יש את הצורב הזה, אני השתמשתי בו בעיקר ב- Benq, אבל הוא צורב על Silverline בסדר גמור.

תריץ חיפוש Benq בפורום.

פורסם
  • מחבר

97? איפה?

יש גם נראה לי ב96 אגורות (500).

תראה בZAP.

אז ללכת על בטוח ? (SILVERLINE ?)

פורסם

זה אמנם לא קשור לשאלה אבל, קשה לי להבין להבין, אבל אם אתה קונה צורב חדש תקנה כבר צורב דיוידי (הכל חוץ מ ה TOSHIBA), היום הם עולים "רק" כפול מהצורבים הרגילים והם עושים הכל.

לגבי המדיות CDR - את Princo אני לא אוהב, silver-line עובדים יפה ואת INFINITE לא ניסיתי.

לגבי מדיות DVD - יש בזול FORTIS, שעד היום צרבתי כ 55-60 DVDs אף אחד לא נדפק בצריבה והם עדיין עובדים יפה אחרי יותר מ8 חודשים.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח בכלל שאני אקנה צורב, אולי אני אצליח להחיות את הצורב המיושן שלי, אבל אם אני כן אקנה, אז אתה צודק, עדיף צורב DVD.

יש מישהו בפורום שהשתמש בCDR של INFINITE ?

פורסם

אחי בשום אופן אל תקנה princo האיכות שלהם על הפנים אתה לא תצליח לצרוב במהירות טובה איתם...בסרטים זה יקפוץ לך בהתקנות זה יצא לך..מה לא...מנסיון על תקח פרינקו.

סילבר ליין בזמן האחרון האיכות שלהם ירדה לא יודע למה...והחברה השניה שאמרת לא ניסיתי... |:

פורסם

אממ סיבלר ליין הכי טוב שיש מובטח או תקח tdk גם הם מצוינים ובקשר לפרינקו תראו צרבתי אליהם גיבוי שלי והוא בסדר גמור מחזיק כבר חודשיים ואין איתו בעיה בעתיד נראה בקשר לסרטים באמת יש קפיצות בסרט וכנראה שעכשיו גילתי תתשובה למה! אבל רק שאלה יכול להיות שכול המידע שיש לי על הדיסק ימחק לי? אני מתכוון לגיבוי לסרטים זה פחות חשוב מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים